Home » Life & Style » Horoscop 2022. 5 zodii care vor trece prin schimbări majore anul acesta. Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrale

Horoscop 2022. 5 zodii care vor trece prin schimbări majore anul acesta. Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrale

Cojocaru Cristian / 29.01.2022, 11:21
Horoscop 2022. 5 zodii care vor trece prin schimbări majore anul acesta. Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrale

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat noul horoscop pentru anul 2022 cu privire la zodiile care vor avea parte de schimbări majore în acest an. Află dacă faci parte dintr-una dintre aceste semne zodiacale și care vor fi schimbările pe care ți le-au pregătit astrele în noul an.

Horoscop 2022 realizat de Mihai Voropchievici

Aflat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat noul horoscop pentru anul 2022 în care sunt vizate cinci semne zodiacale și schimbările prin care vor trece nativii acestora pe parcursul noului an. Află dacă faci parte dintre aceste persoane și ce anume ți-au pregătit astrele.

Taur

Atunci când vine vorba de schimbare, se pare că nativii acestei zodii vor fi cei mai afectați de ea. Datorită provocărilor care le vor ieși în cale, nativii zodiei vor fi nevoiți să renunțe la rutina lor. În ceea ce privește dragostea, Taurii vor avea parte de multă energie în acest an. Atât pasiunea cât și energia le vor investi în muncă, însă aceste trebuie să se regăsească în fiecare domeniu.

Pentru a-și găsi dragoste, Taurii vor depune un efort maxim, iar căutările lor nu vor rămâne nerăsplătite. Pentru cei care s-au născut în perioadele 26-28 aprilie și 4-6 mai, anul 2022 va fi un an al parteneriatelor, indiferent că vorbim despre cele de plan personal sau profesionat. Nativii vor trebui să învețe să muncească împreună cu ceilalți, iar munca depusă le va aduce nenumărate beneficii pe toate planurile.

Leu

Pentru nativii zodiei Leu, acest an va fi unul al realizărilor și al înțelegerii. Aceștia vor trebui să introspecteze pentru a-și afla menirea. Leii vor face pași în a-și atinge obiectivele însă pe alocuri, aceste drumuri vor fi presărate și cu anumite piedici. Începând cu sfârșitul lunii iunie și până în luna octombrie, nativii vor avea parte de cea mai productivă perioadă a anului 2022.

Pentru a putea beneficia de oportunitățile acestui an, este indicată o determinare maximă în tot ceea ce fac. Este indicat ca până în luna iunie să faci tot ceea ce ți-ai propus, fiindcă energia va fi de partea ta pe tot parcursul anului. Pentru nativii născuți în perioada 11-17 august, aceștia se vor afla într-o perioadă de creștere atât spirituală cât și materială la nivelul tuturor domeniilor.

horoscop 2022
Anul 2022 va fi anul realizarilor pentru nativii zodiei Leu

Fecioară

Acest an va fi unul foarte important pentru Fecioare pentru că va fi anul în care vor realiza că nu trebuie să se mai preocupe de ceilalți, ci trebuie să își croiască propria cale. În cazul în care observi că partenerul te înfrânează sau te trage înapoi, află că cel mai bine pentru tine este să închei această legătură, fiind totodată și un an al rupturii.

Dacă până în luna mai va trebui să faci anumite lucruri cu o oarecare reținere, află că până în luna septembrie vei avea parte de o mare creștere în viața ta. Dieta este cea asupra căreia nativii zodiei vor trebui să își îndrepte antenția în perioada august-septembrie.

Capricorn

Anul 2022 se anunță a fi unul foarte mare pentru nativii zodiei Capricorn. Aceștia vor deborda de energie și vor merge tot mai departe indiferent de obstacolele care le vor ieși în cale. Indiferent că vorbim despre muncă sau dragoste, nativii zodiei vor parcurge aceste drumuri la care altădată nu ar fi visat să le înceapă.

Din cauza unei decizii pe care ai luat-o în decembrie 2021, ai putea simți o oarecare nesiguranță în primăvara anului 2022. Totodată, vei învăța lecții importante de la ceilalți în lunile mai și august. De asemenea, nativii și-ar putea asuma un angajament important în luna februarie care le va aduce atingerea unui obiectiv pe parcursul anului. Cea mai bună perioadă pentru Capricorni va fi între iulie și septembrie.

Peşti

Schimbări pozitive vor apărea și la orizontul nativilor din zodia Pești. Datorită intuiției lor, aceștia vor ști concret când anume să acționeze. Evenimente noi și relativ neobișnuite vor putea apărea în calea lor atunci când se așteaptă mai puțin. Luna iunie prevede anumite limitări, însă iluminarea va veni de la noile cunoștințe și de la o persoană apropiată care se află la depărtare.

Dacă vor fi autentici și onești, nativii zodiei vor putea să își urmeze visele. Planetele îi vor ajuta pe nativii zodiei între februarie și până la sfârșitul lunii martie. În cazul celor născuți între 19-27 februarie, viața li se va schimba pe baza anumitor circumstanțe. Atât timp cât se vor gândi de două ori înainte de a acționa, Peștii vor putea face tot ceea ce își doresc.