Home » Life & Style » Top 13 glume bune de 14 februarie. Râzi cu poftă

Top 13 glume bune de 14 februarie. Râzi cu poftă

Alexandru Cazacu / 04.02.2021, 12:40
Top 13 glume bune de 14 februarie. Râzi cu poftă

În fiecare an, pe data de 14 februarie se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților. De obicei în această zi, cei care se iubesc își arată dragostea unul față de celălalt prin mesaje de iubire și cadouri frumoase.

Top 13 glume bune de 14 februarie

Deși se obișnuiește să se trimită mesaje de dragoste de Ziua Îndrăgostiților, noi vă vom prezenta astăzi cu totul și cu totul altceva. Mai exact, este vorba despre o serie de glume pentru această zi minunată în care dragostea plutește în aer.

Bărbatul și felicitările

Un bărbat supărat îi povestește unui prieten ce a putu să pățească: ”Vai, nu pot să cred că am încurcat felicitările pentru Ziua Îndrăgostiților. Acum, amanta mea o să creadă că o iubesc, iar nevastă-mea că vreau să ma culc cu ea!”.

Cadoul pentru Iubită

Doi îndrăgostiți vorbeau despre cadourile de Sf. Valentin: ”Ea îi spune iubitului: Dragă, am visat azi-noapte că mi-ai cumpărat de Ziua Îndrăgostiților un colier cu diamante. La care el îi răspunde: Așteaptă iubito până diseară și o să ai o mare surpriză! Așadar, după o zi lungă de muncă, bărbatul se întoarce acasă și îi aduce femeii o carte numită ”Interpretarea Viselor”.

Bărbații, despre cadourile de Ziua Îndrăgostiților

Trei bărbați se întâlnesc și încep să vorbească despre cadourile pe care le-au făcut soțiilor. Așadar, primul bărbat le spune celor doi: ”cadoul meu ajunge la 100/h în 8 secunde. I-am luat soției un Porsche”. La care al doilea bărbat spune: ” cadoul meu pentru soție ajunge la această viteză în cinci secunde”. ”Cadoul meu e mai performant ca al vostru, ajunge la o sută la oră într-o secundă, i-am luat nevestei un cântar!”, se laudă al treilea bărbat.

Cuplul cu compromisuri

Cunosc două persoane care fac multe compromisuri într-o relație: el decide la cine stă telecomanda. Ea doar hotărăște ce vor urmări la televizor!

Cine are dreptate

Unele cupluri se ceartă adesea. Nici nu îți pot da seama dacă sunt împreună pentru că se iubesc sau pentru că nu au decis care din ei are dreptate.

Felicitare de Sf. Valentin

De Ziua Îndrăgostiților un bărbat intră într-o librărie: -”Bună ziua, aveți felicitări cu ”Ești unica mea iubire”? ”Da avem”, răspunde vânzătoarea. La care bărbatul îi spune: ”aș dori și eu cinci bucăți!”.

Discuție între două femei

Două femei stăteau la discuție. Una dintre ele spune la un moment dat: ” E tandru drăguț, cu toate acestea nu știu de ce nu mă cere de nevastă!”. ”O fi inteligent”, îi răspunde cealaltă femeie.

Singur de Ziua Îndrăgostiților

Un bărbat fără parteneră se gândește întristat: ”Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților o să intru într-o relație serioasă, însă nu știu în a cui…

Glume bune de Ziua Îndrăgostiților
Glume bune de Ziua Îndrăgostiților

Alte glume de 14 februarie

Caut iubită începând din 10 februarie. Femeile interesate care mă contactează înainte de această dată, o fac pe propria cheltuială.

Potrivit calendarului, există 13 date ghinioniste în an: 12 zile de 13 și 14 februarie.

Pe 14 februarie, bărbații singuri nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, ci ziua independenței.

Anunț

”Caut iubit pentru 14 februarie. Trebuie să fie deja îndrăgostit, dar nu contează de cine, pentru că nu mai vreau să pierd timpul.

În caz că cineva mă iubește, îl ro să-mi spună acum, deoarece nu mai pot aștepta până pe 14 februarie.