Home » Life & Style » De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Pique, deși sunt împreună de 12 ani. Motivul dezvăluit de artistă

De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Pique, deși sunt împreună de 12 ani. Motivul dezvăluit de artistă

Voicu Costin / 19.03.2022, 20:04

Îndrăgita cântăreața de muzică latino Shakira are o relație de aproximativ 12 ani cu fotbalistul Gerard Pique. Deși se declară extrem de fericiți împreună, ei nu și-au oficializat încă relația. Sunt părinții a doi copii, însă cu toate astea îndrăgostiții nu au luat în calcul ideea de a face pasul cel mare. La un moment dat, Shakira a dezvăluit motivul pentru care a preferat să nu meargă în fața altarului.

Cine sunt Shakira și Pique?

Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a născut pe 2 februarie 1977, în Barranquilla, Columbia, şi este cunoscută sub numele de scenă Shakira. Este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare, filantroapă și producătoare columbiană. Născută și crescută în Barranquilla, Shakira a fost denumită „Regina muzicii latine” și s-a remarcat pentru versatilitatea ei în muzică.

Gerard Piqué i Bernabeu s-a născut pe 2 februarie 1987, în Barcelona, şi este un fotbalist profesionist spaniol, fundaș central al clubului Barcelona. Faptul că numele de familie al lui Piqué este „Bernabeu” a creat confuzie în ceea ce privește originile sale, deoarece duce cu gândul la stadionul Santiago Bernabéu, arena lui Real Madrid.

Realitatea este că stadionul a fost numit în onoarea lui Santiago Bernabéu Yeste, fost mare președinte al clubului, dar numele Bernabeu este de origine catalană și destul de răspândit în Barcelona.

Este considerat a fi unul dintre cei mai buni apărători ai generației sale.

Shakira, mesaj emoționant pentru Pique

Recent, Shakira a postat pe rețeaua socială Instagram un mesaj dedicat iubitul ei, Pique. Ovationarile aduse la adresa fotbalistului l-au impresionat până la lacrimi pe celebrul sportiv.

„600 de meciuri! Eu nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare.

Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri. În aceşti ani cu tine, mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele. Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare. Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional”, a scris Shakira pe Instagram.

Pique a jucat duminică, meciul cu numărul 600 pentru FC Barcelona, în victoria cu Osasuna, scor 4-0.

Relația celor doi durează de mai bine de un deceniu

Shakira şi Pique formează un cuplu de 12 ani şi au doi băieți împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015). La un moment dat, Shakira a oferit un interviu în presa iberică în care a vorbit despre motivul care a oprit-o să facă pasul cel mare. Iubire este din plin între ei, există un alt motiv pentru care a preferat să nu se căsătorească.

„Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept iubita lui. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său”, a declarat Shakira pentru Mundo Deportivo.

Cei doi s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare de la „Waka Waka”, piesă devenită imn pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud. Shakira și Pique sunt născuți în aceeași zi, pe 2 februarie, dar la 10 ani distanță.