Home » Life & Style » Horoscop 22 – 28 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale.Vești extraordinare pentru această zodie

Horoscop 22 – 28 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale.Vești extraordinare pentru această zodie

Cojocaru Cristian / 22.11.2021, 17:15
Horoscop 22 – 28 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale.Vești extraordinare pentru această zodie

Horoscop 22-28 noiembrie 2021 realizat de Mihai Voropchievici. Află care sunt principalele previziuni astrale ale săptămânii și ce au dezvăluit runele pentru această săptămână.

Horoscop realizat de Mihai Voropchievici pentru perioada 22 – 28 noiembrie

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Mihai Voropchievici a venit cu principalele previziuni astrale ale nativilor fiecărei zodii pentru perioada 22 – 28 noiembrie 2021. După cum au arătat runele, cele mai norocoase zodii sunt Fecioarele și Capricornii, însă săptămâna va fi una bună pentru mare parte dintre acestea.

Horoscop Rune pentru Berbec

Pentru nativii din Berbec această săptămână esta una care va veni cu multă fertilitate și belșug. Totodată, Berbecii vor avea parte de dorințe și vise care vor deveni realitate, așadar o săptămână bogată se anunță pentru aceștia.

Horoscop Rune pentru Taur

Runele au arătat pentru nativii din Taur că o nouă viață va lua startul pentru aceștia. Astfel, se anunță o resetare pe toate planurile, iar nativii trebuie să fie pregătiți de această renaștere.

Horoscop Rune pentru Gemeni

Răbdarea trebuie să devină virtutea principală a acestor nativi, astfel că norocul va veni natural, fără a fi forțat. Este cunoscut faptul că lucrurile bune vin în cazul celor care știu să aștepte.

Horoscop Rune pentru Rac

Racii ar trebui să fie atenți la tot ceea ce înseamnă relații. Indiferent că vorbim despre relațiile familiale, profesionale sau de prietenie, aceștia vor merge în această săptămână pe un strat foarte subțire de gheață.

Horoscop Rune pentru Leu

Leii par să beneficieze de o protecție nesperată. Așadar, nativii acestei zodii vor fi protejați de divinități în această săptămână.

horoscop mihai voropchievici
Nativii zodiei Fecioara vor avea parte de un castig neasteptat

Horoscop Rune pentru Fecioară

Veștile bune nu întârzie să apară pentru nativii aflați sub semnul Fecioarei. Cu atât mai mult, Fecioarele se vor bucura când vor afla că primesc sume importante de bani și cadouri pe care nu le așteptau.

Horoscop Rune pentru Balanță

Pentru nativii din zodia Balanței, această săptămână se anunță cu un pas major. Aceștia se află pe punctul de a schimba jobul sau chiar domiciliul. Totuși, ei ar trebui să privească acest lucru cu ochi buni pentru că odată cu mutarea, problemele vor dispărea.

Horoscop Rune pentru Scorpion

Săptămâna 22 – 28 noiembrie vine cu răspunsuri mult așteptate de Scorpioni. Aceștia vor găsi rezolvări la toate probeleme în relațiie cu care nu îi lăsau să doarmă liniștiți. Așadar, se anunță o săptămână cu multe rezolvări.

Horoscop Rune pentru Săgetător

În general, nativii din zodia Săgetător sunt misterioși. Ca și cum acest lucru nu era de ajuns, această săptămână îi va determina pe aceștia să mai ia un strat de necunoscut asupra lor, însă totul este în scopul unor beneficii interioare.

Horoscop Rune pentru Capricorn

Noua săptămână vine pentru Capricorni cu un mesaj dublu. Așadar, ideal este să nu te mai lași frământat de grijile pe care ți le faci cu privire la anumiți membri ai familiei sau prieteni, fiind o săptămână în care tu ești cel care ai nevoie de relaxare.

Horoscop Rune pentru Vărsător

Noua săptămâna va fi unde de demonstrație de putere pentru Vărsători. Aceștia vor lupta cu tărie și forță pentru a depăși actualele situații și a-și demonstra în primul rând lui însuși ca este capabil să treacă și peste aceste obstacole.

Horoscop Rune pentru Pești

Pentru nativii din Pești se anunță o săptămână plină de pasiune, datorită simbolului dragostei. Așadar, o săptămână încărcată cu emoții și sentimente,