Home » Film & Seriale » 12 actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Care e de fapt motivul

12 actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Care e de fapt motivul

Manolică Anca / 15.06.2021, 16:27
12 actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Care e de fapt motivul

Surprinzător sau nu, mulți dintre actorii de la Hollywood își detestă rolul care le-a adus faima de astăzi. În cazul unora a fost vorba despre viziunea diferită pe care o avea personajul respectiv, în timp ce pentru alții presiunea celebrității a fost prea mare. Iată o listă de actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși.

1. Actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Macaulay Culkin

Primul pe listă se înscrie celebrul Macaulay Culkin din „Singur acasă”. Chiar dacă i-a adus faima de astăzi, actorul a mărturisit că el nu se bucură în momentul în care revede filmele și nici de fapul că îl recunoaște toată lumea. Ba mai mult, cei care îl întâlnesc îl roagă să recreeze anumite scene amuzante din film, iar el se vede nevoit să îi refuze mereu.

„Se presupune că puștiul din film este foarte deștept, nu? De ce nu a sunat la poliție? Avea cum, de ce nu a făcut-o? Cred că acesta este singura mea nelămurire despre film și cred că este o gaură enormă a acestuia.”, a declarat acesta la un moment dat, potrivit playtech.ro.

2. Miley Cyrus urăște rolul din „Hannah Montana”

Actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Miley Cyrus
Actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Miley Cyrus

Un alt nume mare care își urăște rolul este Miley Cyrus. Aceasta a vorbit despre acest lucru într-un interviu cât se poate de sincer, mărturisind că este cea mai mare frustrare din cariera ei. La aceasta se adaugă și momentele în care oamenii o vedeau ca având dublă personalitate, Hannah Montana și Miley Cyrus. „M-a distrus psihic. Din cauza asta ceva e greşit la mine acum, şi cred că acest lucru a dăunat foarte mult psihicului meu ca persoană adultă”.

3. Blake Lively din „Gossip Girl”

Un serial extrem de iubit de către adolescenți, însă nu același lucru se poate spune și despre actrița din rolul principal. Aceasta nu a fost deloc încântată de personalitatea tinerei Serena van der Woodsen pe care a interpretat-o.

„Este ciudat când oamenii simt că te cunosc cu adevărat și de fapt nu e așa. Nu aș fi mândră să fiu persoana care a dat cuiva cocaină, apoi împușcă pe cineva și face dragoste cu iubitul unei alte persoane”, a mărturisit aceasta.

4. Actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Penn Badgley

Actorul a declarat urăște rolul din „You”, de altfel, un rol sinistru, cel al unui vânzător de librărie care ajunge să comită crime pentru a se apropia de femeile pentru care dezvoltă o obsesie. Penn Badgley spune că nu se identifică deloc cu personajul Joe, pe care o lume întreagă îl urmărește cu sufletul la gură. Mai mult, el a profitat de ocazie și a pus o întrebare cât se poate de evidențiată prin morala filmului: „Cât de departe vom merge noi, ca societate, ca să iertăm un om alb?”

5. Robert Pattinson din „Twilight”

Robert Pattinson a devenit extrem de cunoscut datorită rolului din „Twilight”. Milioane de adolescenți și adulți au fost captivați de această saga cu vampiri, însă actorul a declarat că fost jenat de faptul că l-a interpretat pe Edward Cullen. În anul 2008, el a vorbit deschis despre sentimentele sale pentru acest rol: „Este cea mai ridicolă persoană, care totuși este și incredibilă la toate. Pur și simplu nu am putut face asta. Cu cât citeam mai mult scenariul, cu atât mai mult îl uram pe acest tip.”

6. Jamie Dornan cu rolul din „50 Shades Of Grey”

Jamie Dornan
Jamie Dornan

Toate doamnele și domnișoarele s-au declarat absolut cucerite de șarmantul Christian Gray, însă Jamie Dornan spune că nu are nimic în comun cu personajul pe care l-a interpretat și nu știe dacă i-ar mai plăcea să repete experiența. „Nu cred că aș mai interpreta un personaj care nu este la fel ca mine. Nu este genul de persoană cu care m-aș înțelege.”

7. Actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe a devenit celebru pentru rolul din Harry Potter, dar, chiar și așa, se pare că există un film din celebra serie care actorului nu îi face plăcere să îl urmărească. Este vorba despre Harry Potter and the Half Blood Prince în care, spune el, a avut o interpretare proastă.

„Este foarte greu să urmărești un film precum Harry Potter and the Half-Blood Prince pentru că nu joc foarte bine în el. Îl urăsc. Nu a ieșit ceea ce mi-am dorit. Cel mai bun film al meu este Harry Potter and the Order of the Phoenix pentru că acolo observ un progres”, a declarat acesta într-un interviu.

8. Angus T. Jones cu rolul din „Two and a Half Men”

Angus T. Jones a devenit cunoscut cu rolul său din „Two and a Half Men”. La numai 17 ani, actorul începea să câștige 300.000 de dolari per episod. Cu toate astea, el susține că și-ar mai dori să apară în acel serial, dacă s-ar putea. Motivul? A devenit creștin: „Nu poți fi o persoană care se teme de Dumnezeu și să fii într-un serial de televiziune de genul acesta.”

9. Actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Megan Fox

Întrebată dacă ar reveni pentru al treilea film „Transformers”, actrița a decis să spună adevărul despre filmări. Mai mult, aceasta l-a acuzat pe regizorul Michael Bay de misoginism: „Nu pot să îmi dau seama de asta pentru că filmul mi-a deschis mai multe uși și mi-a format cariera. Oamenii sunt conștienți că nu este vorba despre actorie în acest film.”

10. Kate Winslet și marele ei rol din „Titanic”

Deși este toate că este unul dintre cele mai cunoscute și iubite filme din lume, actrița nu este deloc impresionată. Iar acest lucru se datorează interpretării sale, de care nu se declară deloc mulțumită. „Nici măcar nu-mi pot asculta accentul meu american. Este îngrozitor. Sper că acum este mult mai bine. Sunt îngăduitoare, dar actorii au tendința de a fi foarte critici cu ei”.

11. Johnny Depp și rolul din „21 Jump Street”

Johnny Depp
Johnny Depp

Se pare că, la numai puțin timp de la semnarea contractului, actorul a început să își urască personajul. Dar fiindcă avea clauze în contract care spuneau că trebuie să plătească o sumă de 45.000 de dolari per episod dacă abandonează proiectul, acesta nu a putut renunța. Motiv pentru care, Johnny a apelat la diferite tertipuri pentur a fi dat afară prin concediere. „Am încercat să fiu concediat pentru că simțeam că, din punct de vedere al creativității, eram într-o închisoare. Eram închis într-o cutie.”

12. Actori celebri de la Hollywood care urăsc rolurile cu care au devenit faimoși. Carrie Fisher

Carrie Fisher nu a fost foarte convinsă de la început de interpretarea Prințesei Leia din Star Wars. Deși și-a exprimat recunoștința pentru fani, actrița a explicat cum tocmai succesul pe care l-au înregistrat filmele au devenit o problemă pentru ea. A spus că dacă ar fi știut că va avea parte de atâta notorietate, „nu aș fi făcut asta niciodată. Ceea ce am făcut când am ajuns celebră a fost să aștept să se termine.”