Home » Life & Style » Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache. „A fost dragoste la prima vedere”

Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache. „A fost dragoste la prima vedere”

Voicu Costin / 01.05.2022, 15:43
Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache. „A fost dragoste la prima vedere”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au una dintre cele mai longevive și mai frumoase relații din show-bizz-ul românesc, iar acest lucru se vede de fiecare dată când sunt surprinși în cuplu, la evenimente, sau pe micul ecran. Dar ca în orice relaţie de durată, au mai existat și momente grele sau mai puțin plăcute prin care au trecut cei doi. Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache?

Cine este Adrian Enache

Adrian Enache născut pe 12 iunie 1966, la Galați, este un solist vocal și cântăreț român de muzică pop și show-man. A urmat cursurile Școlii nr 6 și liceul Alexandru Ioan Cuza din Galați. Este absolvent al Institutului Politehnic, secția Metalurgie având diplomă de inginer. Urmează cursurile Școlii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor după ce cinci ani a fost solistul formațiilor rock Phoebus și 6200 din orașul natal. La Phoebus este coleg cu cunoscutul chitarist Nicu Patoi.

Înainte de a se apuca de muzică, Adrian joacă fotbal făcând parte chiar din lotul de juniori al României în 1976. La sugestia părinților săi, lasă ghetele și pune mâna pe carte, însă muzica se dovedește o adevărată pasiune care-i acaparează atenția. Era încă solist la Phoebus când a primit oferta băieților de la Compact pentru a deveni solistul lor vocal pentru că Paul Csucsi plecase pentru o perioadă în America. Refuză oferta fiind în primul an la facultate și își vede de carte dar și de proiectele muzicale împreună cu gălățenii lui.

Întâlnirea cu Mihaela Runceanu îi schimbă viața pentru că la solicitarea ei Adrian urmează cursurile Școlii Populare de Artă la clasa sa.

Cine este Iuliana Marciuc

Iuliana Ariadna Marciuc născută pe 31 august 1967, în București, este o realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune. În adolescență a colaborat la Radio România Actualități și Radio România Tineret, iar în studenție a realizat reportaje și interviuri pentru emisiunea „Viața studențească” a studioului local de televiziune din cadrul Academiei de Studii Economice. Este licențiată din anul 2009 a Facultății de Planificare și Cibernetică Economică, din cadrul acestei universități.

A lucrat un an ca analist programator la Trustul de Montaj Utilaj Chimic București. Căsătorită cu Remus Posea de care a divorțat în anul 2002, în 1995, Iuliana Marciuc a început o relație cu cântărețul Adrian Enache.

Dragoste la prima vedere

Cei doi s-au logodit la 6 iulie 2010, iar la 2 noiembrie 2005 moderatoarea a născut primul lor copil, pe nume David. Cei 2 s-ar fi căsătorit în 2014.

„Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC. Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori”, ne-a declarat Iuliana Marciuc.

Dragostea cere sacrificii

Prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” (TVR 2) a mărturisit, în exclusivitate pentru ego.ro, că cele mai dificile clipe erau acelea când trebuiau să stea unul fără celălalt. Prezentatoarea TV a știut din prima clipă ce presupune o relație cu un artist, așa că și-a asumat atât turneele lui internaționale, cât și deplasările în țară, evenimente la care ea nu putea ajunge de fiecare dată.

„Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi”, a mai completat prezentatoarea TV.

În momentul de față, lucrurile s-au schimbat și rare sunt momentele când mai sunt despărțiți. Nu doar că petrec foarte mult timp împreună, dar Iuliana se implică și în unele dintre proiectele lui Adrian Enache, inclusiv în podcast.

Cei doi au și un copil

Cea mai mare realizare pentru cei doi este însă fiul lor, David. Deși este un adolescent în toată regula și la prima impresie pare că este mult mai atașat de tatăl lui, se pare însă că Iuliana continuă să aibă un rol foarte important în viața lui de adolescent.

„Băiatul mamei. E bună expresia asta și de multe ori mă lovesc de ea, pentru că așa este. Băiatul este foarte atașat de mama, deși David este foarte independent de mic. Îmi amintesc că a fost printre primii de la el în clasă, prin clasa a 4-a, a 5-a, care a fost lăsat singur în Herăstrău. L-am tratat de fiecare dată cu foarte multă încredere, așa cum și părinții mei m-au crescut pe mine.

În afară de emisiune, cărțile pe care le-a scris de-a lungul timpului și organizarea selecției naționale pentru Eurovision, Iuliana Marciuc a încercat și domeniul afacerilor.