Home » Life & Style » Mercur în mers direct în Gemeni 23 Iunie – 11 Iulie 2021. Planurile și proiectele reanalizate încep să capete un nou sens

Mercur în mers direct în Gemeni 23 Iunie – 11 Iulie 2021. Planurile și proiectele reanalizate încep să capete un nou sens

Astrolog D. Mădă / 26.06.2021, 19:07
Mercur în mers direct în Gemeni 23 Iunie – 11 Iulie 2021. Planurile și proiectele reanalizate încep să capete un nou sens

În speranța că recenta fază de retrogradare a lui Mercur v-a fost benefică și că ați reușit să vă puneți în ordine gândurile și planurile, vă reamintesc că e un pas îndeplinit pe care e bine să-l celebrați, cu o mică pauză, o plimbare când iese Soarele sau orice alt gest care vă aduce bucurie și însuflețire.

Mercur în mers direct în Gemeni 23 Iunie – 11 Iulie 2021

Din 23 Iunie, coordonatele lui Mercur Rx în Gemeni sunt aproape de final. Spun aproape pentru că acum este staționar în mers direct (etapa de penumbră), fiind precum o mașină de curse care este verificată înainte de start.

Perioada de penumbră este etapa prin care Zeul Mesager se interesează de temele pe care le-a activat cât timp a fost efectiv retrograd (30 Mai – 23 Iunie), oferindu-ne acum imaginea de ansamblu și ultimele indici pentru a le duce la bun final, dacă a rămas ceva restant. În acest punct, dacă încă vă lipsește claritate la nivelul planului de acțiune poate fi o idee de cântărit în urmatoarele zile:

„Cum anume aș putea jongla cu timpul meu actual pentru a respecta o disciplină de lucru, și în egală măsură a face cu plăcere tot ce îmi propun?”

Mercur în mers direct în Gemeni 23 Iunie - 11 Iulie 2021
Mercur în mers direct în Gemeni

Odată cu reluarea 100% a mersului direct (07 Iulie) putem regăsi drumul corect, bucurându-ne de toate darurile și beneficiile lui până pe 11 Iulie(moment cand va părăsi semnul Gemenilor continuându-și călătoria în semnul Racului).

Cuvintele și informațiile se dezleagă mult mai ușor acum, iar planurile, proiectele și obiectivele pe care le-am revizuit, reanalizat, reevaluat încep să capete un nou sens.

Recomandări prețioase

Atenție totuși, că până pe 06 Iulie, suntem încă în “pădure”, Mercur aflându-se sub inflenta lui Neptun în Pești. Deși “ceața”perioadei Rx (retrograde) pare că se ridică, aspectul provocator făcut cu Neptun(vise, intuiție, iubire necondiționată, iluzie) în Pești ne poate deruta, crezând că am găsit drumul corect.

Este important să rămânem în poziția de observator, să verificăm informațiile primite de 2 ori înainte de lua o decizie, să ne asigurăm că ne-am făcut bine înțeleși în interacțiunea cu ceilalți și nu în ultimul rând să acordăm o atenție majoră ofertelor/propunerilor primite (de orice natură).

Există șansa ca “afara să fie vopsit gardul, iar înăuntru să fie leopardul”.

Dând dovadă de vigilență și un dram de atenție mai mare putem separa grâul de neghină. “Inteligența Universală răspunde întotdeauna la gândurile și cuvintele noastre”, iar pentru asta este util acum să ne înțelegem care sunt valorile, adevărurile și crezurile personale (Jupiter în Pești Rx).

Odată aduse în plan conștient putem observa ce programe mentale încă ne produc confuzie/deziluzie în propria viață.

Gemeni
Gemeni

Efecte resimțite

Eliberând aceste credințe limitative vom putea crește și evolua împreună cu cei lângă care ne simțim liberi, dintr-o zonă a propriului adevar. Louise Hay spunea că “inteligența care reprezintă esența ființei tale este aceeași inteligență care a creat această planetă.

Ai încredere că Ghidul tău interior îți va revela tot ce trebuie să știi. De asemenea aspectul armonios făcut de Mercur cu Saturn Rx în Vărsător ne spune că este timpul să avansăm/progresăm, însă raportandu-ne la acele planuri și obiective care sunt sustenabile și realiste aici și acum, având ocazia să capete sens în perioada imediat următoare.

O vorbă din popor spune – “cu răbdarea treci marea”, așa și pentru noi, să îmbrățișăm cumpătarea și răbdarea vis a vis de deciziile majore/importante care vizează perspectivele sau conceptele pe termen lung (acolo unde se poate), investindu-ne energia și resursele în prezent. Prin el ne putem crea un viitor mai luminos și înfloritor.