Home » Life & Style » Cine este Yael Shelbia, desemnată femeia cu cel mai frumos chip din lume. Imagini uimitoare

Cine este Yael Shelbia, desemnată femeia cu cel mai frumos chip din lume. Imagini uimitoare

Violeta Badea / 05.01.2021, 15:26

Cine este femeia cu cel mai frumos chip din lume. Imagini uimitoare cu Yael Shelbia. O tânără din Israel, în vârstă de numai 19 ani, a uimit cu frumuseţea sa o lume întreagă. Yael Shelbia a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume. Milioane de oameni au votat-o pe internet, iar de concurs s-a ocupat o organizaţie care publică anual asemenea topuri.

Cine este femeia cu cel mai frumos chip din lume

Modelul Yael Shelbia, în vârstă de 19 ani, a cochetat şi cu actoria. A apărut în mai multe campanii internaţionale de modelling şi a fost listată de TC Candler în 2018 ca a treia cea mai frumoasă fată din lume, înaintea unei tinere care provine tot din Israel Gal Gadot, iar în anul 2019 a ocupat cea de-a doua poziţie în acelaşi top. Frumoasa şatenă s-a revanşat la sfârşitul anului 2020, când a obţinut primul loc al listei „Cele mai frumoase fețe ale anului”, astfel primeşte statutul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”.

Superbei Yael Shelbia  nu i-a venit să creadă atunci când a primit vestea. Vizibil emoţionată, frumosul model le-a mulţumit admiratorilor săi, în nenumărate rânduri, pe contul ei de Instagram. Şi cum să nu o votezi, când are trăsăturile perfecte ale unei zeiţe greco-romane? Cu ochii mari verzi ca de pisică, nasul sculptat şi buzele cărnoase şi o siluetă de clepsidră de invidiat, israelianca pune pe jar întreaga suflare masculină a mapamondului. Este atât de frumoasă încât foarte mulţi o compară cu o versiune mai tânără a Angelinei Jolie.

Frmoasa satena cu ochii verzi a uimit intreg mapamondul cu trupul sau
Frmoasa satena cu ochii verzi a uimit intreg mapamondul cu trupul sau

„Nu am obținut niciodată primul loc la ceva… este foarte frumos”, a fost declaraţia fetei pentru publicația Times, conform site-ului A1.ro

Yael Shelbia face furori în mediul online

Şatena cu ochi verzi a fost prezentă în mai multe campanii publicitare pentru diverse branduri cu renume precum: Renuar, KM, KKW Beauty by Kim Kardashian. De asemenea, Shelbia este foarte populară în mediul online, acolo unde fotografiile ei sunt urmărite de aproximativ un  milion de utilizatori din toate colţurile lumii.

„Mulțumesc @tccandler și tuturor votanților. Apreciez din toată inima!!”, a fost reacţia de pe Instagram a frumoasei Shelbia la aflarea minunatei veşti.

Fanii s-au îngrămădit să o felicite pe cea mai frumoasă femeie din lume. Yael Shelbia nu stă rău nici la capitolul relaţii, aşa cum era de aşteptat datorită frumuseţii ei răvăşitoare. Tânără şi-a câştigat popularitatea şi în urma relaţiei cu un controversat miliardar, Brandon Korff. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 16 ani şi din această cauză a stârnit şi câteva critici.

Yael Shelbia impreuna cu iubitul ei. Partenerul modelului a incalcat regulile din pandemie pentru a fi alaturi de iubita lui
Yael Shelbia impreuna cu iubitul ei. Partenerul modelului a incalcat regulile din pandemie pentru a fi alaturi de iubita lui

Cei doi ar fi fost implicați şi într-un scandal după ce bărbatul nu a respectat carantina pentru a-și vedea iubita mai tânără. Brandon Korff a fost mustrat de către familia sa, conform New York Post. Subiectul a acaparat paginile publicaţiilor de scandal.

Cel care a înfiinţat TC Candler a susţinut în mai multe rânduri că lista realizată de colaboratorii lui „nu este un concurs de popularitate”, ci, mai degrabă, clasamentul doreşte să informeze și să lărgească opinia publică în loc să o reflecte.