Home » Life & Style » Cum arată gemenii Juliei Roberts, la 17 ani. FOTO

Cum arată gemenii Juliei Roberts, la 17 ani. FOTO

Voicu Costin / 04.12.2021, 19:18

Frumoasă actrița americancă Julia Roberts, mamă a trei copii superbi, a postat recent o poză pe reteaua socială Instagram prin care a atras toate privirile fanilor. Măritată de 19 ani cu soțul ei, copiii îi fac viață mai frumoasă pe zi ce trece.

Julia Roberts se visa actriţă

Julia Fiona Roberts s-a născut pe 28 octombrie 1967  în Georgia, SUA. Perioada sa de glorie a fost între anii 1980 și 1990. Nu a fost considerată ca fiind printre cele mai bune actrițe de dramă, dar rolurile personajelor interpretate în comediile romantice au atras rapid atenția regizorilor de la Hollywood și a milioane de telespectatori.

În copilărie, a crescut în preajma actorilor de teatru care veneau la părinții ei, în Atlanta. Atât ea, cât și fratele ei, erau interesați de actorie. Cel care a reușit primul în cinematografie a fost fratele ei, Eric Roberts.

După terminarea liceului, se mută la New York și debutează alături de fratele ei în filmul „Blood Red”. A jucat în mai multe seriale tv, până să apară în pelicula „Satisfaction” în anul 1988. Rolul interpretat a atras atenția regizorilor și este propusă pentru următorul rol în „Mystic Pizza” (1989). Talentul de care dă dovadă în acest film îi va oferi oportunitatea să joace alături de Sally Field, Shirley MacLaine și Dolly Parton în comedia „Steel Magnolias” (1989). Rolul îi aduce rapid o neașteptată nominalizare la Oscar.

Rolul care i-a adus succesul

Cel mai mare succes al sau îl cunoaște interpretând rolul de damă de companie din comedia romantică „Pretty Woman” (1990), unde îl are ca partener pe Richard Gere. Filmul s-a bucurat de un success neașteptat. Deși se bucură de faimă, cariera sa decade odată cu „Dying Young” (1991) , iar după filmările pentru „Hook” (1991), Julia se retrage pentru o scurtă perioadă de pe platourile de filmare.

În 1992 joacă în filmul „The Player” iar un an mai târziu se căsătorește cu Lyle Lovett, de care divorțează în anul 1995.

În 1997, Julia are parte de o revenire în forță, odată cu rolul din comedia „My Best Friend’s Wedding”, însă nu se oprește aici și va juca în 1999, în „Notting Hill”. Un an mai târziu primește  rolul în filmul „Erin Brockovich”. Acest lucru îi va aduce premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o drama, cât și Oscarul.

Familia fericită a actriței

Julia Roberts, în vârstă de 54 de ani, a marcat cei 17 ani împliniți de gemenii săi Hazel și Phinnaeus Moder printr-o fotografie: „17 of the Sweetest years of life” (nr. 17 dintre cei mai dulci ani de viață).

Iubitoare și o soție devotată este discretă când vine vorba de viața privată. Julia nu are obiceiul de a posta imagini cu cei dragi. De dată aceasta, frumoasă actrița și-a surprins fanii cu o fotografie de la nașterea gemenilor săi: Hazel și Phinnaeus Moder.

Pe lângă cei doi, ea mai are un fiu în vârstă de 14 ani pe nume Henry Daniel alături de soțul său Daniel Moder, cu care este căsătorită de 19 ani.