Home » Life & Style » Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Nativii din Pești se afirmă pe plan profesional

Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Nativii din Pești se afirmă pe plan profesional

Cojocaru Cristian / 10.12.2021, 18:08
Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Nativii din Pești se afirmă pe plan profesional

Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Noile previziuni astrale ale săptămânii pentru fiecare zodie în parte au fost dezvăluite de astrologul Urania. Așadar, află ce îți rezervă astrele în perioada 11 – 17 decembrie 2021, care sunt plusurile și minusurile pregătite de acestea și la ce anume să te aștepți în intervalul menționat.

Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Urania a realizat principalele previziuni astrale ale săptămânii, astfel că fiecare nativ va resimți efectele astrelor, dar și caracteristici esențiale ale intervalului 11 – 17 decembrie 2021. Descoperă ce ți-au rezervat acestea în cel mai recent horoscop realizat de către Urania, pentru Libertatea.

Horoscop Urania Berbec

Data de 11 decembrie este una relaxantă pentru nativii zodiei Berbec. Această perioadă este cea mai bună pentru a armoniza relația cu ei înșiși dar și cu cei din jur. În perioada 12 – 14 decembrie, Luna va străbate zodia Berbec, astfel că nativii vor avea parte de o dispoziție mai bună în ceea ce privește activitățile lor.

În data de 13 decembrie, datorită planetei Mercur în zodia Capricornului, nativii vor da dovadă de seriozitate și lucididate, fiind efecte benefice în special în cazul Berbecilor mai tineri. Între 14 – 16 decembrie, nativii ar putea avea parte de o relație conflictuală cu o persoană apropiată. În jurul datei de 16 decembrie, aceștia vor avea parte de discuții neinteresante, dând dovadă de superficialitate.

Horoscop Urania Taur

Viața profesională a Taurilor va beneficia de o surpriză în data de 11 decembrie. Între 12 – 14 decembrie, acești nativi vor avea stări de agitație și iritare care trebuie combătute pentru a nu produce și alte efecte organice. În data de 13 decembrie, Marte intră în zodia Săgetătorului, astfel că Taurii vor începe să facă ordine într-o relație care anterior a suferit conflicte.

Între 14 – 16 decembrie, datorită Lunii, nativii vor avea parte de o stabilitate de ordin al sănătății dar și psihic, cunoscând un echilibru comportamental și vor dezvolta o rezistență față de factorii care i-ar putea tulbura. Între 16 – 17 decembrie, aceștia vor primi anumite informații legate de bani.

Horoscop Urania Gemeni

Ziua de 11 decembrie vine cu momente flatante pentru nativii din Gemeni, putând profita din punct de vedere profesional. În perioada 12 – 14 decembrie, relațiile de prietenie vor cunoaște o schimbare pozitivă la nivel de comunicare, însă acest lucru va veni pe parcurs și cu anumite dezacorduri.

În data de 13 decembrie, Mercur va străbate sectorul beneficiilor materiale, iar acest lucru ar putea aduce nativilor câștiguri mai mici decât cele preconizate anterior. Între 14 – 16 decembrie, relația dintre Uranus și Saturn ar putea provoca în nativii Gemenilor tensiuni interioare și revolte, lucru care îi va împiedica să își desfășoare anumite activități sau inițiative.

Horoscop Urania Rac

Visele și speranțele se arată nativilor din Rac în data de 11 decembrie, determinându-i să aibă o stare de entuziasm și bucurie. Între 12 – 14 decembrie, planul profesional le va solicita acestora toate puterile, fiind necesar să se implice în diferite proiecte și să ia decizii care nu vor fi tocmai pe placul lor.

Data de 13 decembrie va fi una plină de energie, în timp ce pentru alții, această zi se va resimți ca fiind una epuizantă. Marte va intra în zodia Săgetătorului și va tranzita sectorul sănătății lucru care va veni cu anumite riscuri asupra nativilor. Între 14 – 16 decembrie, sectorul sănătății va fi resimțit mai intens, dând stări de instabilitate interioară de ordin fizic și psihic.

Horoscop Urania Leu

Deși data de 11 decembrie nu va fi una ieșită din comun pentru Lei, aceștia vor avea mulțumire față de scutirea unei plăți, ajutor care va veni din partea unei persoane sau a unei instituții. În perioada 12 – 14 decembrie, aceștia vor avea parte de o atitutine ostilă din cauza refuzului unor propuneri și soluții.

În ziua de 13 decembrie, sectorul relațiilor sentimentate este străbătut de Marte, astfel că aceștia vor avea o dorință mai mare de aventură și viață. Între 14 – 16 decembrie, persoanele aflate sub acest semn zodiacal vor încerca să nu se lase influențați de factorii externi pentru a nu le schimba starea de spirit.

horoscop urania
Nivelul de comunicare al nativilor din Fecioara le va aduce acestora beneficii

Horoscop Urania Fecioară

Dialogurile vor fi reluate în cadrul relațiilor profesionale sau cele personale în data de 11 decembrie, fiind profitabile pentru ambele tabere. Între 12 – 14 decembrie, contextul astral este mai puțin relevant pe partea financiară. În ziua de 13 decembrie, Marte va străbate sectorul familiei și al casei, astfel că nativii vor fi nevoiți să își asume anumite responsabilități pe care să le și rezolve.

