Cine este și cum arată soția lui Pavel Bartoș. Imagini rare cu familia prezentatorului de la PRO TV

de:
28 04. 2021, 14:50

Cine este și cum arată soția lui Pavel Bartoș. Imagini rare cu familia prezentatorului de la PRO TV. Pe Pavel Bartoș îl cunoaște o țară întreagă de la Românii au talent, dar puțini sunt cei care știu cu cine este acesta căsătorit. Cunoscutul prezentator și partenera sa și-au unit destinele în urmă cu 18 ani și au împreună trei copii adorabili. În acest material veți afla cine este și cum arată soția lui Pavel Bartoș.

Cine este și cum arată soția lui Pavel Bartoș

Pavel Bartos si familia sa; Sursa foto: Viva!

Pavel Bartoș, în vârstă de 46 de ani, se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Este un actor român de teatru, film și televiziune, dar toată lumea îl știe de la emisiunile „Românii au talent” și „Vocea României”, difuzate la postul de televiziune Pro TV.

Iubitul prezentator este căsătorit din anul 2003 cu Anca și au împreună trei copii. Este vorba despre trei fete minunate: Eva, de 15 ani, Rita, de 11 ani, dar și mezina Sofia, de aproape șase ani. Înconjurat de atâtea fete, Pavel Bartoș se declară un bărbat împlinit și extrem de fericit.

„Se pare că Doamne Doamne a vrut să mă treacă la un alt nivel și mi-a dăruit trei prințese și o regină. Dar, oricum, în general, acasă, nu sunt eu în rolul principal. Acasă, e tot timpul una dintre cele patru fete. De cele mai multe ori, soția și întotdeauna cea mică, Sofia. Sunt genul de om care după ce a trecut de ușa casei nu mai acționează, ci doar reacționează. Și e bine să fii așa și îmi place să fie și așa!”, a declarat Pavel Bartoș, citat de viva.ro.

Anca, soția prezentatorului, este dedicată creșterii celor trei copii, dar nu își neglijează preocupările și visurile. Femeia a cochetat în trecut cu actoria și chiar a avut o emisiune  pe Senso TV, denumită „Slab sau gras”. În prezent, Anca este studentă în anul 2 la Medicină.

Pavel Bartoș în rolul de tată

Pavel si doua dintre fetitele sale

Prezentatorul nu se consideră un tată perfect și declară că mai are foarte mult de învățat la acest capitol. Însă, actorul consideră că principala sa calitate este că le arătă copiilor că de mult îi iubește. De asemenea, acesta a declarat că este foarte important ca fetele sale să crească într-un mediu în care moralitatea, respectul și iubirea sunt de bază.

„Noi suntem generația de părinți care au trecut de la o educație în care disciplina era de bază la una în care comunicarea și respectul față de celălalt sunt cele care contează. Nu suntem perfecți, învățăm și noi, ca părinți, în fiecare zi”, a spus Pavel Bartoș.

Prezentatorul a mai spus că își încurajează fetele să aibă curaj, să fie îndrăznețe și să nu le fie frică de eșec. De asemenea, acesta a spus că le va da ocazia copiilor săi libertatea de a încerca, deoarece în acest fel își vor da seama singure de ceea ce este bine și ceea ce este rău. Regula de bază în familia lui Pavel este: nu face nimănui ceea ce ție nu ți-ar plăcea! Pavel Bartoș și Anca, soția sa, s-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara. La acea vreme, cei doi erau studenți și s-au îndrăgostit iremediabil.