Dieta lui Boris Johnson. Premierul Marii Britanii a făcut publică metoda care l-a ajutat să slăbească

de:
24 03. 2021, 10:27
Cum a reușit Boris Johnson să slăbească

În ultima vreme premierul Boris Johnson a reușit să slăbească destul de mult. Așadar, mulți au fost curioși să afle cum a reușit să facă acest lucru. În cadrul unui clip pe o rețea de socializare, prim-ministrul Marii Britanii a dezvăluit cum a scăpat de kilogramele în plus. Care este dieta lui Boris Johnson, vei putea afla în continuarea articolului.

Dieta lui Boris Johnson. Premierul Marii Britanii a făcut publică metoda prin care a slăbit

În filmuleț, premierul Marii Britanii spune că a făcut tot posibilul pentru a scăpa de kilogramele în plus și pentru a se menține în formă și mai sănătos. El a renunțat la alimentele cu un conținut bogat de carbohidrați și a evitat ciocolata. De asemenea, Boris Johnson susține că, pe lângă regimul alimentar, faptul că aleargă dimineața l-a ajutat foarte mult să slăbească.

”Am făcut o grămadă, de fapt, tot ce am putut pentru a pierde în greutate, pentru a mă simți mai în formă, mai sănătos. Iar ceea ce am făcut a fost să mănânc mai puțin carbohidrați, am evitat ciocolata, am renunțat la brânza pe care o mâncam seara târziu, toate lucrurile acestea.

Am început să mă trezesc mai devreme ca să alerg, iar rezultatul este, de fapt, chiar am slăbit destul de mult după standardele mele și simt că am mult mai multă energie, sunt mai bine dispus, așa că vă recomand și vouă!”, spune Johnson, potrivit Antena 3.

Dieta premierului Boris Johnson

Dieta folosită de Boris Johnson este una foarte eficientă pentru persoanele care suferă de diabet zaharat, dar și pentru cei cu insuficiență la insulină. De fapt, premierul Marii Britanii descrie dieta ketogenică. El a spus că atât datorită noului regim alimentar, cât și a fitness-ului a reușit să slăbească.

”Știu că sunt mulți oameni care se află în același situație ca mine și care vor să slăbească. Eliminarea carbohidraților este o opțiune bună pentru oricine dorește să slăbească. Consumul de alimente care conțin grăsimi și proteine este benefic pentru pierderea în greutate. Deoarece vă poate reduce pofta de mâncare”, a mai spus prim-ministrul Marii Britanii, potrivit evz.ro.

Cum a reușit să slăbească Boris Johnson

Boris Johnson s-a imunizat împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca

Cu doar câteva zile în urmă, premierul Johnson s-a vaccinat cu serul anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca, la doar o zi după ce Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a declarat că serul lor este sigur și eficient.

În vârstă de 56 de ani, Boris Johnson susține că nu a simțit practic nimic, după ce s-a imunizat împotriva coronaviruslui, la Spitalul St. Thomas din capitala Marii Britanii. Tot în acest spital, premierul a stat internat trei zile la terapie intensivă în luna aprilie a anului trecut, fiind bolnav de COVID-19. Totodată, prim-ministrul îi sfătuiește pe locuitorii din Marea Britanie să meargă să se vaccineze deoarece ”este cel mai bun lucru” atât, pentru ei și familiile lor. cât și pentru toți ceilalți.

Mai multe țări din Uniunea Europeană au reluat vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca, după ce Agenția Europeană a Medicamentului a declarat că vaccinul este ”sigur și eficient”.