Home » Life & Style » De ce îi spune Fuego “mamă” Irinei Loghin. Legătura specială care există între cei doi artiști români

De ce îi spune Fuego “mamă” Irinei Loghin. Legătura specială care există între cei doi artiști români

Alexandru Cazacu / 21.02.2021, 18:35
De ce îi spune Fuego “mamă” Irinei Loghin. Legătura specială care există între cei doi artiști români

Din cauza faptului că Fuego și cunoscuta cântăreață de muzică populară au o relație de invidiat, multă lume a crezut la Irina Loghin este mama artistului. Care este, de fapt, relația dintre cei doi, veți afla în continuare.

De ce îi spune Fuego “mamă” Irinei Loghin

Deoarece Irina Loghin și cunoscutul artist Fuego au o relație deosebită, mulți au crezut că marea artistă este mama lui. Cu toate acestea, ce legătură au cei doi mai artiști ai României, veți afla în continuare .

Fiind unul dintre cei mai mari artiști ai României, s-a vorbit mult timp că artistul este fiul Irinei Loghin. Totodată, mulți au fost de părere că cei doi au o legătură, din cauza faptului că au colaborat aproximativ 15 ani. Legătura dintre aceștia este foarte specială, iar de fiecare dată când se ivește o ocazie, cântărețul declară că artista de muzică populară este ca o a doua mamă.

”Este un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deși se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să știți că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă așteptă acasă și pe doamna Loghin”, susține Fuego, potrivit spynnews.ro.

Deși nu există nici o relație de rudenie între cei doi, Irina Loghin susține că Fuego este foarte important în viața ei.

”Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să pun că nu îmi lipsește niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu știe că sunt în sală”, a declarat Irina Loghin.

Fuego a fost influențat de Irina Loghin

Potrivit lui Fuego, când a fost copil era foarte influențat de Irina Loghin, iar mama sa l-a numit după copii artistei.

”Mi-au pus numele Paul Ciprian, după băieții Irinei Loghin. De unde să cred eu vreodată să cânt cu Irina Loghin? Am crescut și îi spuneam lui tati dacă o să am vreodată șansa să cânt lângă doamna Loghin. După ce am devenit cunoscut am făcut primul proiect împreună”, a spus Fuego, potrivit sursei citate.

Ce legătură este Irina Loghin și Fuego
Ce legătură este Irina Loghin și Fuego

Mesajul lui Fuego pentru Irina Loghin

”Azi este ziua doamnei Irina Loghin, mama mea adoptivă, omul alături de care am văzut mai bine de jumătate de planetă, am făcut două albume de succes, am câștigat un disc de platină și unul de aur pentru vânzări, multe premii, devenind o familie adevărată peste ani.

Îi doresc, după cum este firesc, ani mulți și liniștiți, putere și frumusețe a sufletului. Doamna Irina este altruistă, este darnică, sensibilă și mare iubitoare de simplitate. Niciodată nu a epatat. De la ea am învățat că e important să-i asculți pe cei care te iubesc, să le fii aproape și să încerci să lași acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie și tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci” a scris Fuego pe rețeaua sa de socializare.