Home » Film & Seriale » Cum arată actorii din Dr. Quinn, la 23 de ani de la terminarea serialului. FOTO

Cum arată actorii din Dr. Quinn, la 23 de ani de la terminarea serialului. FOTO

Voicu Costin / 07.12.2021, 17:39

Actorii din celebrul serial „Dr. Quinn”, care a câștigat inima a milioane de oameni în întreaga lume, s-au reunit după 23 de ani de la terminarea serialului. Actorii iubitului serial s-au reîntâlnit pentru a celebra ziua de naștere a lui Joe Lando, care pe 9 decembrie împlinește frumoasă vârstă de 60 de ani. Plini de bucurie la reuniunea de peste două decenii, au împărtășit amintiri plăcute de pe platourile de filmare.

Dr. Quinn a cucerit lumea

Dr. Quinn este un serial american, difuzat în perioada 1993-1998 creat de Beth Sullivan. Acțiunea serialului începe în anul 1867 și o surprinde pe actrița în rol principal care dă și numele serialului, Dr. Quinn (Michaela „Dr. Mike”, rol interpretat de actrița Jane Seymour). Aceasta interpretează rolul unei tinere care renunță la luxul din Boston, după ce termină medicina la Institutul Medical pentru Femei din Pennsylvania. Aceasta începe să își practice meseria în Colorado Springs, din Vestul Sălbatic.

Ajunsă în acest loc unde femeile nu erau bine privite, mai ales în SUA după terminarea Războiului Civil, Dr. Mike trebuie să confrunte prejudecățile unor oameni. În timp, aceasta le câştigă  încrederea și devine chiar prietenă foarte bună cu mulți dintre ei. Adoptă trei copii și îi câștigă și inima lui Byron Sully (rol interpretat de actorul Joe Lando).

Din distribuție au mai făcut parte Chad Allen (Matthew Cooper), Shawn Toovey (Brian Cooper), Erika Flores (Colleen Cooper), Jonelle Allen (Grace), Jason Adams (Preston A. Lodge) şi alţii.

Serialul a rulat în Statele Unite ale Americii timp de șase sezoane, până în 1998. După terminarea sezoanelor, cunoscând un succes imens în rândul americanilor, s-au mai regizat încă două filme seriale continuând aventurile lui Dr. Mike. Serialul a avut succes în peste 100 de țări, iar reluările lui încă mai pot fi vizionate în Statele Unite și România, fanii serialului și ai genului western – romantic, având ocazia să își aducă aminte de vremea adolescenței. În țara noastră, a fost  transmis de către Televiziunea Română.

Au imortalizat momentul

Mulți s-au întrebat dacă actorii lor preferați, Jane și Joe au format un cuplu și în viața reală, nu doar pe platourile de filmare. Răspunsul nu a întârziat să apară. Cei doi au afirmat că  îi  leagă o frumoasă relație de prietenie şi că  în tot acest  timp au păstrat legătura, chiar dacă au trecut atâția ani de la terminarea serialului. Jane a surprins momente de la petrecere, alături de Joe și de alți doi colegi, William Shockley (Hank Lawson) și Jason Leland Adams (Preston A. Lodge III).

„Chiar și după atâția ani, ei au grijă de mine. Inima mea e plină după ce am petrecut timp cu acești oameni minunați. William Shickley, Jason Adams și eu ne-am reîntâlnit să-l aniversăm mai devreme pe Joe. 60 e după colț”, a descris Jane Seymour fotografia pe care a făcut-o publică pe Instagram.

De asemenea, William Shockley, în vârstă de 58 de ani, a făcut public un mesaj dedicat fostului său  coleg, dar și prieten:

„La mulți ani, Joe Lando, prietenul meu, fratele meu, tovarășul meu din anii petrecuți pe platourile de filmare de la Dr. Quinn.”