Home » Știri » Fuego reacționează după ce USR i-a folosit imaginea într-un banner

Fuego reacționează după ce USR i-a folosit imaginea într-un banner

George Stanciu / 12.10.2016, 16:01
Fuego reacționează după ce USR i-a folosit imaginea într-un banner

Nicuşor Dan a transmis, pe Facebook, că USR a strâns semnăturile necesare Diaspora și a anexat o imagine în care apărea cântărețul Fuego, alături de sloganul ”Noi promitem că n-o să le dăm tot Fuego”. Artistul îi dă o replică preşedintelui USR, spunând că nu este în regulă că s-a folosit de imaginea și numele altcuiva, invitându-l pe Dan să-și folosească armele proprii în campanie.

Cântărețul Fuego și-a transmis părerile, tot printr-o postare făcută pe Facebook, cu privire la folosirea imaginii și a numelui său într-o campanie electorală față de care nu are nicio legătură.

”De ce ar fi nevoie ca un om integru şi profesionist să facă apel la asemenea subterfugii, dornice de a stârni reacţii? Nu văd cum o platformă politică sau o anumită ideologie, ori vreun plan de campanie m-ar putea include pe mine şi muzica mea. Să ne înţelegem! Eu de mai bine de trei ani nu mai cânt în nicio campanie electorală. Oricum am fost întotdeauna apolitic, considerând acest domeniu unul care nu are a face cu ceea ce transmit eu”, a afirmat Fuego.

Mai mult, artistul susţine că a fost onorat de fiecare dată când a avut ocazia românilor care au plecat în străinătate. ”În diaspora este o onoare să cânt şi ori de câte ori am ajuns, în orice context, am făcut-o cu mare satisfacţie şi împlinire pentru că am putut aduce un pic de alinare celor plecaţi! Numai că nu se întâmplă asta foarte des. În ultimii cinci ani am cântat doar de câteva ori. Oamenii aceia au plecat din România din anumite motive. Acestea cred eu că ar trebui să-i ridice semne de întrebare domnului care consideră că eu sunt «principalul inamic al diasporei româneşti»”, a afirmat Fuego, citat de news.ro.

El afirmă că, alături de alţi artişti, între care Sofia Vicoveanca, Irina Loghin sau Benone Sinulescu, a dorit doar să le aline dorul de casă românilor ce locuiesc în străinătate.

”Iar dincolo de toate acestea, nu mi se pare în regulă să te foloseşti, la propriu, de numele şi imaginea cuiva, care nu are legătură cu tine şi ideile tale, pentru a câştiga un mandat timp de patru ani. Nu cred că e un start pe măsură. Personal, am ştiut mereu să-mi transmit gândurile şi mesajele fără să apelez la cineva. E mai onest şi mai principial să lupţi cu armele proprii!”, a concluzionat Fuego.

Sursă imagine: www.cancan.ro