Home » Life & Style » Glume pe care să nu le faci niciodată cu iubitul tău. E mai bine să le eviți pentru a nu strica atmosfera din cuplu

Glume pe care să nu le faci niciodată cu iubitul tău. E mai bine să le eviți pentru a nu strica atmosfera din cuplu

Voicu Costin / 31.03.2022, 17:45
Glume pe care să nu le faci niciodată cu iubitul tău. E mai bine să le eviți pentru a nu strica atmosfera din cuplu

Majoritatea bărbaților, consideră că simțul umorului dezvoltat la o femeie este o calitate. Uneori însă, partenera de viață are glume mai piperate sau face anumite remarci legate de aspectul fizic, ori de venitul sau despre familia lui. Bărbații nu suportă toate glumele făcute de femei, de aceea preferă ori să tacă ori să dea de înțeles acest lucru. Care sunt glumele pe care să nu le faci cu iubitul tău?

Părul care începe să se rărească vizibil

Cu excepția tipilor bine făcuți la sală și cu trăsături frumoase, majoritatea bărbaților chelioși nu sunt considerați cei mai sexy ca persoane. Femeile preferă în general bărbații cu par bogat. De aceea, mulți dintre ei se tem de o viitoare pierdere a părului. Și dacă este un mic început de chelie, cu siguranță este un subiect pe seama căruia femeile ar fi bine să nu glumească.

„Acum ceva timp, la o întâlnire, fata mi-a spus să iau o pălărie că este frig afară și era îngrijorată să nu-mi înghețe, capul. Sau mai exact, începutul de chelie. Uite cum stă treaba. Știu că părul a început să se rărească pe alocuri, dar nu am nevoie ca o femeie să-mi reamintească asta zi de zi…”, a menționat Radu.

Salariul mic

Sunt multi bărbați care consideră că menirea lor principală este să aducă vânatul acasă, exact ca în Era Preistorică. Când salariul este mic, bărbații se simt mai puțin masculini. Este de parcă își măsoară valoarea într-o relație cu portofelul (sau cel puțin consideră că asta fac femeile). Așa că glumele pe seama veniturilor mici nu sunt acceptate în familie. Așa că doamnelor, evitați să faceți glume cu partenerii voștri legate de veniturile voastre. Fiecare om muncește pentru banii primiți la salariu.

„Știu că este greșit, însă mă simt jenat că iubita mea câștigă mai mult decât mine. Odată a făcut o glumă și mi-a zis că mai bine stau acasă și ea ne întreține…M-am demoralizat complet”, povestește Andrei.

Afirmația făcută de prietena lui Andrei nu a fost bine primită. Nici bărbații nu ar trebui să facă remarci de genul, femeilor din viața lor, indiferent dacă este mama, fiica sau soție. Fiecare ban adus în casă contează pentru întreaga familie.

Mama și/sau surorile lui

Este o regulă care este valabilă încă din copilărie: nu vorbi urât despre mama altui băiat. Desigur, un bărbat are voie să facă mofturi la mâncare, la prăjitura arsă sau la telenovelele în exces, dar dacă o femeie intervine, povestea se schimbă.

„Îmi iubesc mama foarte mult. Este extraordinară. Mă ciondănesc cu ea mereu și ea cu mine. Dar dacă prietena mea spune ceva rău fără motiv, consider că este o lipsă de respect. Și surorile intră în aceeași situație”, ne relatează Ionuț.

Lipsa de respect în familie nu este acceptată de toate persoanele. Și în situația în care bărbatul nu se înțelege cu familia lui din diferite motive, soția sau prietena lui nu trebuie să facă afirmații răutăcioase la adresa mamei acestuia, indiferent dacă are sau nu dreptate. La fel este și în cazul bărbaților. Femeile vor respecta întotdeauna un bărbat, atâta timp cât există înțelegere între părinții ei și el.