Home » Life & Style » Dieta Andreei Marin. Acesta este secretul vedetei TVR pentru o siluetă de vis. Ce a scos din alimentație

Dieta Andreei Marin. Acesta este secretul vedetei TVR pentru o siluetă de vis. Ce a scos din alimentație

Nechifor Ioana / 08.01.2021, 16:30
Dieta Andreei Marin. Acesta este secretul vedetei TVR pentru o siluetă de vis. Ce a scos din alimentație

Se află de ani buni în lumina reflectoarelor, iar asta reprezintă un motiv în plus pentru care Andreea Marin acordă o atenție specială imaginii sale. Fosta prezentatoare a emisiunii de succes Surprize, surprize și actuală gazdă a emisiunii Nu Există Nu Se Poate de la TVR2 a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat. Adevărul este că fără puțin efort și muncă în acest sens nu s-ar putea observa rezultatele, motiv pentru care vedeta este apreciată și admirată pentru silueta sa.

Secretul Andreei Marin pentru o siluetă de vis

Atentă la imaginea sa, Andreea Marin s-a preocupat mereu să fie o prezență plăcută în fața telespectatorilor, pe care mulți dintre ei o urmăresc încă de acum 25 de ani de când a debutat în televiziune.

Din acest motiv, de fiecare dată când a simțit că ceva funcționează și poate să le fie util și celorlalți, Andreea a vorbit deschis despre lucrul respectiv. Nu este un secret pentru nimeni faptul că aceasta apelează la sport, dar și la o alimentație specială pentru ca silueta ei să fie una fără cusur.

Cu grijă, muncă și determinare pentru sănătatea și imaginea ei, vedeta care mizează pe faptul că nu există nu se poate, așa cum se numește și emisiunea ei de la TVR2, își dă tot interesul pentru a se putea bucura în continuare de sănătate și un corp de invidiat.

Andreea Marin
Andreea Marin

De fiecare dată când ceva a ajutat-o, a vorbit deschis, așa cum este și acum cazul, în speranța că acel lucru îi poate ajuta și pe alții. Vedeta a recunoscut că a scos definitiv anumite alimente din stilul ei de viață, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

În ce constă de fapt dieta Andreei Marin

Dornică să ajungă la obiectivul propus, Andreea a renunțat la făinoase (pâine, paste, etc.), dulciuri, produse care conțin zahăr, sucuri carbogazoase, carbohidrați, fructe prea bogate în zaharuri. Cu ajutorul medicului Alina Spinean, specialist în nutriție, ea a conceput o dietă care în cazul ei a dat roade.

În afară de cele menționate mai sus, vedeta susține că poate mânca orice. Pește, carne, brânzeturi, salate. Pe lista celor permise se mai află: supe, ciorbe, ceai unt, smântână, legume, verdețuri etc.

Am deja o săptămână, corpul a reacționat după 3 zile tare frumos așa cum mi-a spus nutriționistul. Am urmat cu sfințenie sfaturile ei, când ma apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă, mă ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute, practic nu simt ca am o restricție astfel, le-a povestit Andreea fanilor pe contul ei de Instagram.

Această dietă care o ajută pe Andreea Marin după sărbători este susținută și de activitatea sportivă, vedeta povestind că obișnuiește să facă cel puțin o jumătate de oră mișcare în fiecare zi în aer liber.

Caută să facă pauză între mese de câteva ore, de cel puțin 3 ore, și încearcă să nu mănânce cu 4 ore înainte de a se culca. Andreea a mai mărturisit că și-a făcut analizele de sânge cerute de nutriționistă înainte de a urma această dietă.

Andreea Marin obișnuiește să facă zilnic mișcare în aer liber
Andreea Marin obișnuiește să facă zilnic mișcare în aer liber

Prezentatoarea a profitat de acest prilej și le-a povestit prietenilor virtuali cum se prepară pâinea pe care ea a integrat-o în dietă.

Rețeta de pâină de la Andreea Marin

Andreea Marin le-a oferit tuturor rețeta de pâine pe care o prepară. Important de reținut este faptul că această pâine nu are în compoziție făina tradițională. E ușor de gătit și este gata în doar cinci minute.

Așadar, o rețetă simplă și ușoară pe bază de ingrediente care sunt la îndemâna oricui. Nu necesită foarte mult timp, este sănătoasă și gustoasă.

Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută in casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi), spune vedeta.

Ingredientele pentru a prepara această pâine sunt următoarele:

  • 65g făină de migdale (cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar);
  • 2 ouă întregi;
  • 2 linguri de unt topit;
  • o linguriță mică de praf de copt;
  • sare după gust;
  • semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper (după preferințele fiecăruia).
Rețetă de pâine de la Andreea Marin
Rețetă de pâine de la Andreea Marin

Dacă vrei să iasă un desert, atunci poți să înlocuiești sarea cu câteva picături de ștevie pentru îndulcire. Poți să adaugi și puțină cacao sau pudră de roșcove.
Toate ingredientele se amestecă într-un bol înalt de sticlă, iar apoi acesta se ține timp de 3 minute în cuptorul cu microunde.
Dacă vrei poți să mai adaugi 30 de secunde pentru o pâine mai rumenită.