Home » Politică » Ce face Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR. Planurile pe care le are pentru viitor

Ce face Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR. Planurile pe care le are pentru viitor

Alexandru Cazacu / 12.02.2021, 15:26
Ce face Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR. Planurile pe care le are pentru viitor

După ce a fost dată afară din Alianța pentru Unirea Românilor, Diana Șoșoacă a făcut o serie de declarații la despre planurile sale de viitor. Ce va face avocata în continuare veți afla mai departe.

Ce face Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR

În urma excluderii sale din partid, Diana Șoșoacă a dat declarații la Gândul Live, despre ce va face în continuare. Avocata spune că are același plan și că va lupta până la eliberarea poporului român. De asemenea Diana Șoșoacă susține că s-a alăturat partidului AUR la rugămintea lui George Simion.

”Am același plan. Nu știu dacă ați observat în spațiul public, este opinia mea. Și George a spus că în mențiunile mele nu am implicat AUR, pentru că de cele mai multe ori erau declarații juridice, iar AUR nu are decât un singur jurist, pe domnul Mateescu din Senat, în rest tot ce s-a făcut a fost pe baza consilierii mele. Am spus foarte clar că trebuie să-și aducă consilieri de marcă.

Întotdeauna mi-am asumat, sunt un om care profesează de peste 20 de ani. Eu am succesele mele în avocatură. Am venit la rugămintea lui George Simion. Nu știu dacă m-a abandonat, eu am avut calea mea, a partidului Neamul Românesc. AUR a încălcat protocolul de colaborare, cum au avut 9% la alegeri. Treaba fiecăruia… Eu merg pe drumul meu”, a declarat Diana Șoșoacă la Gândul Live.

Diana Șoșoacă nu pleacă la alte partide

Întrebată de moderatoare emisiunii dacă se va orienta către un alt partid, Diana Șoșoacă a răspuns că nu va face acest lucru. Ea susține că are demnitate și nu poate să se alăture celor împotriva cărora a luptat.

”Eu am verticalitate, demnitate, eu nu pot să mă duc spre partidele contra cărora am luptat. Am luptat cu oameni minunați, contra unui sistem de opresiune, eu nu mă voi putea duce nici la PSD, PNL, USR, UDMR, deși și la ei sunt oameni foarte buni. Au și ei oamenii lor buni. Ar fi trebuit să accept ofertele lor din campanie, nu am făcut-o, deoarece îmi respect electoratul. Putem discuta pe inițiative, dar să fac parte din același partid…poate după ce vor scăpa de baronii locali” a adăugat Diana Șoșoacă.

Ce spune George Simion despre Diana Șoșoacă

George Simion susține că el a fost cel care i-a cerut Dianei Șoșoacă să candideze pe listele AUR. De asemenea, liderul AUR a adăugat că o va susține pe avocată în continuare. Mai mult de atât el este de părere că se încearcă o dezbinare a partidului.

”Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR, la Iași. Diana Șoșoacă va rămâne senator al României, independent. Așa cum am susținut-o în aceste luni, pentru că au venit mulți să încerce să mă influențeze pe mine, să lovească în ea, o să o susțin.

Ce spune George Simion despre Diana Șoșoacă
Ce spune liderul AUR despre Diana Șoșoacă

Unirea face puterea! Nu voi ceda niciun metru în lupta împotriva sistemului care dă în noi din toate pozițiile. E important să ne continuăm calea noastră politică. Este important să rămânem uniți, să rămânem împreună. Ne vom dezice de orice om cu probleme penale, cu sânge pe mâini. Lupta abia acum începe, nu vă luptați român cu român!”, a spus George Simion pe Facebook.