Home » Life & Style » Horoscop chinezesc 2022. Zodia care își găsește perechea în acest an

Horoscop chinezesc 2022. Zodia care își găsește perechea în acest an

Cojocaru Cristian / 11.01.2022, 10:43
Horoscop chinezesc 2022. Zodia care își găsește perechea în acest an

Astrologul Anca Dimancea a dezvăluit cel mai nou horoscop chinezesc pentru anul 2022. Acest an este anul Tigrului de Apă, fiind un an cu nenumărate schimbări de situație. Află ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodia din care faci parte, pe baza culturii asiatice, astfel că vei ști la ce anume să te aștepți în acest an.

Ce îți rezervă noul horoscop chinezesc pentru 2022

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Anca Dimancea a venit cu cele mai noi previziuni pentru anul 2022 potrivit culturii asiatice. Potrivit horoscopului chinezesc, acesta este anul Tigrului de Apă care va veni odată cu primăvara. Acest lucru reprezintă noi proiecte, dar și multe riscuri. Cu toate acestea, cine nu riscă, nu câștigă. Află ce ți-a pregătit noul horoscop în funcție de zodia din care faci parte.

Horoscop chinezesc pentru Șobolan

Anul 2022 este un an al eliberării de probeleme pe care le-a avut în anul Bivolului. Atât pe plan profesional cât și pe planul sănătății, va avea parte de îmbunătățiri. Astfel că nu vor duce lipsă de energie și nici de dragoste.

Horoscop chinezesc pentru Bivol

Datorită prezenței Soarelui în sectorul lor, Bivolii vor avea parte de belșug și de stare de bine generală. Cu toate că vor avea parte de un an în care vor munci, este recomandat să aibă și un plan secund. Pe plan profesional lucrurile vor merge bine dacă vor evita conflictele cu șefii.

Horoscop chinezesc pentru Tigru

Fiind anul Tigrului, pot exista mai multe obstacole dacă nu își vor urmări interesele. Este un an al concentrării energiei asupra lor înșiși, iar în acest fel vor putea acționa și beneficia de prosperitate. Comunicarea s-ar putea să nu fie tocmai cea mai dorită, însă pe plan emoțional, lucrurile vor merge bine dacă vor evita conflictele.

Horoscop chinezesc pentru Iepure

Cu toate că este o zodie pașnică, în acest an, Iepurele va fi conflictual. Luna februarie ar putea veni cu o decepție, iar în sinea lor vor trăi confuzia unei suferințe cu cea a unei trădări. Anul 2022 esste anul în care nativii zodiei vor trebui să învețe lucruri, pentru că anul Tigrului de Apă le va da putere.

Horoscop chinezesc pentru Dragon

Chiar dacă în anul Bivolului au avut de depășit foarte multe obstacole, pentru acest an astrele le-au pregătit dragoste și învățătură. Energia va veni din belșug din partea anului de Tigru, sănătatea va fi și ea excelentă, iar obstacolele nu le vor mai sta în cale.

Horoscop chinezesc pentru Șarpe

Șarpele va avea luni bune și mai puțin bune, însă își pot găsi dragostea sau chiar căsători. Dacă vor avea parte de un eveniment fericit în familie, acest lucru le va schimba anul în bine. Nici la capitolul prosperitate nu vor sta rău, iar dacă riscă vor câștiga, însă riscurile să nu aibă loc în lunile de maimuță sau mistreț.

horoscop chinezesc 2022
Anca Dimancea a venit cu principalele previziuni pentru anul 2022 din perspectiva horoscopului chinezesc

Horoscop chinezesc pentru pentru Cal

Cu toate că acest semn zodiacal denotă o energie foarte frumoasă de multiplicare, aceasta poate fi atât pozitivă cât și negativă. Lucruri mărețe se anunță, doar că vor trebui să fie atenți să nu ducă lucrurile la extrem. Va trebui însă să acționeze rapid dacă cineva din familie se va îmbolnăvi.

Horoscop chinezesc pentru Oaie

Oaia nu va trebui să fie atentă la energia de conflict, ci la cea de sănătate. Femeile vor fi cele afectate mai mult, iar astrologul a enumerat sistemul digestiv, glandular și reproducător.

Horoscop chinezesc pentru Maimuță

Acesta va fi anul de dușman pentru Maimuță și va avea parte de problemele pe care nu le-a rezolvat în timp util. Este un an plin de încercări, însă luna februarie va fi cea la care trebuei să fie atenți. Nativii vor trebui să fie atenți și la sănătate.

Horoscop chinezesc pentru Cocoș

Lunile mai puțin bune pentru cocoș vor fi august și septembrie. Energia stelei 7 va veni în locul în care el se simte cel mai bine însă acest lucru l-ar putea determina să devină agresiv. O atenție sporită vor trebui să o aibă și la accidentări, să dea dovadă de diplomație și să nu ia în calcul investițiile pentru acest an.

Horoscop chinezesc pentru Câine

Câinele se poate bucura de steau anorocului divin, astfel că va avea parte de câștiguri financiare. Cel mai recomandat ar fi să stea la adăpst și să economisească, fiind un an foarte bun pentru a strânge bani. Câinele va trebui însă să fie atent la un membru al familie, având energia cimitirelor.

Horoscop chinezesc Mistreț

2022 este anul prietenului secret pentru că mistrețul este așa cu Tigrul. Vor avea parte de inspirație și intuiție fiind aflați sub steau șase. Dacă nu există dragoste și respect, familiile ar putea suferi în acest an al Tigrului de Apă.