Home » Life & Style » Cine sunt concurenții Asia Express 2021. Totul despre sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1

Cine sunt concurenții Asia Express 2021. Totul despre sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1

Manolică Anca / 19.05.2021, 15:20

Așteptarea aproape ia sfârșit. Asia Express, cel mai dur reality show din România este pe punctul de a da startul unui nou sezon. Au fost anunțate cele nouă perechi de vedete care sunt gata să pornească în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua în Georgia, Azerbaidjan și în alte destinații surpriză. Iată cine sunt concurenții Asia Express 2021.

Asia Express continuă!

Fanii celui mai dur reality show difuzat la TV au primit numai vești bune în ultimele zile. Trustul Antena 1 a anunțat faptul că în curând vor începe filmările pentru sezonul 4 Asia Express. Acesta va fi unul atipic, din cauza pandemiei de Covid-19 care a afectat o lume întreagă. De altfel, România este prima țară care a ales să plece pe ruta Turcia, Georgia, Azerbaidjan, din cauza ravagiilor făcute de virus în mai multe țări din Asia.

După acest anunț, a venit și numele celei care va prezenta acest sezon, având în vedere că Gina Pistol se află în concediu de maternitate, după ce în luna martie a adus-o pe lume pe micuta Josephine. Astfel, la cârma celui mai îndrăgit și popular reality show din România va sta, în sezonul 4, Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3.

Coprezentatorii reality show-ului vor fi Oase, care a participat la cel de-al doilea sezon Asia Express alături de CRBL, și actorul Marius Damian, naratorul emisiunii.

Cine sunt concurenții Asia Express 2021

După cele două anunțuri importante, a venit vremea ca Antena 1 să dezvăluie și cele nouă perechi de vedete care urmează să plece în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. La multe dintre ele nu te-ai fi așteptați că accepte o asemenea provocare.

Se anunță un sezon senzațional, cu multe peripeții, dar și multă distracție. La fel ca și în celelalte sezoane, concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu un dolar pe zi, să îşi caute singuri cazare, transport și hrană şi să ajungă primii la destinaţie pentru a nu risca să fie eliminați. Iată cine sunt concurenții Asia Express 2021:

  • Connect-R şi Shift

Concurenții Asia Express 2021. Connect-R şi Shift
Concurenții Asia Express 2021. Connect-R şi Shift

Deja două nume foarte cunoscute în industria muzicală, Connect-R şi Shift nu au putut refuza aventurarea în cea mai mare provocare a vieții lor.

  • Concurenții Asia Express 2021. Lidia Buble şi sora ei, Estera

Concurenții Asia Express 2021. Lidia Buble şi Estera, sora ei
Concurenții Asia Express 2021. Lidia Buble şi Estera, sora ei

Fosta iubită a lui Răzvan Simion va pleca în aventura numită „Drumul Împăraților” alături de sora sa, Estera. În câteva story-uri postate pe contul său de Instagram, cele două s-au declarat foarte fericite și nerăbdătoare să încerce noi experiențe.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Am ales-o pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

  • Cosmin Natanticu şi soția sa, Eliza

Cosmin Natanticu şi soția sa, Eliza
Cosmin Natanticu şi soția sa, Eliza

Cuplul Natanticu și Eliza a luat fanii cu adevărat prin surprindere, pentru că Natanticu face parte din proiectul „Pe bune?” de la Pro TV şi a jucat şi în serialul Profu.

Pentru familia Natanticu, Asia Express reprezintă „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară:))) pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și andurațta. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor”.

  • Concurenții Asia Express 2021. Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța

Deși au apărut numeroase zvonuri care spuneau că producătorii sezonului 4 Asia Express au ținut mult să îi aibă în reality show pe câștigătorii celui mai recent sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Romică Tociu și Adriana Trandafir, se pare că doar cea din urmă a acceptat provocarea. Ea va porni pe Drumul Împăraților alături de fiica sa.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercițiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

  • Mihai și Elwira Petre

Mihai și Elwira Petre
Mihai și Elwira Petre

Cei doi soți au acceptat provocarea de a pleca în experiența vieții lor la Asia Expres și se declară foarte curioși de cum va fi. Mihai și Elwira se cunosc din anul 2001, atunci când el a avut nevoie de o parteneră de dans. Împreună au câștigat numeroase premii și au ajuns campioni naționați la dans. În prezent, au deschisă împreună o școală de dans.

„Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre.

  • Concurenții Asia Express 2021. Alexandra Ungureanu şi mama sa, Anca Ungureanu

Concurenții Asia Express 2021. Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu, mama Alexandrei
Concurenții Asia Express 2021. Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu, mama Alexandrei

Alexandra Ungureanu pare că a prins gustul emisiunilor TV. După ce a câștigat finala show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, şi titlul de „cea mai stilată vedetă din România”, a bătut palma cu Antena 1, pentru un nou proiect important. Ea va pleca alături de mama sa în experiența grea, numită Asia Express.

„Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, a declarat Alexandra Ungureanu.

  • Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francy

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy

Patrizia Paglieri este fost jurat în cadrul show-ului de cooking „MasterChef”, de la PRO TV. Născută în Bahamas și crescută Italia, ea a decis acum aproximativ 27 de ani să se mute în România. De multe ori a declarat că de când a venit în România s-a îndrăgostit de tot ce îi oferă, astfel că a decis să își construiască o nouă viață aici. Ea va merge în aceast experiență unică alături de fiul său.

„Pentru noi doi, această experiență este un vis împlinit și ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună!”, au spus Patrizia și Francy.

  • Concurenții Asia Express 2021. Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu

Concurenții Asia Express 2021. Cuza și Emi de la Noaptea Târziu
Concurenții Asia Express 2021. Cuza și Emi de la Noaptea Târziu

Cucu, Emi și Cuza, cei trei membri ai trupei „Noaptea Târziu”. Povestea lor a început simplu, cu o parodie. În urmă cu şase ani, atunci când apărea piesa „Sunt un cocalar”, nu ştia nimeni de cei trei tineri originari din Timișoara. Însă, clipul lor avea să devină cel mai vizionat de pe YouTube din ultimii 10 ani.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă.”, a declarat Cuza.

  • Lorelei şi Zarug

Concurenții Asia Express 2021. Lorelei și Zarug
Concurenții Asia Express 2021. Lorelei și Zarug

Lorelei și Zarug sunt două nume celebre în zona digital. Lorelei Bratu este originară din Tecuci, dar trăiește de ani buni în București, unde a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA. În prezent, aceasta este antreprenor. Este foarte activă pe Instagram, acolo are peste 17.000 de urmăritori.

Zarug e numele de familie al concurentului, el numindu-se Mihai Dan Zarug. Este designer vestimentar și cochetează cu muzica, recent fimându-se cântând diverse piese. În 2018, acesta a apărut și la „Chefi la cuțite”, făcându-și  intrarea în fața celor trei jurați Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu într-un mod foarte inedit, pe tocuri.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. De vis va fi!”, a declarat Lorelei.

Câștigatorii Asia Express de până acum

Reality show-ul Asia Express a debutat în România pe data de 12 februarie 2018, la Antena 1. Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian și a fost câștigat de echipa formată din Raluka și Ana Baniciu. Cele două s-au luptat în finală cu echipa formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, însă ele au ajuns primele la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu al show-ului.

În sezonul doi, co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către cântăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, iar câștigătorii au fost CRBL și Oase. În sezonul cu numărul trei, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2 și Marius Damian. Echipa câștigătoare a fost cea formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Filmările pentru Asia Express, sezonul 4, urmează să înceapă luna aceasta. Telespectatorii și fanii show-ului de la Antena 1 vor fi în ținuți la curent în permanență cu ceea se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe site-ul oficial, în secțiunea Jurnal de Asia, și pe conturile de socializare ale emisiunii. Asia Express 2021 se va difuza din toamnă.