Home » Life & Style » De ce a divorțat Andreea Marin de al treilea soț. Vedeta TVR a povestit tot

De ce a divorțat Andreea Marin de al treilea soț. Vedeta TVR a povestit tot

Manolică Anca / 24.02.2021, 16:17
De ce a divorțat Andreea Marin de al treilea soț. Vedeta TVR a povestit tot

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de televiziune din România. „Zâna surprizelor” a câștigat simpatia a milioane de români prin felul său delicat, sincer și modest de a fi, încercând să fie cât mai discretă atunci când a venit vorba despre viața sa sentimentală. De-a lungul timpului, mulți admiratori s-au tot întrebat de ce a divorțat Andreea Marin și de al treilea soț al său. Noi detalii uimitoare au ieșit la iveală.

De ce a divorțat Andreea Marin de al treilea soț

Împlinită în plan profesional, dar dezamăgită în dragoste. Andreea Marin a încercat, în mai multe rânduri, să găsească un echilibru între carieră și viața personală, însă pare că norocul nu prea a fost de partea ei. A fost implicată în mai multe relații care s-au oficializat și în fața altarului, dar toate s-au încheiat brusc!

În 1995, atunci când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, director de marketing la Prima TV, de care a divorțat după doar cinci ani de mariaj. În ianuarie 2006, Andreea Marin a ajuns în fața altarului alături de cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr, pe 15 decembrie 2007 născând-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După șapte ani de căsnicie, cuplul şi-a anunţat separarea.

Trecută prin două divorțuri, Andreea Marin părea că şi-a găsit, în sfârșit, liniştea în braţele fizioterapeutului Tuncay Ozturk, specialistul care a avut grijă de sănătatea ei. Între cei doi a început o frumoasă idilă, care s-a oficializat la Starea Civilă în decembrie 2013, chiar în ziua în care Andreea Marin a împlinit 39 de ani. Dar cum nu toate poveștile se șfârșesc fericit, cei doi au ajuns în fața notarului în anul 2017.

Andreea Marin și fostul său soț, Tuncay Ozturk
Andreea Marin și fostul său soț, Tuncay Ozturk

Andreea Marin a rupt tăcerea: „A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Andreea Marin a decis să rupă tăcerea și să spună de ce a divorțat de al treilea soț. Se pare că relația cu fizioterapeutul ar fi fost bazată pe interes, acesta profitând de faptul că acesta era celebră și construindu-și o carieră pe spatele ei. Vedeta a povestit că și-a dorit să-și ajute soțul în carieră, să îl sprijine, la fel cum ar face orice femeie pentru bărbatul iubit. Tocmai din acest motiv, ea l-a ajutat foarte mult promovându-i clinica, serviciile și numele. Ea a spus că era prea îndrăgostită pentru a vedea că soțul său se folosea de numele ei pentru a câștiga notorietate.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a declarat Andreea Marin.