Home » Life & Style » Cum a început povestea de iubire dintre Lionel Messi și soția lui, Antonella. Cei doi se cunosc din copilărie

Cum a început povestea de iubire dintre Lionel Messi și soția lui, Antonella. Cei doi se cunosc din copilărie

Ileana Mladinoiu / 21.12.2022, 14:17

Superstarul argentinian Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, a jucat la FC Barcelona timp de 16 ani, nouă luni și 23 de zile, ceea ce l-a făcut „cel mai loial jucător din Europa”, potrivit Transfermarkt. Apoi, s-a alăturat oficial clubului Paris Saint-Germain, în august 2021, considerată cea mai mare provocare a carierei sale. „Pulga” (Puricele), așa cum este poreclit, mai are o denumire care reprezintă diminutivul lui Lionel, adică Leo.

Ce poreclă are Lionel Messi

Atacantul ar fi preferat-o pe aceasta din urmă încă de la debutul său la centrul de antrenament La Masia al FC Barcelona.

Deci, de la primii pași în Spania, Messi a decis să aleagă această poreclă și nu „Lio”, diminutivul logic, după cum a dezvăluit Goal, cel mai mare site web de fotbal din lume.

De la această alegere, Messi și-a scris legenda datorită paselor geniale de pe teren, făcându-și prenumele și poreclele să rămână în istorie. Actualmente, ambele forme, Leo sau Lionel, sunt folosite peste tot în lume. Indiferent de cele două denumiri, de remarcat faptul că starul Argentinei a rămas credincios şi în viaţa de familie, împărţită timp de 15 ani cu frumoasa Antonella Roccuzzo.

Cum a început povestea de iubire dintre Lionel Messi și soția lui, Antonella

Fotbalistul argentinian își împarte viața timp de cincisprezece ani cu Antonela Roccuzzo. Între jucătorul internațional și frumoasa argentiniancă s-a închegat o poveste de dragoste care durează. Relația atacantului cu partenera lui Antonella Roccuzzo datează din copilărie. În presă au apărut fotografii cu cei doi, dintre care una de pe când aveau doar opt ani.

Lionel Messi şi Antonella s-au întâlnit la un turneu de tineret (viitoarea vedetă avea 9 ani), într-un orăşel nu departe de orașul lor natal, Rosario. Antonella, o fetiţă de 8 ani, a venit să-l vadă pe Lucas Scaglia care era vărul său și coechipier al lui Messi. Între cei doi copii, deveniți de nedespărțit, se naște o prietenie solidă.

Timpul trece și, deși drumurile celor doi copii se despart, prietenia lor continuă. Astfel, când Lionel Messi a plecat din Argentina în Catalonia, pe când avea doar 13 ani, prietenia lor s-a dezvoltat de-a lungul anilor, transformându-se într-o relație epistolară. Rămânând în Argentina, Antonela Roccuzzo continuă după studiile de bacalaureat în odontologie şi visează la o carieră de stomatolog. Apoi își schimbă cursul și se îndreaptă spre modeling.

Lionel Messi și soția lui
Lionel Messi și soția lui

De la prietenie la iubire

În 2009, drumurile lor s-au încrucișat din nou, odată cu moartea celei mai bune prietene a celei care avea să-i devină soţie fotbalistului. Prietenia a făcut loc iubirii, iar după logodnă Antonella s-a mutat la Barcelona, ​​unde Lionel Messi a reuşit să ajungă fotbalist de top.

În 2012 cuplul a sărbătorit nașterea primului lor fiu, Thiago. Trei ani mai târziu, a venit pe lume Mateo, iar în 2017, pe 30 iunie, cei doi s-au căsătorit în Rosario, oraşul lor natal. În anul următor s-a născut al treilea copil al lor, Ciro.

„Niciodată fără soția mea sau copiii mei”, așa ar putea fi credo-ul lui Lionel Messi, care tocmai a părăsit FC Barcelona pentru a juca la Paris-Saint-Germain. Acum, în capitala Franței, mica familie a jucătorului s-a stabilit pentru a scrie o nouă pagină din viața lui.

Lionel Messi vrea să se concentreze pe unul dintre lucrurile care merg bine în viața lui: soția și copiii. Mai discret decât unii dintre colegii săi, preferă astfel serile de desene animate decât ieșirile cu coechiperii lui. Fotbalistul și-a dorit să  aibă o viața de familie împlinită, într-o căsnicie care, fără îndoială, îl va face să uite de toate grijile.

Messi a avut anterior o aventură romantică cu Macarena Lemos, originară din Rosario, în 2006. De asemenea, s-a întâlnit și cu modelul Luciana Salazar.

Cine este Antonella Rocuzzo

Antonella Roccuzzo s-a născut la Rosario, Argentina, pe 26 februarie 1988, ca fiică a unui om de afaceri, Jose Roccuzzo și a casnicei  Patricia Blanko. Antonella are două surori, Paula și Carla Roccuzzo. Este prezentă pe rețelele de socializare, pe care își împărtășește în mod regulat fotografiile de familie. Este văzută activ în tribune aplaudându-l pe Messi, care a susținut că de când Antonella a intrat în viața sa ca o jumătate semnificativă, jocul lui s-a îmbunătățit mult.

Messi a mai mărturisit că a fost întotdeauna îndrăgostit de ea, dar nu a avut niciodată curajul să o ceară în căsătorie. El a putut să facă asta doar cu ajutorul vărului său, aşa cum s-a spus la început, care s-a întâmplat să fie cel mai bun prieten al Antonellei. Antonella și-a păstrat contul de Instagram privat, indiferent de milioanele de urmăritori. Ea mărturiseşte natura ei timidă ca motiv din spatele dorinței de a duce o viață privată discretă. De asemenea, nu este foarte vocală în legătură cu cariera ei și, în mare parte, aceasta rămâne necunoscută.