Home » Life & Style » Drama Andreei Marin. Prin ce cumpene a trecut vedeta TVR de-a lungul anilor

Drama Andreei Marin. Prin ce cumpene a trecut vedeta TVR de-a lungul anilor

Violeta Badea / 16.03.2021, 09:54
Drama Andreei Marin. Prin ce cumpene a trecut vedeta TVR de-a lungul anilor

Drama Andreei Marin. Prin ce cumpene a trecut vedeta TVR de-a lungul anilor. Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare! La fiecare apariție publică, vedeta de televiziune vine cu adevărate lecții de viață. Prezentatoarea a vorbit despre două dintre cele mai dificile momente din viața ei. În acest articol veți afla prin ce cumpene a trecut de-a lungul anilor.

Drama Andreei Marin

Andreea Marin, Stefan Banica Jr si Violeta
Andreea Marin, Stefan Banica Jr si Violeta

Cunoscuta vedetă de televiziune a devenit un adevărat model pentru femeile din România. Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a trecut prin mai multe momente dificile de-a lungul timpului, iar unele și-au lăsat serios amprenta în sufletul prezentatoarei.

Pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, Surprize”, Andreea Marin a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a pierdut două sarcini și a fost la un pas de moarte. Prezentatoarea de la TVR s-a decis să povestească și altora experiența ei, deși sunt amintiri extrem de dureroase.

„Lucram la știri, când, într-o dimineață, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obișnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuțit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuțitul în jos. «Aveți un litru de sânge în abdomen. Socotiți dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiți pe masa de operație.» «Și dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriți, domnișoară. Dar dacă da, mai aveți cel puțin 50 la sută șanse să fiți pe viitor mamă. Nu neglijați această șansă»”, a mărturisit Andreea Marin, citată de viva.ro.

Prin ce cumpene a trecut vedeta TVR de-a lungul anilor

Cum arata Violeta in prezent
Cum arata Violeta in prezent

Al doilea moment asemănător, a avut loc în timpul mariajului cu Ștefan Bănică Junior. Chiar de ziua ei, vedeta a ajuns pe masa de operație. A trecut prin momente groaznice și s-a văzut nevoită să retrăiască această experiență nefericită pentru orice femeie.

“Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a povestit Andreea Marin.

Medicii nu-i mai dădeau nicio șansă pe atunci că va mai reuși să își îndeplinească visul de a deveni mamă, însă printr-un miracol a reușit să rămână însărcinată. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. o au împreună pe Violeta, în vârstă de 14 ani. Fetița este minunată și îi seamănă tot mai mult, dar a fost asemănată și cu tatăl ei, cântărețul Ștefan Bănică Junior. Este foarte posibil să-i moșnenească și latura artistică, deoarece Violeta studiază pianul și este foarte talentată la pictură.