Home » Life & Style » 5 staruri care și-au schimbat numele. Care este de fapt numele real al cântărețului Elton John

5 staruri care și-au schimbat numele. Care este de fapt numele real al cântărețului Elton John

Voicu Costin / 02.01.2022, 21:11

Vedete autohtone și-au luat un nume de scenă pe care toată lumea îl rostește. Mulți artiști români dar și cei internaționali au preferat să își ia alt nume pentru a fi mai ușor de pronunțat, reținut. Vedeți care sunt unele dintre vedetele internaționale care au ales să își schimbe numele!

Și-au schimbat numele ca să devină celebri

Oamenii celebrii fac adesea schimbări marcante în viața lor. Unii au făcut schimbări de sex, alții au schimbat mai multe soții și au mulți copii cu diferite persoane, iar alții și-au schimbat numele, care să-i ajute în drumul spre succes, pentru a fi mai ușor de pronunțat și promovat.

Elton John

Sir Elton Hercules John este un cântăreț, pianist și compozitor englez. Single-ul său tribut „Candle in the Wind 1997”, rescris pentru a fi dedicat Dianei, Prințesa de Wales, s-a vândut în peste 33 de milioane de exemplare în întreaga lume și este cel mai bine vândut single din toate timpurile.

John a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în primul său an de eligibilitate în 1994. S-a implicat intens în lupta contra SIDA începând cu sfârșitul anilor 1980 și a fost numit cavaler în 1998. S-a căsătorit cu David Furnish pe 21 decembrie 2005 și continuă să fie un apărător al comunității LGBT.

Faimosul cântăreţ Elton John s-a născut sub numele de Reginald Kenneth Dwight. A ales un nume de scenă care să omagieze doi muzicieni: saxofonistul Elton Dean şi cântăreţul Long John Baldry.

Bob Dylan

Bob Dylan este un cântăreț, compozitor, muzician și poet american ale cărui contribuții în muzică americană au ajuns la urechilor tuturor oamenilor din întreaga lume. În 2004 a fost trecut pe locul doi în lista celor mai mari artiști ai tuturor timpurilor, conform revistei Rolling Stone.

Din ianuarie 2011, creația sa este obiect de studiu la Catedra de Istorie a Ideilor din cadrul Facultății de Filosofie, Istorie a Ideilor și a Artelor și Limbi Clasice, Universitatea Oslo, Norvegia.

În anul 2016 i-a fost decernat Premiul Nobel pentru Literatură.

Bob Dylan, sub numele real Robert Allen Zimmerman, și-a schimbat numele inspirându-se din literatură. Prima dată și-a ales numele de Robert Allyn, iar după un timp a devenit Bob, iar Allyn s-a preschimbat în Dylan.

Nicolas Cage

Provenind dintr-o familie celebră, cu tradiții în lumea cinematografiei, Nicolas Cage și-a schimbat numele de familie. Unchiul său este celebrul regizor Francis Ford Coppola, care a regizat seria „Naşul”. Nicolas Kim Coppola a devenit astfel Nicolas Cage.

Meg Ryan

Frumoasa actriță de la Hollywood a fost numită de părinții săi Margaret Mary Emily Anne Hyra. Din cauza numelui său prea lung, aceasta și-a prescurtat numele în Meg Ryan.

Miley Cyrus

Miley Ray Cyrus este o cântăreață și actriță americană. Miley Cyrus este una dintre cele mai populare cântărețe din S.U.A și este cunoscută pentru rolul ei din seria Hannah Montana. Numită inițial Destiny Hope, ea a ales numele de scenă Miley. Acesta provenea de la o poreclă a ei din copilărie, „Smiley”.