Home » Life & Style » Horoscop » Piatra norocoasă pentru Gemeni. Ce să purtați ca să aveți noroc

Piatra norocoasă pentru Gemeni. Ce să purtați ca să aveți noroc

Violeta Badea / 11.03.2021, 14:05
Piatra norocoasă pentru Gemeni. Ce să purtați ca să aveți noroc

Piatra norocoasă pentru Gemeni. Ce să purtați ca să aveți noroc. Nativii gemeni sunt asumați, nu se dau înlături de la nimic, le place adrenalina și au încredere în forțele proprii. Însă, uneori nu reușesc să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au asumat și au nevoie de puțin ajutor. Cele mai norocoase talismane ar putea să le ia presiunea de pe umeri și să-i ajute să-și îndeplinească obiectivele. În continuare veți afla care este piatra norocoasă pentru Gemeni. 

Piatra norocoasă pentru Gemeni

Zodia Gemeni este cea de a treia pe harta zodiacului, după zodia Taur, și este guvernată de Mercur, astrul comunicării, al negocierilor și al călătoriilor. Aceste persoane sunt schimbătoare, sunt mereu în mișcare, sunt sociabili și plini de viață. De asemenea, Gemenii iubesc să călătorească și sunt firi spontane.

Cea mai mare pasiune a lor este să vorbească mult şi repede, îţi oferă tot felul de detalii despre viața lor, dar se închid atunci când vine vorba despre sentimentele profunde. Atunci când vine vorba de a-i asculta și pe ceilalți, nu mai sunt la fel de receptivi. Mai exact, aleg să fie cu gândul în altă parte. Un mare avantaj al acestei zodii este inteligența și modul în care se adaptează la orice. Iată care este piatra norocoasă a Gemenilor, dar și alte talismane care îi ajută.

  • Crisoprazul

Crisoprazul
Crisoprazul

Estea cea mai importantă piatră prețioasă pentru Gemeni. Crisoprazul a fost remarcat încă din Antichitate, iar în secolul al XIX-lea i se atribuiau puteri magice. Se spune că persoanele care purtau această piatră erau apărate de deochi, de blesteme și de minciuni, aducea pacea, ajuta la tratarea bolilor de ochi și de nervi. De asemenea, această piată simboliza victoria.

  • Berilul

Berilul
Berilul

Berilul este o piatră prețioasa de diverse culori, dar de cele mai multe ori o regăsim transparentă, de o culoare verzuie sau gălbuie. Persoanele care poartă berilul au parte de noroc în dragoste, stabilitate și siguranță. De asemenea, ajuta la prevenirea mai multor afecțiuni. Se spune că această piatră emană optimism și bunătate.

  • Agatul

Agatul
Agatul

O altă piatră prețioasă care îi poartă noroc unui nativ din zodia Gemeni este agatul. Aceasta este cunoscută încă din perioada Egiptului Antic și este cunoscutăca fiind o piatră a prosperităţii, sănătăţii şi longevităţii. Există o credință străveche conform căreia pietrele de agată protejează împotriva răului.

Astfel, dacă este purtat la încheietura mâinii stângi, agatul oprește furia, dezastrele naturale și răutatea, protejează împotriva necazurilor, intoxicațiilor și alte rele. Mai mult decât atât, se spune că îmbunătățește memoria, și vederea. De asemenea, dacă vă confruntați cu durerea de dinți este nevoie să purtați o astfel de bijuterie la gât.

  • Acvamarinul

Acvamarinul
Acvamarinul

Acvamarinul este cunoscut pentru că ajută la depășirea fricilor și a fobiilor care îi rețin pe Gemeni să se afirme la adevăratul lor potențial. Gemenii sunt cunoscuți pentru partea lor aventuroasă, iar această piatră prețioasă îi impulsionează să-și formeze amintiti de neuitat.

Este cunoscut faptul că acvamarinul este piatra care reprezintă oceanele superbe ale planetei. De asemenea, această piatră îi ajută și pe plan medical, fiind un talisman cu puteri vindecătoare. Acvamarinul îi ajută din punct de vedere mental, le dă o stare de spirit bună, le dă încredere și putere să obțină tot ce și-au propus.