Home » Știri » Știri sociale » Comportamentul unei femei îndrăgostite. Semnele care o dau de gol

Comportamentul unei femei îndrăgostite. Semnele care o dau de gol

Pană Emanuela / 10.01.2021, 09:35

Îți mai aduci aminte când desenai inimioare pe ultima pagină a caietului în timpul orelor și scriai prenumele tău lângă numele de familie al unui băiat care îți picase cu tronc pentru a vedea dacă sunt „compatibile“? Ei bine, acesta a fost doar începutul unei serii de obiceiuri ciudate pe care încep să le aibă femeile în momentul în care se îndrăgostesc. Studiile arată că cei care se îndrăgostesc primii sunt, de fapt, bărbații, chiar dacă n-o recunosc. Femeile sunt mult mai selective și mai precaute când se îndrăgostesc, dar când o fac lucrurile se inversează, ele devenind foarte mult orientate spre dragoste.

Comportamentul unei femei îndrăgostite

Comportamentul unei femei îndrăgostite nu este chiar așa de ușor de citit pe cât s-ar putea crede, fiind, de cele mai multe ori, direct proporțional cu atitudinea bărbatului de lângă ea. Așadar, femeile au, la rândul lor, anumite obiceiuri care îi pun pe bărbați în dificultate, nemaiștiind ce să creadă. În mintea lor încolțește întrebarea: „Mă vrea cu adevărat sau doar se joacă cu mine?“.

Dragostea este un sentiment curat și înălțător, dar uneori apare nesiguranța și tulbură apele. Dacă până acum credeai că acțiunile și atitudinea unui bărbat sunt greu de deslușit, vei afla că lucrurile stau, de fapt, invers. Atunci când simt așa-zișii fluturași în stomac, femeile se poartă și mai ciudat.

Înainte de a-și mărturisi emoțiile, o femeie vrea să se simtă în siguranță lângă partenerul ei și în relație. Dacă acesta acceptă dragostea ei și își dorește o relație serioasă, dacă îi oferă motive de fericire și pace, o femeie poate deveni de nerecunoscut. Astfel, ea poate ajunge să mute munții pentru cel pe care-l iubește.

Citește și: Zodii cu noroc în dragoste în 2021 – cine sunt cei cărora le merge perfect în amor în noul an

Semne care o dau de gol

Sub efectul proceselor biochimice care se declanșează în momentul în care începe să iubească, o femeie are tendința de a se comporta ușor diferit, uneori chiar ciudat. Aceste schimbări nu ar trebui să te stânjenească, însă ar fi indicat să te autoanalizezi și să înveți să-ți cunoști mai bine emoțiile, declanșate de săgeata lui Cupidon.

Cum îți dai seama că o femeie este îndrăgostită de tine
Cum îți dai seama că o femeie este îndrăgostită de tine

Așadar, iată câteva semne care pot deconspira o femeie îndrăgostită:

1. Se comportă copilărește – având în vedere că dragostea scoate la iveală cele mai ciudate părți ale personalității noastre, vei observa că o femeie îndrăgostită este, în mod natural, plină de surprize. Ea va încerca să te facă să râzi, pentru a te simți confortabil în preajma ei. Acesta este modul ei de a-ți arăta ce are mai frumos în suflet.

2. Este mai neîndemânatică – înainte de ieși la o întâlnire, femeile își propun să fie cât mai relaxate, pentru a nu părea disperate sau copleșite de emoții. Însă, chiar și aici se aplică proverbul: „Socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă“. Imediat ce îl vede pe cel de care s-a îndrăgostit, planul rațional al femeii se duce pe apa sâmbetei. Astfel, ea începe să se bâlbâie, să scape lucruri din mână, să facă glume mai nereușite, etc.

3. Oferă cadouri fără motiv – o femeie îndrăgostită nu are nevoie de motive precum zile de naștere, onomastici sau Ziua îndrăgostiților pentru a-l răsfăța pe cel drag. Așadar, ea va oferi atenții și cadouri fără a se lega de o ocazie specială, tocmai pentru că acesta este felul ei de a-și exprima afecțiunea, grija și aprecierea.

4. Încearcă să impresioneze prin aspectul fizic – o femeie îndrăgostită este întotdeauna și o femeie aranjată, chiar dichisită am putea spune. Ea acordă mai multă atenție aspectului fizic decât ar face-o în mod obișnuit, tocmai pentru a-l impresiona și a-i atrage atenția celui de lângă ea. Procedând astfel, femeia tinde să creadă că are o șansă în plus în a-l face pe bărbat să simtă ceva special pentru ea.

5. Devine interesată de pasiunile bărbatului – o femeie îndrăgostită este, totuși, conștientă că pasiunile aduc oamenii laolaltă. Spre exemplu, dacă o femeie nu știa că există un Campionat Mondial de Fotbal înainte de a te cunoaște, iar acum știe toate echipele renumite ale lumii, este un semn clar că este îndrăgostită.

De asemenea, o femeie îndrăgostită râde mai mult, vrea să afle cât mai multe detalii despre persoana ta, despică firul în patru, se implică activ în ceea ce faci, este mai fericită când este în preajma ta, este foarte timidă la început, etc.