Home » Life & Style » Horoscop octombrie 2021. Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

Horoscop octombrie 2021. Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

Cojocaru Cristian / 29.09.2021, 18:41
Horoscop octombrie 2021. Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

Astrele ne influențează fiecare zi din viața noastră. Află astfel ce ți-au pregătit acestea cu cel mai nou horoscop pentru luna octombrie 2021.

Horoscop pentru luna octombrie 2021

În cadrul emisiunii televizate ”Vorbește lumea” de la PRO TV, astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit ce a rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Potrivit astrologului, luna octombrie a pus deoparte lucruri bune pentru mulți nativi însă, următoarea lună, lucrurile ar putea cunoaște o traiectorie mai puțin plăcută.

Astfel că dacă octombrie este luna în care lucrurile vor merge bine, noiembre se anunță cu multe blocaje, iar cel mai indicat ar fi să ne găsim echilibrul, ca în foarte multe aspecte generale ale vieții. După cum a afirmat Cristina Demetrescu, planetele Jupiter, Saturn, Pluto nu vor mai fi retrograde, iar până în data de 23 octombrie, Soarele se va afla în Balanță și își va revărsa efectele asupra tuturor nativilor.

Berbec

Nativii din Berbec vor simți presiuni din partea celor din jurul lor, însă chiar și așa, vor putea fi atenți la problemele celorlalți. Este recomandat ca aceștia să își facă planuri de călătorie pentru a se relaxa o vreme.

Taur

După cum spune și proverbul: ”Graba strică treaba”. Este și cazul nativilor din Taur care, din cauza faptului că se grăbesc, pot ruina lucrurile pe care și le-au propus, astfel că vor fi puși în situația în care vor renunța la ele sau vor lua toată munca de la capăt. Chiar dacă aceștia vor trebui să facă sacrificii, luna octombrie se anunță a fi una bănoasă.

Gemeni

Relația de cuplu pentru nativii din Gemeni pare să meargă ca pe roate în luna octombrie, astfel că aceștia vor avea parte de momente frumoase și unice alături de partener. Principala atenție a Gemenilor se va îndrepta asupra iubirii în această lună tomnatică.

Rac

Preocupările principale ale Racilor au legătură cu casa și gospodăria. Această lună este una prielnică pentru a rezolva problemele care implică actele.

Leu

Pentru că Venus se află în zodia iubirii, Leii s-ar putea împiedica de anumite lucruri, tocmai din cauza dragostei. Aceștia s-ar putea afla în pragul de a renunța la studii pentru a alerga după iubire.

horoscop octombrie 2021
Nativii din Leu ar putea renunta la studii pentru dragoste

Fecioară

Planurile Fecioarelor se raportează la vizite, însă acestea pot fi date peste cap din cauza unor excese de ordin alimentar. În ceea ce privește cariera, nativii acestei zodii vor putea pune lucrurile în mișcare, chiar dacă ultimele 5 luni au cunoscut plafonarea.

Balanță

Echilibrul este ceea ce lipsește nativilor din Balanță; un paradox având în vedere semnul zodiei. Aceștia vor găsi timp necesar pentru a pune în ordine lucrurile pe care le-au amânat până acum.

Scorpion

Sănătatea ar trebui să fie pe primul plan pentru oricine, nu doar pentru nativii din Scorpion care, vor fi nevoiți să acorde atenția cuvenită acestui lucru. Aceștia vor trebui totodată să se țină la distanță de dușmani și conflicte.

Săgetător

Dorințele vor fi îndeplinite Săgetătorilor, astfel că realizările lor vor ajunge să fie tangibile.

Capricorn

Liniștea se arată pe strada nativilor din Capricorn, astfel că aceștia vor beneficia de perioadă de relaxare. Odihna va fi prioritatea lor, lucru care va ajuta la sănătate.

Vărsător

Idealurile și perspectivele reprezintă importantele lucruri în acest moment pentru Vărsători. Probabil acesta este și motivul pentru care vor deveni foarte populari, iar unele persoane, din respect, le vor oferi cadouri. Planurile nativilor încep să prindă contur.

Pești

Această lună este una de glorie pentru nativii din Pești, datorită prezenței lui Venus în zona profesională. Acesta este momentul în care respectul și faima acestora va crește considerabil.