Home » Life & Style » De ce s-au despărțit Jason Momoa și Lisa Bonet. Celebrii actori erau împreună de 16 ani

De ce s-au despărțit Jason Momoa și Lisa Bonet. Celebrii actori erau împreună de 16 ani

Cojocaru Cristian / 13.01.2022, 15:01
De ce s-au despărțit Jason Momoa și Lisa Bonet. Celebrii actori erau împreună de 16 ani

Jason Momoa este unul dintre cei mai cunoscuți actori și totodată și cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Acesta a fost împreună cu Lisa Bonet timp de 16 ani însă recent, au anunțat încheierea relației. Află de ce s-a despărțit Jason Momoa de soția sa și cum au ales să facă acest lucru.

Jason Momoa s-a despărțit de Lisa Bonet

După patru ani de căsnicie, Jason Momoa și Lisa Bonet se despart. Cei doi au anunțat că „se despart în căsătorie” într-o declarație comună distribuită miercuri pe contul de Instagram al lui Momoa. Cei doi au început o relație în anul 2005, însă oficial, s-au căsătorit în anul 2017.

„Cu toții am simțit strângerea și schimbările acestor vremuri de transformare. Se desfășoară o revoluție ~ iar familia noastră nu face excepție… simțindu-se și crește de la schimbările seismice care au loc”, a spus cuplul.

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani și Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani au adăugat că au ales să își anunțe despărțirea nu pentru că au considerat că vestea este demnă de știre ci pentru că „pe măsură ce ne desășurăm viața, să putem face acest lucru cu demnitate și onestitate”.

„Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul ~ pentru a fi ceea ce învățăm să devenim…”, a continuat cuplul.

despărțit jason momoa
Celebrul cuplu a hotarat de comun acord sa faca anuntul

Cei doi s-au cunoscut într-un bar de jazz

Atunci când i-au fost cerute mai multe detalii și cum comentează decizia, un reprezentant al lui Bonet a indicat către postarea lui Momoa. Cuplul și-a încheiat declarația menționând că mențin un devotament de neclintit față de copiii lor, Nakoa-Wolf în vârstă de 13 ani și Lola, de 14 ani. În timp ce a apărut pe coperta lunii decembrie a revistei Men’s Health din anul 2020, Momoa a spus că este „o mizerie”

„Mai ales când întâlnești pe cineva de care ești complet îndrăgostit și apoi afli că este uimitoare, inteligentă și amuzantă și că este o zeiță și tu ești un degenerată”, a spus el într-un interviu.

În cadrul aceluiași interviu, Momoa a oferit și sfaturi pentru burlacii care caută a se „întâlni cu cineva în afara ligii lor”, afirmând: „Fii tu! Încearcă să fii amuzant și fă-o să râdă!”. Momoa a mai spus că atunci când a fost în carantină împreună cu soția și copiii lui a realizat cât de importantă este familia.

„Ne-am apropiat cu toții mult mai mult. Soția mea este foarte sofisticată și inteligentă și eu și copiii noștri suntem un fel de animale care trebuie dresate puțin mai bine. Sunt în mod constant o lucrare în desfășurare și tocmai am încercat să mă devin un soț mai bun și un tată mai bun”, a mai declarat acesta într-un interviu anterior.

Lisa Bonet mai are o fiică pe nume Zoë Kravitz în vârstă de 33 de ani. Aceasta este actriță și provine din căsnicia cu fostul ei soț, Lenny Kravitz. Jason Momoa și Lisa Bonet s-au întâlnit într-un club de jazz prin prieteni comuni și instantaneu și-au dat seama că au o pasiune față de berea Guinness. Actorul a afirmat că „întotdeauna mi-am dorit să o cunosc și ea fost regina, întotdeauna”.