Între 14 – 16 decembrie, Fecioarele vor lucra la întărirea ideilor și concepțiilor, căutând argumente care să le susțină în ramura profesională. Între 16 decembrie și 17 decembrie, acestea vor fi mai solicitate decât în mod normal, însă vor reuși să le evite într-un mod elegant, în scopul de a nu ajunge la anumite riscuri de imagine.

Horoscop Urania Balanță

Starea de sănătate precum și cea psihică se va dovedi a fi una bună pentru Balanțe în data de 11 decembrie. Între 12 – 14 decembrie, nativii zodiei vor avea de-a face cu diferite dispute minore în cadrul relațiilor. În data de 13 decembrie, Marte va tranzita sectorul comunicării și al educației, venind cu un puternic impuls asupra tinerilor în ceea ce privește învățătura.

Între 14 – 16 decembrie, contextul astral va fi unul obișnuit pentru Balanțe, însă se vor confrunta cu situații mai puțin plăcute din punct de vedere material și patrimonial. Între 16 decembrie și 17 decembrie, excesul de informații îi va acapara pe nativii zodiei, cu atât mai mult cu cât multe dintre ele nu vor fi utile sau corecte, creându-le o stare de irascibilitate.

Horoscop Urania Scorpion

Data de 11 decembrie vine cu note pozitive, atât din punct de vedere relațional cât și în ceea ce privește starea interioară a Scorpionilor. Între 12 – 14 decembrie, locul de muncă îi va solicita pe nativi, lucru care îi va aduce în stadiul de epuizare și stres cotidian. În data de 13 decembrie, Marte va tranzita sectorul banilor care provin din munca proprie.

Între 14 – 16 decembrie, relația cu partenerul poate cunoaște anumite complicații din cauza intervenției părinților în ceea ce privește cuplul, echilibrul material, lucru care va determina anumite momente tensionate. Între 16 – 17 decembrie, regimul banilor va fi unul care va cunoaște fluctuații, astfel că nativii vor avea intenția să efectueze cheltuilei neispirate.

Horoscop Urania Săgetător

Familia pare să fie prioritatea Săgetătorilor în data de 11 decembrie. Între 12 – 14 decembrie, anumite situații mai puțin plăcute l-ar putea determina pe nativul zodiei Săgetător să reacționeze într-un mod exagerat, astfel că anumite conflicte ar putea degenera. În cazul artiștilor din această zodie, ar putea resimți oboseala și suprasolicitare.

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului, tranzitând casa I a persoanlității, aducându-le energie și capacitate de a lua decizii rapide și corecte. Între 14 decembrie și 16 decembrie, Săgetătorii se vor concentra pe păstrarea statutului la locul de muncă, lucru care i-ar putea deranja pe unii colegi. Între 16 – 17 decembrie, relațiile de parteneriat vor cunoaște o vulnerabilitate din cauza schimbărilor de interes și atitudine.

Horoscop Urania Capricorn

O veste bună se anunță pentru Capricorni în data de 11 decembrie, lucru care le va face viața mai frumoasă, și vor beneficia de relaxare și de evadare din cotidian. Între 12 -14 decembrie, nativii vor fi preocupați de activitățile casnice care îi vor solicita la maximum. În data de 13 decembrie, Marte va străbate sectorul aspectelor de viață ascunse, făcându-i pe nativi să se întrebe cu privire la anumite coincidențe ale vieții.

Între 14 – 16 decembrie, Capricornii nu vor cunoaște îmbunătățiri pe plan sentimental, astfel că relațiile personale vor rămâne la fel ca și până acum. Între 16 – 17 decembrie, nativii vor avea parte de schimbări cu privire la activitățile de zi cu zi, putând întâmpina situații neașteptate.

Horoscop Urania Vărsător

Un câștig financiar se anunță în data de 11 decembrie pentru nativii din Vărsător. Între 12 – 14 decembrie, sectorul comunicării va cunoaște anumite tulburări, astfel că nativii nu vor fi în forma de a purta conversații și nu vor putea ajunge la un numitor comun. În ziua de 13 decembrie, Marte va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, insuflând o oarecare stare de conflict.

Între 14 decembrie și 16 decembrie, relațiile cu părinții sau rudele vor cunoaște situații incomode din cauza diferențelor de principii. Între 16 decembrie și 17 decembrie, partea emoțională a nativilor va avea o perioadă de instabilitate, astfel că relația amoroasă ar putea avea de suferit.

Horoscop Urania Pești

Luna va străbate zodia Peștilor în data de 11 decembrie, lucru care le va contura farmecul, sensiblitatea dar și puterea de izolare față de exterior nativilor. Între 12 -14 decembrie, sectorul banilor le va trezi anumite griji acestora. În data de 13 decembrie, Marte va tranzita sectorul carierei, astfel că nativii din Pești vor beneficia de capacitatea de afirmare la locul de muncă.

Între 14 – 16 decembrie, persoanele aflate sub acest semn zodiacal vor simți nevoie de onestitate, certitudine și adevăr, deterimându-i să se informeze în mod temeinic. Între 16 – 17 decembrie, problemele casnice vor fi lăsate deoparte, în timp ce altele vor găsi rezolvare doar parțial.