Home » Life & Style » Cu ce zodie se potrivește Scorpionul în dragoste. Are o relație intensă cu acest nativ

Cu ce zodie se potrivește Scorpionul în dragoste. Are o relație intensă cu acest nativ

Cojocaru Cristian / 03.11.2021, 17:29
Cu ce zodie se potrivește Scorpionul în dragoste. Are o relație intensă cu acest nativ

Zodiile între ele au o compatibilitate mai mică sau mai mare în ceea ce privește relațiile de dragoste. Află cu ce zodie se potrivește Scorpionul și care este nativul cu care poate forma cea mai strânsă legătură.

Care este zodia cu care Scorpionul se potrivește cel mai bine în dragoste

Compatibilitatea în dragoste a nativilor din zodia Scorpionului cu celelalte zodii este determinată de natura puternic emoțională și secretoasă care definește nativii acestei zodii.  Desigur, gradele de compatibilitate diferă de la o zodie la cealaltă, doar că, Scorpionul poate forma cele mai strânse legături cu nativii zodiilor de apă precum Rac, Scorpion sau Pești. Află care sunt lucrurile care

Compatibilitate Scorpion – Rac

Intensitatea sentimentele dintre Rac și Scorpion este una foarte mare. Cele două zodii creează un puternic echilibru atât între punctele forte cât și între cele slabe ale celor doi parteneri. Nu doar atracția sexuală este una puternică între cele două zodii, dar au și foarte multe lucruri în comun care ar putea da naștere unei relații de durată și foarte strâns legată.

Nativii acestor zodii adoră să petreacă timpul împreună, Racul reprezentând siguranța în relație în timp ce Scorpionul vine cu puterea. Interesul major al ambelor zodii este reprezentat de cămin, loialitate și viața de familie, astfel că este o completare perfectă. Racii și Scorpionii privesc viața ca pe un adevărat exercițiu de relaționare între oameni.

Racul si Scorpionul petrec foarte mult timp impreuna. Racul reprezinta securitatea, iar Scorpionul puterea in aceasta relatie. Pe ambii ii preocupa casa si loialitatea fata de familie si de aceea se completeaza reciproc. Privesc viata ca pe un exercitiu al relatiilor interumane plin de pasiune si sentimente.

Zodia Racului este guvernată de Lună, în timp ce Scorpionul este guvernat de Marte care reprezintă pasiunea și Pluto. Combinația dintre cele două zodii este echilibrată de Pluto care vine cu energie atât masculină cât și feminină, iar la baza relației stă dragostea care este indusă de Lună dar și pasiunea din partea lui Marte.

Ambele zodii sunt semne de apă, astfel că nativii acestora sunt persoane profunde, fiind tot timpul un mister unde se termină secretele lor. Fiind în căutarea unei securități emoționale, loialitatea guvernează relația acestor două semne zodiacale. Dacă Racul își concentrează energia asupra căminului și a familiei, Scorpionul este concentrat spre intențiile ascunse ale celor din jur.

Astfel, Scorpionul poate ajuta Racul să privească dincolode aparențe, iar Racul îl învață pe Scorpion să nu îi fie teamă de ceea ce simte. Racul este impresionat de gelozia Scorpionului, fiind o dovadă de iubire pentru acesta.  Cei doi reușesc întotdeauna să își atingă obiectivele comune, iar în cazul în care părerile sunt diferite, cu siguranță focul de artificii nu va întârzia să apară.

Deși Racul tinde sp domine relația, nu îi iese de fiecare dată această mișcare. Niciunul dintre cele două semne zodiacale nu va utiliza manipularea în scopul de a se răzbuna. În cazul în care anumite neînțelegeri le periclitează relația, atunci vor ajunge la un compromis just, luând în considerare lucrurile cele mai importante. Munca în echipă dintre cei doi determină ca relația să fie una stabilă.

zodie potrivește scorpionul
Scorpionul formeaza cea mai stransa legatura alaturi de Rac

Compatibilitate Scorpion – Scorpion

Relația a doi Scorpioni este de departe cea mai pasională. Cei doi ajungă să dezvolte o obsesie reciprocă, relația dintre ei evoluând extrem de rapid, indiferent că vorbim despre sentimente sau intimitatea din dormitor. Deși certurile între cei doi vor fi destul de rare, atunci când o vor face se va lăsa cu explozii puternice.

Legătura strânsă dintre doi Scorpioni are la bază natura intuitivă dar și sentimentele profunde care definesc această zodie. În cazul unei legături între doi Scorpioni, nu există cale de mijloc, astfel că ori este o relație dezastruoasă ori cea mai reușită. Legătura dintre ei va scoate la suprafață calitățile ambilor parteneri, dezvoltând sentimente puternice, datorită naturii lor emoționale.

Cuplul format din doi Scorpioni nu poate fi influențat din exteriori, fiind doi parteneri devotași și nici cele mai periculoase situații nu îi va mișca pe aceștia din loc. Combinația de planete între Pluto și Marte îi va ajuta pe parteneri să treacă ușor peste dezamăgiri, iar pasiunea intensă îi va dulce pe culmi nebănuite anterior.

Compatibilitate Scorpion – Pesti

Respectul și reciprocitatea definesc relația dintre nativii zodiei Scorpion și a celor din zodia Peștilor. Fiind semne de apă, acestea pătrund cu o mare ușurință în mintea partenerului. Chiar dacă de multe ori, nativii din Pești sunt persoane introvertite, atunci va ști cum să facă față misterului în care sunt învăluiți Scorpionii.

Intuiția este unul dintre punctele comune ale zodiilor. Astfel, partenerul Scorpion îl va ajuta pe celălat să își atingă toate obiectivele propuse, asigurându-i partenerului din Pești o bază a relației. De cealaltă parte, Peștii vor da dovadă de înțelegere, căldură și blândețe, lucruri care merg direct la inima Scorpionului.

Un lucru este greu de înțeles pentru Scorpion și anume stilul de viață minimalist al nativului din Pești. Odată depășită această neînțelegere, pe termen lung cei doi vor închega o relație foarte strânsă. Dacă Marte și Pluto guvernează zodia Scorpionului, Jupiter și Neptun sunt planetele care guvernează zodia Peștilor. Jupiter reprezintă filosofia, expansiunea și excesul, iar Neptun visarea, astfel că o combinație între cele patru planete reprezintă o relație echilibrată.

Vezi aici previziunile pentru sfârșitul anului 2021!