Home » Film & Seriale » Regimul strict al actriței Jane Seymour. Cum reușește „Dr. Quinn” să arate incredibil la 70 de ani

Regimul strict al actriței Jane Seymour. Cum reușește „Dr. Quinn” să arate incredibil la 70 de ani

Violeta Badea / 18.02.2021, 10:41
Regimul strict al actriței Jane Seymour. Cum reușește „Dr. Quinn” să arate incredibil la 70 de ani

Regimul strict al actriței Jane Seymour. Cum reușește „Dr. Quinn” să arate incredibil la 70 de ani. Actrița Jane Seymour a împlinit anul acesta 70 de ani și continuă să impresioneze cu aspectul său fizic. Vedeta și-a păstrat zâmbetul seducător, privirea atrăgătoare și corpul de zeiță. În acest articol vă vom prezenta care este regimul strict al actriței care a interpretat-o pe Dr. Quinn (1993–1998) și cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Jane Seymour in Doctor Quinn
Jane Seymour in Doctor Quinn

Regimul strict al actriței Jane Seymour

Frumoasa Jane Seymour s-a născut pe data de 15 februarie 1951, la la Hayes, în Marea Britanie. Însă, superba actrița ne-a demonstrat tuturor că cifra reprezintă doar un număr. Ei bine, la 70 de ani, Jane Seymour are un corp tras prin inel, transmite o energie pozitivă și este mereu cu zâmbetul pe buze.

Actrița a dezvăluit recent ce face pentru a se menține atât de tânăra și care este regimul pe care îl respectă cu sfințenie. Pentru că nu e ușor să fii frumoasă, nu-i așa? Superba actriță din Doctor Quinn are niște reguli bine stabilite de la care nu se abate de ani de zile. Astfel, aflați că vedeta mănână doar o dată pe zi și a eliminat complet  grăsimile și carbohidrații din alimentație.

Jane Seymour a mărturisit că doar în acest fel a reușit să-și păstreze aceeași greutate vreme de 17 ani. Singura masă pe zi este foarte sănătoasă și conține:  legume, carne de pește sau puțină carne de pui și, rareori, o bucată mică de friptură fără grăsime. De asemenea, pe parcursul zilei apelează la legume crude, precum morcovi sau țelină.

Jane alaturi de cei patru copii biologi si fiica adoptiva
Jane alaturi de cei patru copii biologi si fiica adoptiva

Cum reușește „Dr. Quinn” să arate incredibil la 70 de ani

Actrița din Doctor Quinn a mărturisit de nenumărate ori că nu și-a făcut niciodată operații estetice faciale, așa cum procedează multe vedete chiar mai tinere decât Jane Seymour.

„Nu am nimic împotriva lor, cred că e fabulos dacă asta este ceea ce-ți dorești și evident că mă sesisez când oameni de vârsta mea arată ca niște păpuși Barbie”, a precizat frumoasa actriță, citată de dailymail.co.uk.

Jane Seymour a dezvălui că o singură dată a apelat la botox și a regretat foarte mult decizia, deoarece nu arăta deloc natural când se privea în oglindă.

„Am folosit Botox o dată pentru că toată lumea îmi spunea: „Trebuie să încerci”. Pentru mine n-a arătat deloc natural. De fiecare dată când mă uitam în oglindă ziceam: Uhhh!”, a spus ea.

Da asemenea, în anul 1995, a apelat la un lifting minor la ochi și a urmat implantul cu silicon, după nașterea gemenilor săi. Actrița a dezvăluit că preferă metodele naturale și simple. De exemplu, consumă multă apă și se odihnește. Jane  a declarat de multe ori că își acceptă vârsta și nu vrea să pară mai tânără decât este. Tot ceea ce își dorește este să fie sănătoasă și să se bucure de cei dragi.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori: cu Michael Attenborough, în perioada 1971-1973; cu Geoffrey Planer, între anii 1977-1978; cu David Flynn, în perioada 1981-1992 şi cu James Keach, între anii 1993 şi 2015. De asemenea, vedeta are trei copii: Katherine Flynn, în vârstă de 39 de ani şi gemenii Kristopher şi John Keach, în vârstă de 25 de ani.