Home » Life & Style » Cine sunt cei mai inteligenţi membri ai familiei regale britanice. Mulți au fost luați prin surprindere de topul realizat de acest studiu

Cine sunt cei mai inteligenţi membri ai familiei regale britanice. Mulți au fost luați prin surprindere de topul realizat de acest studiu

Cojocaru Cristian / 27.12.2021, 20:06
Cine sunt cei mai inteligenţi membri ai familiei regale britanice. Mulți au fost luați prin surprindere de topul realizat de acest studiu

Despre membrii familiei regale cu siguranță ai auzit, mai ales că în ultima perioadă, tot mai multe controverse au avut loc în sânul familiei. Cu toate că Meghan Markle alături de soțul ei, prințul Harry au fost cei care au lansat ultimul scandal de viță nobilă, vei rămâne surprins să observi pe ce loc se află cea dintâi atunci când vine vorba despre cei mai inteligenţi membri ai familiei regale.

Topul celor mai inteligenţi membri ai familiei regale britanice

Cu toții știm că britanicii dezvoltă nenumărate studii cu privire la foarte multe domenii, însă cel mai recent efectuat, este de departe unul destul de bizar. Astfel, oamenii de știință au analizat care sunt cei mai inteligenți membri ai familiei regale. Probabil spre dezamăgirea multora, potrivit studiului, Meghan Markle deține titlul de cea mai inteligentă membră a familie regale britanice.

Topul realizat de către cercetători este continuat pe locurile doi și trei de către Kate Middleton și prințul William. Astfel, ducesa de Sussex pare a fi cea care îi întrece pe ceilalți membri ai familiei regale în ceea ce privește nivelul IQ-ului, studiu realizat de către Oxford Royale. Oamenii de știință au analizat atât situația școlară a membrilor familie regale cât și poziția pe care o ocupă fiecare instituție de învățământ absolvită de către aceștia.

Cei de la Oxford Royale au utilizat QS World University Rankings care reprezintă o aplicație ce dă note unităților de învățământ în funcție de reputația academică, dar și pe baza raportului facultate-student, în analiza condusă de ei. În vârstă de 40 de ani, Meghan Markle s-a clasat pe primul loc, având în vedere că aceasta a absolvit Northwestern University din Evanston, Illionois, instituție de învățământ care s-a clasat pe locul 30 în lume în acest an.

Meghan este dublu licențiată a universității elitiste în teatru, precum și în relații internaționale. Unul dintre purtătorii de cuvânt ai Oxoford Royale a venit cu afirmația potrivit căreia, viața regală nu este una deloc ușoară, iar pe baza educației pe care Meghan a primit-o, aceasta a reușit să treacă peste fiecare piedică pe care a întâmpinat-o, cu toate că ulterior, ducii de Sussex s-au retras din familia regală a Marii Britanii.

inteligenţi membri familiei regale
Meghan Markle este cea care se situeaza pe primul loc al studiului

Cum arată top 10 al studiului efectuat

Cea care se clasează pe cel de-al doilea loc, Kate Middleton a urmat liceul privat Marlborough College din Wiltshire, Anglia. Ea a absolvit cursurile cu cele mai bune calificative, iar ulteiror, a urmat cursuruile Universității St. Andrews care se clasează pe locul 91 în lume. Acela este și locul unde l-a cunoscut pe prințul William.

Acesta din urmă se clasează pe locul trei în topul celor mai inteligenți membri ai familiei regale. Cu toate acestea, el nu a urmat nicio facultate, având doar liceul finalizat și unde, la capitolul geografie nu stă tocmai bine, având în vedere că a obținut calificativul D. Rezultatele studiului nu au fost comentate de familia britanică. În ceea ce privește topul realizat de Oxford Royale, iată cum arată acesta:

  1. Meghan Markle, Northwestern University;
  2. Kate Middleton, University of St Andrews;
  3. Prince William, University of St Andrews;
  4. Princess Eugenie, Newcastle University;
  5. Peter Phillips, Exeter University;
  6. Zara Tindall, Exeter University;
  7. Princess Anne, University of Aberdeen;
  8. Lady Kitty Spencer, University of Cape Town, European Business School;
  9. Camilla Parker Bowles, SOAS University of London;
  10. Princess Beatrice, Goldsmiths, University of London.