Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Pique. Imagini nemaivăzute cu familia celebrei artiste

Cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Pique. Imagini nemaivăzute cu familia celebrei artiste

Manolică Anca / 08.05.2021, 09:20

Ea are 44 de ani și este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe la nivel mondial, iar el are 34 de ani şi este unul dintre cei mai chipeşi fotbalişti. Cu toate acestea, ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul internațional, fiind destul de rare ocaziile în care cei doi apar împreună. Iată cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Pique.

Cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Pique

Sunt de 10 ani împreună şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Înainte de a-l cunoaște pe fotbalist, Shakira tocmai ce încheiase o relație de nu mai puțin de 11 ani. Cei doi s-a cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei Waka Waka (This Time for Africa), piesa oficială a Cupei Mondiale FIFA din anul 2010.

În anul 2011, cei doi formau deja un cuplu, urmând ca, numai un an mai târziu, Shakira și Gerard să anunțe că vor deveni părinți pentru prima dată. Pe 22 ianuarie 2013, Shakira îl năștea pe Milan și, doi ani mai târziu, pe 29 ianuarie 2015, artista îl aducea pe lume și pe cel de-al doilea fiu al cuplului, Sasha.

Cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Pique
Cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Pique

Nu își doresc să se căsătorească

Deși sunt deja de mulți ani împreună, cei doi încă nu și-au oficializat relația. Cu toate că fanii așteaptă acest moment de foarte mult timp, Shakira și Piqué nu au încă planuri de căsătorie. De altfel, artista a fost foarte deschisă în privința refuzului lor de a deveni soț și soție.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu îşi poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim să ne sunăm prin Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult.”, a declarat Shakira într-un interviu oferit revistei Glamour.

Shakira a spus că rămâne în continuare la statutul de iubită pentru că asta îl ţine pe fotbalist „cu picioarele pe pământ”. Celebra cântăreaţă a recunoscut şi faptul că „o sperie căsătoria” şi că nu se grăbeşte să se mărite cu Pique, pentru că „preferă să rămână iubita lui, nu să fie soţie”. Mai apoi, Shakira şi-a şi motivat alegerea: „Vreau să fiu iubita lui, prietena lui, puţin din fructul oprit”.

Shakira, alături de frumoasa sa familie
Shakira, alături de frumoasa sa familie

Deși în ultimii ani au apărut nenumărate zvonuri cărora relația dintre Shakira și Pique se clatină, iar unele surse chiar au declarat că s-au despărțit, cei doi au ales să fie foarte discreți și să nu dea curs speculațiilor. Însă, fotografiile de pe rețelele de socializare par să spună tot: cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, semn că relația lor merge perfect și nu există niciun gând de separare.

La fel de discreți sunt și în privința fiilor lor, pe care aleg să nu îi mai expună prea mult pe rețelele de socializare.