Home » Life & Style » Cristale pentru noroc. 10 pietre prețioase care atrag prosperitatea în viața ta

Cristale pentru noroc. 10 pietre prețioase care atrag prosperitatea în viața ta

Ileana Mladinoiu / 19.03.2022, 11:42
Cristale pentru noroc. 10 pietre prețioase care atrag prosperitatea în viața ta

Unele cristale sau pietre prețioase sunt considerate norocoase darorită vibrațiilor energetice pe care le emit. Adesea de mare valoare sentimentală, sunt identificate ca obiecte care aduc noroc purtătorului său. În general, norocul poate influența diferite domenii ale vieții noastre de zi cu zi, inclusiv dragoste, muncă, familie etc. Când obținem ceea ce ne dorim, simțim o mare satisfacție.

Cristale care îți aduc noroc

Pentru că există pietre norocoase care îți pot schimba viața, este foarte important să știi să le alegi. Unii experimentează cu mai multe cristale înainte de a-l găsi pe cel care i-ar putea face mai norocoși. Cu toate acestea, trebuie știut că efectul diferă în funcție de proprietarul pietrei și de situația în care dorește să-și stimuleze norocul.

1. Agatul

Considerată mult timp un simbol al protecției și norocului, agatul este o piatră pe care fiecare ar trebui să o aibă asupra sa. Virtuțile sale liniștitoare ajută la câștigarea încrederii în sine, aducând în același timp putere și curaj în momentele dificile. Grație numeroaselor sale proprietăți pe plan emoțional, fizic și psihologic, agatul este asociat cu planeta Mercur. Face parte din numeroasa familie a cuarțului și se prezintă în diferite culori: verde, galben, roșu, albastru, roz, alb etc.
Plasarea agatului în casă sau la locul de muncă vă va aduce noroc, va risipi toate elementele descurajante pentru a vă insufla un sentiment de securitate. Deoarece provine din geode și roci sedimentare, agatul este rezistent la agenţi chimici, mecanici şi acţiunea solară. Dacă vă decideți să purtați o bijuterie cu agat, ea poate fi purificată cu apă caldă şi săpun sau să o scufundați timp de câteva ore în apă demineralizată ușor sărată.

2. Citrinul

Cunoscută sub numele de „piatra negustorului norocos/„piatra banului”, citrinul este o piatră puternică care ajută o persoană să prospere financiar. Dacă lucrați în vânzări, puneți pietre de citrin în sertarul de numerar și vedeți rezultatele. Citrinul promovează bogăția și prosperitatea. Culoarea sa galbenă simbolizează dinamism, bogăție și succes. Maeștrii Feng Shui îl recomandă ca un bun puternic pentru atragerea energiei norocoase. Păstrați această piatră naturală în poșetă, buzunar, geantă, portofel sau purtați o bijuterie cu citrin pentru a profita de energia ei.

3. Malachitul

Se știe că își protejează purtătorul de ghinion, precum și de asociațiile comerciale nedorite. Poate fi folosit pentru a aduce succes în afaceri. Se distinge de alte pietre prin culoarea sa verde marcată cu linii. Acest mineral promovează capacitatea de a convinge și protejează proprietarul atunci când trebuie să-și asume riscuri pentru a încheia o afacere.
Malachitul are nevoie de lumina soarelui pentru a se reîncărca. În ceea ce privește purificarea lui, se lasă să se odihnească câteva ore pe un pat de sare grunjoasă.

4. Granatul

Dacă ești în căutarea norocului în carieră, granatul este piatra ta norocoasă. Este o piatră prețioasă puternică care promovează succesul profesional. Într-adevăr, trimite vibrații ce încurajează relațiile de afaceri și trezesc în tine dorința de colaborare. Poartă pe tine granat, atunci când cauți să progresezi în carieră, dar și pentru a-ți găsi un loc de muncă mai bun. Capacitatea sa de a dezvolta încrederea în sine le permite oamenilor care îl poartă să reușească în ceea ce întreprind. Granatul este asociat cu semnul Vărsător,simbolizând productivitatea și abundența.

5. Cuarțul roz

Va transmite vibrații naturale bune în viața ta amoroasă, care vor stimula dragostea. Această bijuterie este cea mai populară și comună din familia cuarțului. Dacă ești în căutarea iubirii necondiționate, poartă un colier din cuarț roz. De altfel, orice bijuterie cuarț roz va fi un cadou ideal pentru o nouă iubire, Poate fi un partener de lungă durată sau soț, deoarece reaprinde focul într-o relație ori într-o căsnicie.

cristale noroc
Cuartul roz este una dintre pietrele care aduc noroc

6. Amazonitul

Amazonitul este o piatră prețioasă verde-turcoaz cu straturi albe, cunoscută sub numele de Piatra Speranței. Te va ajuta să te eliberezi de gândurile supraîncărcate și îți va permite să te concentrezi pe atingerea obiectivelor și viselor tale. Pur și simplu luminându-ți mintea. De asemenea, vă oferă puterea și motivația pentru a vă îndeplini visele. Daca preferi o bijuterie, aceasta te va însoți și iți va oferi toate virtuțile de care se bucură această piatră. După un timp, energia emisă de amazonit se epuizează. Trebuie purificat și reîncărcat prin scufundarea timp de câteva ore în apă demineralizată. Apoi este necesar să expuneți piatra sau bijuteria la soare.

7. Cinabru

Cinabru sau „piatra comerciantului” ajută la înțelegerea modului în care funcționează procesul monetar. Este benefic în afacerea sau comerțul dvs. Această piatră naturală te ajută să înțelegi problemele care iți pot bloca relația cu banii. Cinabar intervine în relațiile dintre vânzători și clienți, promovând astfel afacerile. Contribuie la creșterea încrederii în sine, fiind un ajutor valoros în tranzacționări.

8. Pirita

Cunoscută în general ca piatra bogăției, este bine să ai mereu una pe tine. Această piatră, adesea confundată cu alte metale prețioase precum aurul sau argintul, iți aduce siguranța financiară.

9. Jadul

Piatră reputată pentru a atrage bani și pentru a îmbunătăți finanțele familiei și ale afacerii. Jadul verde este foarte apreciat de toate culturile, în primul rând în Orient. Vă ajută să obțineți abundența financiară de care aveți nevoie. Poartă-l în geantă sau pe tine ca o bijuterie.

10. Cuarțul cu turmalină

Cea mai puternică piatră norocoasă, cuarțul cu turmalină este un cristal de stâncă în care există incluziuni de tije fine de turmalină neagră. Combinația de cuarț și turmalină creează proprietăți de mare putere, motiv pentru care această bijuterie este considerată o piatră extraordinar de norocoasă, mai ales dacă vei căuta să-ți mărești șansele în orice situație. Respinge toate energiile negative și influențează norocul în viața ta. Ca toate celelalte pietre norocoase, cuarțul de acest gen trebuie reîncărcat folosind lumina naturală. Dar îl poți purifica și în apă demineralizată.

Cele 10 cristale/pietre prețioase enumerate mai sus pot fi așezate într-o farfurie lângă pat, pe birou, în toate locurile unde să fie aproape de tine. Bineînțeles, recomandat e să le porți cu tine pe post de bijuterii și in buzunar. Numai așa vei afla dacă într-adevăr îți fac bine.