Home » Life & Style » Horoscop. Ce zi norocoasă ai, în funcție de zodie. Detalii importante pentru toți nativii zodiacului

Horoscop. Ce zi norocoasă ai, în funcție de zodie. Detalii importante pentru toți nativii zodiacului

Cojocaru Cristian / 13.09.2021, 10:10
Horoscop. Ce zi norocoasă ai, în funcție de zodie. Detalii importante pentru toți nativii zodiacului

Fiecare zodie are o zi norocoasă, iar tu ar trebui să știi care este aceasta. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit care sunt aceste zile pentru nativii fiecărei zodii.

Află ce zi norocoasă ai în funcție de zodie

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au menționat în cadrul ”Adevăruri Ascunse” care este ziua norocoasă pentru fiecare nativ în parte. Indiferent de zodia cărei aparții, o zi a săptămânii îți aduce mai mult noroc și mai multe beneficii în comparație cu celelalte șase. Află în lista de mai jos care este ziua în care astrele lucrează pentru tine.

Luni – Rac

Prima zi a săptămânii este dedicată nativilor din Rac și asta pentru că ziua de luni este condusă de Lună. Ziua de luni este una foarte norocoasă pentru Raci, astfel că în această zi, nativii ar trebui să se bazeze pe intuiția lor, fiind o trăsătură puternică a zodiei. La fel ca în cazul săptămânii, ziua de luni reprezintă o zi bună pentru noi începuturi, pentru vise și pentru creație, lucruri care îi vor aduce numai câștiguri unui Rac.

Marți – Berbec și Scorpion

Dacă ziua de marți este numită în popor ”ziua cu cele trei ceasuri rele”, pentru nativii din Berbec și Scorpion, această zi se află la pol opus. Această zi reprezintă o încărcătură buternică pentru nativii din Berbec care sunt înzestrați cu încredere și putere, amplificându-le aceste trăsături. În cazul Scorpionilor, cei dragi primează și această zi este numai perfectă pentru a le face pe plac acestora și a-și atinge scopul.

Miercuri – Gemeni, Fecioară și Vărsător

Fiind la mijlocul săptămânii, ziua de miecuri reprezintă echilibrul, înțelegerea și comunicarea. Această zi îi face pe nativii din Gemeni să se simtă în natura lor, lucru care aduce beneficii asupra comunicării. În cazul Vărsătorilor care nu duc lipsă de această abilitate, ziua de miercuri le va ascuți calitatea de buni vorbitori. Ziua de miercuri este cea de pace interioară pentru Fecioare, simțind că puterea este de partea lor.

zi norocoasă zodie
Ziua de miercuri este una foarte benefică pentru nativii din Gemeni

Joi – Săgetător și Pești

Ziua de Joi este ziua condusă de Jupiter. Această zi a săptămânii este o zi în care lectura și cultura predomină în cazul Săgetătorilor. În această zi, nativii din Pești se pot bucura de stabilitate și echilibru interior, iar în cazul celor care s-au născut în această zi, indiferent de zodie, norcul va fi mereu de partea lor.

Vineri – Taur și Balanță

Venus este planeta care conduce această zi atunci cân cele două zodii au noroc mai ales pe latura romantică dar și din punct de vedere financiar. Sensibilitatea și empatia resimțite în această zi poate aduce multe beneficii nativilor în mai multe domenii. În cazul unor întâlniri importante, nativii din Taur și Balanță ar trebui să aleagă această zi ca dată de întâlnire.

Sâmbătă – Capricorn

Weekend-ul începe cu ziua Capricornilor, iar acest lucru pentru că sâmbăta reprezintă ziua în care proiectele ar trebui să ia sfârșit, cu atât mai mult dacă aceastea fac referire la casă și familie.

Duminică – Leu

Duminică reprezintă cea mai benefică zi pentru Lei. Aceștia se pot relaxa în această zi și pot realiza că trăiesc pentru ceea ce contează. Ziua de duminică este ziua în care nativii din Leu se pot întâlni cu cei dragi sau se pot relaxa cu micile plăceri pentru că această zi e clar pentru ei.