Home » Life & Style » Femeia cu cel mai lung nume din lume. Cum o cheamă de fapt. Numele cuprinde peste 1000 de litere

Femeia cu cel mai lung nume din lume. Cum o cheamă de fapt. Numele cuprinde peste 1000 de litere

Pană Emanuela / 07.01.2022, 14:49
Femeia cu cel mai lung nume din lume. Cum o cheamă de fapt. Numele cuprinde peste 1000 de litere

Numele reprezintă o parte importantă a identității fiecăruia, fiind primul lucru prin care o persoană se raportează la noi. Așadar, dacă numele este dificil de pronunțat sau de ortografiat, sunt șanse mari să te confrunți cu tot felul de situații neplăcute în viață. Iată ce nume i-a dat o mamă fiicei sale, de a devenit femeia cu cel mai lung nume din lume.

Femeia cu cel mai lung nume din lume are 1.019 de litere în numele ei unic

Sandra Williams, din Texas, a vrut să se asigure că numele fiicei sale este unic, dar în loc să vină doar cu un nume neobișnuit, a decis să se concentreze pe lungime, dându-i un nume lung de 1.019 litere.

Mulți părinți se trezesc în căutarea unui nume unic pentru noul lor copil, inspirându-se din lucrurile, alimentele, culorile sau locațiile lor preferate. Dar, în loc să aleagă ceva neobișnuit, Sandra Williams a decis să obțină acea unicitate, venind cu un nume foarte, foarte, foarte lung pentru fiica ei.

Când fetița s-a născut pe 12 septembrie 1984, părinții ei au scris Rhoshandiatelyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams pe certificatul de naștere. Cu toate acestea, trei săptămâni mai târziu, au decis că pur și simplu nu era suficient de lung, așa că au depus un amendament care a făcut ca acesta să aibă 1.019 litere. Au adăugat, de asemenea, un al doilea nume de 36 de litere.

Fata astăzi femeia emeia cu cel mai lung nume din lume
Fata astăzi femeia emeia cu cel mai lung nume din lume

Cum o cheamă de fapt acum

După schimbare, numele ei a devenit Rhoshandiatellyneshiaunneveshenkescianneshaimondrischlyndasaccarnae renquellenendrasamecashaunettethalemeicoleshiwhalhinive’onchellecaundenesh eaalausondrilynnejeanetrimyranaekuesaundrilynnezekeriakenvaunetradevonneya vondalatarneskcaevontaepreonkeinesceellaviavelzadawnefriendsettajessicanneles ciajoyvaelloydietteyvettesparklenesceaundrieaquenttaekatilyaevea“shauwneorali aevaekizzieshiyjuanewandalecciannereneitheliapreciousnesceverroneccalovelia tyronevekacarrionnehenriettaescecleonpatrarutheliacharsalynnmeokcamonaeloies alynnecsiannemerciadellesciaustillaparissalondonveshadenequamonecaalexetiozetia quaniaenglaundneshiafrancethosharomeshaunnehawaineakowethauandavernellchishankcarl inaaddoneillesciachristondrafawndrealaotrelleoctavionnemiariasarahtashabnequcka gailenaxeteshiataharadaponsadeloriakoentescacraigneckadellanierstellavonnemyiat angoneshiadianacorvettinagodtawndrashirlenescekilokoneyasharrontannamyantoniaaquin ettesequioadaurilessiaquatandamerceddiamaebellecescajamesauwnneltomecapolotyoajohny aetheodoradilcyana.

Și acesta este numai prenumele. Numele de mijloc este Koyaanisquatsiuth, în timp ce numele ei de familie este Williams. Noul său certificat de naștere ajunsese să aibă doi metri lungime. Întrucât Rhoshandiatelyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth nu este cel mai atrăgător dintre nume pentru utilizarea de zi cu zi, prietenii și familia ei o numesc simplu, Jamie.

Certificatul său de naștere are 2 metri
Certificatul său de naștere are 2 metri

Mama sa a vrut să stabilească și un record Guinness

Mama care i-a dat fiicei sale acest nume incredibil de lung i-a spus lui Oprah Winfrey că voia doar să stabilească un record Guinness și, în același timp, să se asigure că fata ei are un nume unic.

„Trebuia să fac ceva pentru a doborî un record mondial Guinness . Trebuia să mă asigur că numele ei va fi unic . Nu am vrut ca numele ei să fie ca al oricui altcuiva. Numele ei a avut să fiu diferit și a trebuit să fiu în cartea Guinness.”, a răspuns Sandra, după ce a fost întrebată de moderatoarea emisiunii la ce se gândea când i-a pus acest nume.

În momentul în care emisiunea a fost difuzată, realizatorii au fost nevoiți să creeze o grafică special pentru ca numele fetei să poată încăpea pe ecran. Dar, important de menționat este faptul că episodul a fost difuzat în anul 1997, el devenind viral abia în anul 2019, moment în care a făcut înconjurul planetei.

După ce familia lui Williams a doborât recordul, Texas a dat o lege nouă și a însemnat că nou-născuților li se putea da doar un nume care să se încadreze în caseta „nume” de pe formularul certificatului de naștere.