Home » Life & Style » Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood. Totul despre Goldie Hawn și Kurt Russell. Secretul relației lor

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood. Totul despre Goldie Hawn și Kurt Russell. Secretul relației lor

Manolică Anca / 13.07.2021, 17:44

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood: au adunat 38 de ani împreună și încă se iubesc ca-n prima zi. Cum s-au cunoscut celebrii Goldie Hawn și Kurt Russell și care este secretul relației lor

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood

Ea are 75 de ani și el, 70, însă nu-și arată niciunul vârsta. Golddie și Kurt trăiesc cea frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood. După aproape patru decenii petrecute înpreună, iubirea dintre ei a rămas la fel de puternică ca în prima zi și sunt de nedespărțit.

S-au cunoscut în anul 1966, pe platourile de filmare Disney, însă nu au început o relație atunci. Acest lucru s-a întâmplat mult mai târziu, când s-au reîntâlnit în 1983, la filmările pentru „Swing Shift”. Kurt Russell era atunci mahmur, după cum chiar el a mărturisit. A urmat în același an prima întâlnire și apoi, în 1986, nașterea primului și singurului copil al cuplului, Wyatt Russell. De asemenea, ambii au și copii din căsniciile anterioare. Oliver și Kate Hudson sunt copiii lui Goldie Hawn din căsnicia cu Bill Hudson, iar Boston este fiul lui Kurt Russell și al lui Season Hubley.

Goldie Hawn și Kurt Russell sunt de 38 de ani împreună
Goldie Hawn și Kurt Russell sunt de 38 de ani împreună

Care este secretul relației lor

Atunci când s-au cunoscut, Goldie divorțase de cel de-al doilea soț, Bill Hudson, și a povestit modul în care Russell a interacționat cu cei doi copii a făcut-o se îndrăgostească de el. Toți copiii lor au crescut împreună, formând o familie de invidiat. Cu toate că sunt împreună de 38 de ani, cei noi nu au simțit niciodată nevoia de a oficializa relația.

„Pur și simplu trebuie să vă doriți să fiți împreună. Altfel nu se poate!”, a spus Goldie Hawn (75 de ani).

„Pentru oameni ca noi, un certificat de căsătorie nu ar aduce în plus ceva ce nu avem deja!”, a adăugat și Kurt Russell.

„Întrebarea este „De ce să ne căsătorim?”, nu „De ce nu ne-am căsătorit?”. Ne iubim. Luptăm pentru relația noastră așa cum oamenii ar trebui să lupte pentru relațiile lor. Iubim viața noastră împreună.”

Nu au ajuns în fața altarului, însă relația lor a rezistat mult mai bine de-a lungul timpului, în comparație cu mariajele altor cupluri celebre de la Hollywood. Cei doi nu au ezitat să vorbească despre secretul trăiniciei unei povești de iubire ca a lor, actrița dezvăluind că relația lor s-a bazat mereu pe: „Dragoste, compasiune, recunoștință, pentru că uneori fiecare bărbat și fiecare femeie ajunge să își înnebunească partenerul. Familie. Distracție. Ras. Sex”, a dezvăluit actriță.

Goldie Hawn și Kurt Russell se iubesc la fel de mult ca în prima zi
Goldie Hawn și Kurt Russell se iubesc la fel de mult ca în prima zi

Actrița a mai spus că ea și partenerul ei chiar și-au întrebat copiii dacă își doresc ca ei să se căsătorească, însă aceștia le-au spus că adoră relația lor și sunt perfecți așa cum sunt. În afară de faptul că și-au construit o familie frumoasă împreună, cei doi actori nu și-au neglijat nici cariera. Fiecare a avut parte de mult succes de-a lungul anilor, având și multe proiecte realizate în comun.