Home » Life & Style » Horoscop 10 – 16 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Dragoste pasională pentru Tauri. Previziuni astrale complete

Horoscop 10 – 16 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Dragoste pasională pentru Tauri. Previziuni astrale complete

Cojocaru Cristian / 10.01.2022, 16:04
Horoscop 10 – 16 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Dragoste pasională pentru Tauri. Previziuni astrale complete

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce surprize ți-au pregătit runele în funcție de zodia ta pentru perioada 10 – 16 ianuarie 2022. Toate cele 12 semne zodiacale au fost menționate de către acesta, iar cu ajutorul darului runelor, poți afla ce anume îți rezervă viitorul și ce trebuie să faci în noua săptămână.

Horoscop 10 – 16 ianuarie 2022 realizat de Mihai Voropchievici

Pentru perioada 10 – 16 ianuarie 2022, cu ajutorul darului runelor, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce anume îți este rezervat în această săptămână. Iată ce prezic acestea în funcție de semnul tău zodiacal și la ce anume trebuie să te aștepți.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Nativii zodiei Berbec par să aibă divinitățile de partea lor pentru că în această săptămână, aceștia vor beneficia de protecția lor. Această protecție va avea loc pe toate planurile în noua săptămână.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Pentru nativii acestei zodii se anunță ceva cu totul nou. Nu este vorba despre nimic altceva decât de o nouă dragoste, iar de această dată, una foarte pasională.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Încercările nu îi lasă pe Gemeni nici în această săptămână. Secretul constă în a fi puternici și a continua să rezolve tot ceea ce și-au propus. Totodată, li se recomandă o atenție sporită asupra sănătății dar și a lăcomiei.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac

O nouă săptămână, o nouă căutare pentru Racii care doresc să își schimbe locul de muncă sau chiar domiciliul. Dacă ești Rac, nu ezita să faci tot ceea ce îți dorești pentru că vei alege cu siguranță cu inima.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Nativii zodiei Leu trebuie să lase deoparte grijile și să se pregătească de noi aventuri, iar acest lucru pentru că se anunță ceva nemaipomenit la orizont.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Această săptămână se anunță a fi una de atenționare pentru nativii din Fecioară la nivelul conduitei lor. Totodată, atenția trebuie să fie și asupra acțiunilor și a lucrurilor pe care le spun. Nu este motiv de neliniște, astfel că li se recomandă să abordeze situația cu o relaxare mai mare.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanță

Săptămâna vine cu un mesaj dublu pentru nativii zodiei Balanță. Primul constă în a nu-și mai face probleme cu privire la cei apropiați, iar cel de-al doilea în faptul că au nevoie de o mai mare relaxare.

horoscop ianuarie 2022
Nativii zodiei Scorpion vor trebui sa schimbe strategia de a actiona

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Dacă observi că un drum te duce de fiecare dată în același loc, atunci tactica e simplă: schimbă drumul! Abordează soluționarea problemelor într-un mod diferit față de cum ai făcut până acum.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor afla un adevăr care va atârna greu în ceea ce privește viața lor. Nu este motiv de neliniște pentru că acest adevăr va fi unul care îți va transforma viața într-un mod pozitiv.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii vor trebui să se pregătească de mare schimbare. Această schimbare va avea loc într-un sector foarte important acestor nativi și anume familia.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să se pregătească de o luptă intensă. Nu îți pierde nădejdea pentru că dacă îți vei mobiliza toate forțele, toate rezultatele vor fi înspre beneficiul tău și lucrurile se vor așeza.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Pești

Nativii zodiei Pești trebuie la rândul lor să facă uz de forță, însă pentru a-și consolida poziția la locul de muncă, în societate sau în familie.