Home » Life & Style » Cupluri celebre care au păcălit timpul. Vedete care refuză să îmbătrânească. FOTO atunci și acum

Cupluri celebre care au păcălit timpul. Vedete care refuză să îmbătrânească. FOTO atunci și acum

Voicu Costin / 08.12.2021, 17:43
Cupluri celebre care au păcălit timpul. Vedete care refuză să îmbătrânească. FOTO atunci și acum

Staruri din lumea showbiz-ului, fie că sunt actori de cinema sau cântăreți, au ajuns cunoscuți datorită proiectelor de succes în care au fost implicați de-a lungul timpului. Pe unii dintre ei îi știți de la începutul carierei lor, deci vă aduceți aminte de perioada când erau mai tineri. Pentru câteva cupluri celebre, timpul s-a oprit parcă în loc, fără să arate o schimbare majoră când vine vorba de look. Iată o listă de cupluri de celebrități care sfidează procesul de îmbătrânire.

Atunci și acum!

  1. Jennifer Lopez și Ben Affleck

    Jennifer Lopez și Ben Affleck
    Jennifer Lopez și Ben Affleck

Celebrul cuplu de actori, denumit de ziarele tabloide „Bennifer”, este compus din frumoasă actriță dar și cântăreața de origine portoricană Jennifer Lopez (aka J Lo) și actorul american Ben Affleck. Și-au început  relația în 2002 și au fost la vremea respectă la un pas de nuntă. Doi ani mai târziu, s-au despărțit. Fiecare dintre cei doi s-a recăsătorit după despărțire, însă soarta i-a adus din nou împreună după 20 de ani de când s-au cunoscut. În 2021 aceștia au declarat că sunt din nou împreună.

 

  1. Beyoncé și Jay-Z

Beyoncé și Jay-Z
Beyoncé și Jay-Z

El – un rapper celebru, ea – o cântăreața cunoscută în întreagă lume. Frumosul cuplu căsătorit în anul 2008, a strâns milioane de fani la concerte. Deși au circulat știri de-a lungul relației în presă mondenă conform cărora cei doi ar divorța, timpul a dovedit contrariul. Au rămas împreună, fiind în prezent părinții a trei copii: Blue Ivy Carter, Rumi Carter și Șir Carter.

 

  1. Paul Rudd și Julie Yaeger

Paul Rudd și Julie Yaeger
Paul Rudd și Julie Yaeger

Actorul și scenaristul american, devenit celebru după apariția din filmul „Omul furnică” (2015), Paul Rudd, s-a însurat cu producătoarea de televiziune, Julie Yaeger în anul 2003. Cei doi sunt părinții a doi copii.

 

  1. Pharrell Williams și Helen Lasichanh

Pharrell Williams și Helen Lasichanh
Pharrell Williams și Helen Lasichanh

Pharrell Williams este un producător, interpret, rapper, cântăreț și compozitor de origine americană. Cunoscut la nivel mondial, artistul de culoare a câștigat numeroase premii Grammy, începând cu anul 2003 până în anul 2014. Acesta este căsătorit cu fotomodelul Helen Lasichanh din anul 2013. Primul lor copil s-a născut în 2008, iar în 2017 au devenit părinți a unor tripleţi. Sunt fericiți alături de cei patru copii ai săi.

 

  1. Mila Kunis și Ashton Kutcher

Mila Kunis și Ashton Kutcher
Mila Kunis și Ashton Kutcher

Căsătorit cu faimoasa actrița Demi Moore, care era cu 16 ani mai în vârstă decât el, aceștia și-au spus la revedere șase ani mai târziu de la nuntp. Deși a cunoscut-o pe actrița de origine ucraineană Mila Kunis, în 1998, pe timpul filmărilor pentru „That ’70s Show”, ei au început să se întâlnească în 2012. S-au căsătorit în anul 2015 și au împreună 2 copii.

 

  1. John Legend și Chrissy Teigen

John Legend și Chrissy Teigen
John Legend și Chrissy Teigen

John Roger Stephens, cunoscut sub numele de scenă John Legend, este un cântăreț, textier și actor american. Celebru pentru baladele sale romantice și cântecele de Crăciun, acesta este câștigător a zece premii Grammy, un Glob de Aur și un premiu Oscar pentru piesă „Glory” din „Selma”. În anul 2006 a cunoscut-o pe, Chrissy Teigen, care i-a devenit soție în anul 2013. Au împreună 2 copii.

 

  1. Jennifer Connelly și Paul Bettany

Jennifer Connelly și Paul Bettany
Jennifer Connelly și Paul Bettany

El de origine britanică, ea de origine americană, Jennifer Connelly și Paul Bettany s-au întâlnit în timp ce interpretau rolurile pe platoul de filmare pentru filmul, „A Beautiful Mind”. Căsătoriți din anul 2003, au și doi copii împreună.

Sursa foto: brightside.me