Home » Life & Style » Copilul preferat al Reginei Elisabeta. Detalii mai puțin știute despre viața de la Casa Regală a Marii Britanii

Copilul preferat al Reginei Elisabeta. Detalii mai puțin știute despre viața de la Casa Regală a Marii Britanii

Alexandru Cazacu / 26.03.2021, 15:25
Copilul preferat al Reginei Elisabeta. Detalii mai puțin știute despre viața de la Casa Regală a Marii Britanii

Nu multă lume știe acest lucru, însă, se pare că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are un copil preferat. Despre cine este vorba și în ce scandaluri a fost implicat acesta, veți putea afla citind continuarea articolului.

Copilul preferat al Reginei Elisabeta. Detalii mai puțin știute despre viața de la Casa Regală a Marii Britanii

Deși suverana Marii Britanii este de obicei foarte decisă și imparțială când vine vorba de activitățile sale în calitate de regină, se pare că Elisabeta face unele diferențe atunci când vine vorba de fiul său Andrew. Acesta a fost implicat în mai multe scandaluri, printre care și cel în care a fost implicat Jeffrey Epstein.

Clive Irving, un expert regal, susține că Regina Elisabeta a II-a este mai afectuoasă și mai tolerantă cu Andrew, decât este față de prințul Charles. În documentarul ”Regina Elisabeta: iubire, onoare și coroană”, Clive Irving susține că suverana nu l-a înțeles niciodată pe deplin pe Charles și că există multe lucruri care o nedumeresc la el. Mai mult de atât, se pare că nepotul reginei, prințul William este singurul care apreciază ”simțul datoriei extrem de ridicat” al bunicii sale.

Prințul Charles ,”polul opus al fratelui său mai mic”

Potrivit redactorului-șef al publicației Majesty”, Ingrid Seward, Charles este ”polul opus al fratelui său mai mic Andrew, zgomotos, plictisitor, dar foarte fermecător când vrea s fie”. Cu toate acestea, ziarista a adăugat că ”Andrew poate fi arogant și nepoliticos”, la fel ca și tatăl său.

Deși Andrew este preferatul mamei sale, cu siguranță nu este membrul familiei regale preferat de britanici. Acest lucru se datorează faptului că a avut legături cu Jeffrey Epstein, alături de care a participat la mai multe petreceri deocheate.

Care este copilul preferat al reginei Elisabeta a II-a
Care este copilul preferat al reginei Elisabeta a II-a

Legătura dintre ducele York și Jeffrey Epstein

Nu mai este secret faptul că Andrew și Epstein au participat împreună la multe petreceri deocheate. Potrivit Daily Mail, de când s-au cunoscut prințul Andrew și miliardarul Jeffrey Esptein s-au distra împreună de cel puțin 2o de ori. Se pare că aceștia au fost surprinși împreună chiar și după 2010, când miliardarul era deja trecut pe lista infractorilor sexuali, în urma condamnării sale la 13 luni după gratii pentru întreținerea de relații cu minore.

În octombrie 2019, prințul Andrew s-a retras din activitățile regale, după ce nu a reușit să arate în cadrul unui interviu niciun fel de remușcare pentru victimele lui Jeffrey Epstein. Ducele de York, declara atunci că nu regretă că s-a aflat în anturajul pedofilului, din cauza oamenilor pe care i-a cunoscut și a oportunităților care s-au ivit prin intermediul acestora. Potrivit lui Andrew, acești oameni ”au fost de fapt utili”.

O persoană din anturajul Casei Regale a Marii Britanii susține că, în ciuda acțiunilor sale, Andrew va fi bine atâta timp cât trăiește regina Elisabeta. Se pare că ducele de York a fost întotdeauna copilul preferat de mama sa, așadar regina va fi alături de el și îl va proteja câtă vreme poate. Însă, sursa menționată este de părere că atunci când suverana nu va mai fi, atât Charles, cât și fiul său, William, nu vor fi atât de generoși, potrivit OK!.