Home » Sănătate » Rețeta Andreei Marin pentru pizza care nu îngrașă. Care este de fapt secretul

Rețeta Andreei Marin pentru pizza care nu îngrașă. Care este de fapt secretul

Manolică Anca / 12.01.2021, 11:57
Rețeta Andreei Marin pentru pizza care nu îngrașă. Care este de fapt secretul

Andreea Marin, zâna surprizelor de la TVR, este într-o formă de zile mari. Atentă tot timpul la imaginea sa, aceasta s-a preocupat mereu să aibă o apariție impecabilă în fața telespectatorilor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceasta apelează la sport, dar și la o alimentație sănătoasă pentru a își putea menține silueta de invidiat. Iată, spre exemplu, rețeta Andreei Marin pentru pizza despre care, spune ea, nu îngrașă deloc. Care este de fapt secretul preparatului slab caloric, dar extrem de gustos.

Rețeta Andreei Marin pentru pizza care nu îngrașă

Sunt multe persoane publice care, în ciuda faptului că au o carieră fulminantă, au timp și de gătit. Pritre acestea se numără și frumoasa zână de la TVR, Andreea Marin. Activă mereu pe rețelele de socializare, aceasta le împărtășește adesea cu fanilor săi rețetele sănătoase cu care aceasta se delectează, dar și cum reușește să își mențină silueta.

Deși a renunțat de o perioadă bună de timp la a mai consuma dulciuri și făinoase, asta nu înseamnă că nu poate avea în dieta sa și „plăceri vinovate”, dar sănătoase, preparate chiar de ea în casă. Recent, aceasta le-a povestit fanilor săi de pe Facebook despre o rețetă de pizza pe care a primit-o de la nutriționistul ei. Rețeta Andreei Marin pentru pizza care nu îngrașă este fără blat cu făină, doar cu legume, ou și brânzeturi care pot fi înlocuite cu brânză vegană pentru anumiți consumatori.

„Ascultați ce spun, și știți ca nu sunt genul care să exagereze: e pur și simplu extraordinară! Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoți din cuptor e irezistibilă! Și se gătește și repede. Am rețeta de la nutriționista mea, dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu care o fac mai aromată”, le-a împărtășit fanilor săi de pe Facebook.

Andreea Marin a postat o rețetă pentru pizza făcută în casă, rețetă primită de la nutriționistul ei / Sursă foto: FB Andreea Marin
Andreea Marin a postat o rețetă pentru pizza făcută în casă, rețetă primită de la nutriționistul ei / Sursă foto: FB Andreea Marin

Care este secretul rețetei de pizza care nu îngrașă

Trucul secret din rețeta Andreei Marin pentru pizza despre care, spune ea, nu îngrașă deloc este adăugarea a câtorva ingrediene care dau o aromă unică. Astfel, aceasta adaugă puțin parmezan, praf de usturoi piper și oregano în amestecul blatului. Când preparatul este aproape gata, ea adaugă o lingură măsline fără sâmburi în ulei pe deasupra, iar după ce este scoasă de la cuptor, mai adaugă câteva frunze de busuioc verde.

Dar iată cum se prepară cap-coadă rețeta Andreei Marin pentru pizza care nu îngrașă. Vei avea nevoie de o conopidă proaspătă care se taie în bucăți mici și se amestecă cu patru ouă (în funcție de porția de pizza dorită, se mai pot adăuga). Se sărează după gust, după care se adaugă praf de usturoi, oregano, piper. Amestecul se pune într-o tavă, în care anterior a fost așezată o hârtie de copt, și se dă la cuptorul preîncălzit la o temperatură de aproximativ 180 – 200 grade Celsius.

”E bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun.” a completat aceasta.

Andreea Marin a postat o rețetă pentru pizza făcută în casă, rețetă primită de la nutriționistul ei / Sursă foto: FB Andreea Marin
Andreea Marin a postat o rețetă pentru pizza făcută în casă, rețetă primită de la nutriționistul ei / Sursă foto: FB Andreea Marin

Pasul următor este adăugarea feliilor de mozzarella, cașcaval sau oricare alt tip de brânză care îți place, peste care se pun frunze de rucola și spanac, roșii tăiate, parmezan și o lingură de măsline la borcan. Se mai lasă la cuptor pentru alte 5 – 10 minute după care se scoate și se pun frunzele de busuioc verde.

Spor în bucătărie și poftă bună!