Home » Life & Style » De ce a plecat Teo Trandafir de la PRO TV. Mărturisirea uimitoare, făcută de vedetă

De ce a plecat Teo Trandafir de la PRO TV. Mărturisirea uimitoare, făcută de vedetă

Alexandru Cazacu / 08.03.2021, 16:33
De ce a plecat Teo Trandafir de la PRO TV. Mărturisirea uimitoare, făcută de vedetă

Cu ocazia lansării podcast-ului ”Acasă la Măruță”, celebra prezentatoare de televiziune, Teo Trandafir a vorbit despre plecarea sa de la Pro TV, unde a avut o emisiune de succes timp de câțiva ani. Ce a determinat-o pe Teo să ia această decizie puteți afla în continuarea articolului.

De ce a plecat Teo Trandafir de la PRO TV

Plecarea lui Teo de la Pro TV i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii săi. Acum, după mult timp, prezentatoarea a vorbit deschis despre ce a determinat-o să plece de la Pro TV. Mărturisirea a fost făcută chiar de Teo într-o discuție cu Cătălin Măruță, care a avut loc cu ocazia lansării podcast-ului ”Acasă la Măruță”. Fiind întrebată dacă îi pare rău că a luat această decizie, Teo Trandafir a răspuns ferm că ”Nu!”

Conversația dintre cei doi a durat aproape două ore, iar discuția a ajuns și la plecarea lui Teo de la Pro TV, și despre zvonul care circula precum că Măruță ”i-ar fi luat locul”. După aproape 15 ani vedeta a făcut dezvăluiri incredibile.

”Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres.

Când am plecat de la Pro, Sârbu mi-a zis: „O să te uit! Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit”. Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo Trandafir, la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

De ce a plecat Teo de la Pro TV
De ce a plecat Teo de la Pro TV

Boala gravă de care a suferit Teo Trandafir

În urmă cu 10 ani, mai exact în ianuarie 2011, viața a pus-o la grea încercare pe celebra prezentatoare. Ea a ajuns de urgență la spital, fiind diagnosticată cu pancreatită acută, de severitate medie. Aceasta a fost operată într-o clinică cunoscută din Austria. Teo Trandafir susține că la acea vreme a suferit nu mai puțin de cinci anestezii generale.

”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de șase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu știam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinții mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney”, a adăugat Teo Trandafir.

Teo Trandafir s-a născut la Pitești,pe data de 2 iunie 1968. Teodora Virginia Trandafir a copilărit în Pitești până în clasa a doua după care s-a mutat împreună cu părinții săi în Capitală. De-a lungul carierei sale în media, Teo a avut mai multe emisiuni de televiziune. În 2001 ea a fost prezentatoarea emisiunii ”Teo” de la Pro TV. În 2006, Teo Trandafir a părăsit postul de televiziune, în urma unor discuții aprinse cu Adrian Sărbu.

În prezent, ea este gazda emisiunii Teo Show de la Kanal D.