Home » Life & Style » Horoscop 6-12 decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop 6-12 decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Cojocaru Cristian / 06.12.2021, 12:07
Horoscop 6-12 decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop 6-12 decembrie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale ale horoscopului. Află ce îți rezervă perioada 6 – 12 decembrie 2021 și la ce lucruri trebuie să fii atent pe baza acestor previziuni.

Horoscop 6-12 decembrie 2021. Principalele previziuni ale săptămânii

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, principalele previziuni astrale pentru săptămâna 6 – 12 decembrie 2021 cu ajutorul runelor. Află ce ți-a pregătit această săptămână în funcție de semnul zodiacal sub care te afli dar și ce trebuie să eviți pentru ca lucrurile să meargă conform planurilor.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Berbec

În această săptămână, Berbecii ar trebui să privească dintr-o altă perspectivă temele sau problemele prioritare pentru a putea ajunge la o finalitate a acestora.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Taur

Pentru nativii din Taur, această săptămână se anunță una plină de belșug și de fertilitate. Aceșta vor avea parte de împlinirea viselor pe care le așteptau de atât timp.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Gemeni

Pe picior de irascibilitate, Gemenilor li se recomandă ca în această săptămână să lase deoparte conduita de război și să încerce să adopte o poziție mai puternică și mai concretă.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Rac

Săptămâna 6 – 12 decembrie 2021 este una în care Racii refuză să comunice, lăsând la o parte încercarea de a interacționa. Aceștia vor primi o putere divină care îi va conduce pe drumul spre rezolvarea problemelor dar și pentru a-și face o ordine în gânduri.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Leu

Nativii din zodia Leu trebuie să fie atenție pentru că mesajul mult-așteptat este pe cale să apară. Așadar, fii pregătit pentru că mesajul este unul de o importanță foarte mare, ajutându-te pe viitor.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea parte de un adevăr care îi măcina. Acesta va avea o importanță deosebită datorită efectului asupra vieții lor. Adevărul aflat le-ar putea marca viața sau chiar schimba.

horoscop decembrie 2021
Nativii din Balanta vor avea parte de o saptamana plina de bucurie

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Balanţă

Bucuria este pe cale să apară în viața nativilor din Balanță. Acestora li se recomandă să lase deoparte grijile acumulate și să se bucure de o perioadă mult mai bună, fiind o săptămână plină de pace.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Scorpion

Linia fină pe marginea căreia pășesc nativii din Scorpion ar trebui să îi facă mai atenți. Așadar, se recomandă o atenție sporită asupra reacțiilor atunci când situația va necesita una.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Săgetător

Dezechilibrul nativilor din Săgetător i-ar putea angrena într-o mică luptă pentru care vor fi nevoiți să facă o mobilizare de forțe. În cazul în care aceștia vor alege să își păstreze calmul, atunci toate vor fi fost trecute.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Capricorn

Pentru nativii din Capricorn se anunță noi începuturi. Gândurile acestora îi va îndemna să recurgă la o viață nouă, regândind toate planurile și punând la bază noi pietre de temelie pe noul drum.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Vărsător

Răbdarea este virtutea cerută nativilor din Vărsător. Aceștia nu trebuie să forțeze mâna norocului în general și cu precădere atunci când vine vorba despre relațiile amoroase.

Horoscop 6- 12 decembrie pentru Peşti

Nativii aflați sub semnul zodiacal al Peștilor dau dovadă de pregătire în ceea ce pare a fi o urcare pe noi culmi, anunțându-se schimbări majore în viețile lor.