Home » Life & Style » Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Bill Gates. Totul despre Paula Hurd

Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Bill Gates. Totul despre Paula Hurd

Ileana Mladinoiu / 02.03.2023, 14:08
Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Bill Gates. Totul despre Paula Hurd

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, și-a găsit dragostea din nou după dureroasa despărțire de soția sa Melinda. Acum este fericit cu Paula Hurd, văduva lui Mark Hurd, fost CEO al companiei de software Oracle Mark Hurd și fost șef al Hewlett-Packard, care a murit în 2019.

Cum au fost surprinși împreună Bill Gates și noua iubită

Gates, 67 de ani, și noua dragoste Paula Hurd, în vârstă de 60 de ani, au fost fotografiați împreună la Australian Open luna trecută, stând unul lângă altul în timp ce urmăreau finala de simplu masculin, când Novak Djokovic l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, scorul fiind de 6-3, 7-6 (4) și 7-6 (5). Ea este întotdeauna descrisă ca fiind „femeia misterioasă”, însă nu există niciun mister în cercul lor de apropiați. În realitate, „sunt într-o relație romantică, iar cei apropiați știu acest lucru”, scrie Daily Mail.

Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Bill Gates. Totul despre Paula Hurd

Vestea despre presupusa lor poveste de dragoste vine la aproape doi ani, imediat ce Bill și Melinda French Gates au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie, divorț finalizat în august 2021. Întrebat într-un interviu pentru BBC dacă speră să-și găsească dragostea din nou, miliardarul a declarat: „Desigur că nu sunt un robot”.

Potrivit Paris Match, bruneta de 60 de ani, Paula Hurd, cu trăsături, coafură şi chiar activităţi filantropice ce par trase la indigo ale fostei sale soţii, și Bill Gates împărtăşesc pasiunea pentru tenis. Dar nu fuseseră  văzuţi niciodată ca un cuplu.

Paula a cumpărat în California o vilă mare chiar înainte să moară soţul său, iar despre Bill se știe că are şi el una din 1999. Se presupune că în acest colţ de paradis s-a legat idila dintre cei doi.

Gates și Melinda Gates, 58 de ani, au trei copii. Două fete, Jennifer, 26 de ani, Phoebe, 20 de ani, și un băiat, Rory, 23 de ani.

Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Bill Gates
Bill Gates

Paula a fost căsătorită timp de aproape 30 de ani cu regretatul CEO al Oracle, Mark Hurd, până la moartea acestuia, la vârsta de 62 de ani, în octombrie 2019, după pierderea luptei cu cancerul. S-au căsătorit în 1990 și au doi copii,  Kathryn și Kelly. Paula a fost a doua soție a lui Mark. Anterior acesta a fost căsătorit cu Elizabeth A. Butler din 1980 până în 1987.

Mark a fost șeful producătorului de computere și imprimante Hewlett-Packard din 2005 până în 2010, dar în urma unui scandal de hărțuire sexuală s-a alăturat Oracle o lună mai târziu, care valora 500 de milioane de dolari la momentul morții sale.

Începutul legăturii dintre Paula Hurd și Bill Gates

Paula a absolvit Universitatea din Texas din Austin, potrivit LinkedIn. De Gates s-ar fi putut lega prin experiența lor comună în tehnologie. Ea a lucrat ca director tehnic la NCR Global, o companie de software banking digital, timp de 17 ani, deținând diferite poziții de conducere în vânzări și servicii. A plecat în 2001, părăsind tehnologia, conform biografiei LinkedIn.

În prezent, lucrează în calitate de planificator pentru spațiul de evenimente Club 27. De asemenea, este manager de portofoliu pentru Hurd Family Investments, face parte din consiliul de administrație al Universității Baylor și lucrează ca filantrop și voluntar la MPH Investments.

În timp ce lucrurile par să devină serioase pentru cuplu, Paula nu i-a întâlnit încă pe cei trei copii ai lui Gates din căsătoria lui cu Melinda, după cum a declarat în februarie o sursă pentru People. Cu toate acestea, Paula este din ce în ce mai aproape de Bill: „Sunt inseparabili”, completează sursa citată.