Home » Life & Style » Experiment inedit. Cum a ajuns să arate o femeie, după un an de când nu a mai băut apă

Experiment inedit. Cum a ajuns să arate o femeie, după un an de când nu a mai băut apă

Violeta Badea / 22.02.2021, 12:08
Experiment inedit. Cum a ajuns să arate o femeie, după un an de când nu a mai băut apă

Experiment inedit. Cum a ajuns să arate o femeie, care nu a mai băut apă de un an. O femeie din Indonezia a uimit întreaga planetă! Susține că nu a mai băut apă de un an de zile, iar efectele sunt incredibile. În acest aticol veți afla cum a ajuns să ia această decizie radicală și cum arată femeia în prezent.

Inainte si dupa experiment
Inainte si dupa experiment

Experiment inedit. De ce a renunțat femeia la apă

Sophie Partik, în vârstă de 35 de ani, este un medic nutriționist din Indonezia care a decis să facă experimentul vieții. Femeia nu a mai băut apă de un an de zile și spune că nu s-a simțit niciodată atât de plină de energie. Cum a luat această decizie? Ei bine, Sophie Partik s-a confruntat cu diverse afecțiuni: alergii, probleme digestice, cearcăne sau dureri ale articulațiilor.

După ce a încercat anumite tratamente și niciunul nu a dat rezultatele dorite, Sophie Partik s-a hotărât să acționeze pe cont propriu și să renunțe la apă. Femeia spune că timp de 13 sau 14 ore pe zi ține un fel de post uscat, ceea ce înseamnă că nu consumă lichide deloc, iar atunci când se hidratează preferă să consume „lichide vii”, precum sucurile de fructe sau legume, ce aduc organismului numeroase beneficii.

„Doctorii îmi spuneau că nu e nimic în neregulă cu mine și dacă aș vrea să scap de ochii pufoși, aș putea fi supusă unei intervenții chirurgicale. Un prieten care încercase postul uscat, mi-a sugerat să încerc. La scurt timp după ce am început, umflăturile de la nivelul feței au început să se retragă”, a mărturisit Sophie, citată de dailymail.co.uk.

Nutriționistul a realizat că apa de la robinet nu face altceva decât să suprasolicite rinichii și să elimine toți nutrienții din corp. De asemenea, femeia spune că apa nu este necesară neapărat pentru hidratare, deoarece te face să te simți balonat. Ea spune că te poți hidrata din sucul fructelor sau al legumelor.

Sophia Partek are un corp de invidiat
Sophia Partek are un corp de invidiat

Cum a ajuns să arate femeia

Sophie Partik se simte mai bine ca niciodată și se felicită pentru alegerea pe care a făcut-o. Femeia se simte plină de energie, este mereu cu zâmbetul pe buze, a scăpat de pungile de sub ochi și are un corp de invidiat. Sophie susține cănu i-a fost deloc ușor la început, deoarece gura i se usca foarte des, iar creierul îi transmitea că are nevoie de apă. Însă, pe parcurs și-a dat seama că corpul ei nu are nevoie de apă.

„La început este dificil, deoarece gura ta se usucă și apoi creierul îți spune că ai nevoie de o apă. În mintea noastră avem nevoie de apă deși știi că nu ești deshidratat. Este nevoie de răbdare pentru a depăși dorințele corpului”, a spus nutriționistul.

Sophie Partik nu recomandă nimănui acest stil de viață, deoarece nu e pentru toată lumea. Oamenii care doresc să abordeze acest regim ar trebui să-și pregătească corpul cu fructe, legume și sucuri. Este greu să să-ți schimb un obicei pe care l-ai avut toată viața, dar nu imposibil. De asmenea, familia ei nu a fost de acord cu această alegere a lui Sophie, deoarece nu au înțeles-o. Cei care au susținut-o au fost prietenii de pe rețelele de socializare, care pot vedea rezultate fantastice pe care le-a obținut femeia din Indonezia.