Home » Life & Style » Horoscop Urania 11 – 17 septembrie 2021. Previziuni astrale. Schimbări majore pentru această zodie

Horoscop Urania 11 – 17 septembrie 2021. Previziuni astrale. Schimbări majore pentru această zodie

Nechifor Ioana / 10.09.2021, 18:17
Horoscop Urania 11 – 17 septembrie 2021. Previziuni astrale. Schimbări majore pentru această zodie

Horoscop Urania 11 – 17 septembrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate de Urania pentru săptămâna în curs. Important de menționat este faptul că vor avea loc două aspecte astrale, intrarea planetei Venus în zodia Scorpionului și intrarea planetei Marte în Balanță. Cum vor fi influențate zodiile, dar și care sunt principalele caractertistici ale intervalului 11-17 septembrie 2021, puteți descoperi în articolul ce urmează!

Horoscop Urania 11 – 17 septembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania 11 – 17 septembrie 2021. Previziuni astrale pentru noua săptămână. Ca de fiecare dată, Urania oferă aspecte relevante despre perioada în curs.

În acest interval, se vor produce două evenimente astrale. Pe 11 septembrie, Venus intră în zodia Scorpionului unde va rămâne până pe 7 octombrie. Un alt aspect astral care se produce îl reprezintă intrarea planetei Marte, de pe 15 septembrie, în zodia Balanței, care se încheie pe 30 octombrie.

Horoscopul Urania, realizat pentru Libertatea, poate fi găsit mai jos.  Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte pentru intervalul cuprins între 11 și 17 septembrie 2021.

 

Horoscop Urania 11 - 17 septembrie 2021
Horoscop Urania 11 – 17 septembrie 2021

Horoscop Urania, Berbec

Nativii Berbec încep noua săptămână cu preocupări de ordin bănesc, legate de veniturile curente și de plățile pe care trebuie să le facă. Aceste griji vor fi alimentate odată cu intrarea planetei Venus, de pe 11 septembrie, în zodia Scorpionului, acolo unde se va afla până pe 7 octombrie, timp în care Berbecii se pot confrunta cu stări de nesiguranță.

O doză de incertitudine se menține și în zilele următoare din intervalul menționat în contextul în care pot avea loc discuții care invocă situații neadevărate.

Pe 15 septembrie, Marte intră în zodia Balanței, unde va rămâne până pe 30 octombrie, oferind susținere cu raportare la negocierile și abordările unor situații care nu s-au rezolvat până acum.

Între 16 și 17 septembrie, situații care îi pot lua prin surprindere pe nativii Berbec, ce se pot isca de pe urma unor discuții cu prietenii.

Horoscop Urania, Taur

Tensiuni privind relațiile parteneriale pentru Taur la începutul acestui interval. Poate să fie vorba despre o criză de gelozie între partenerii de cuplu sau de invidie între partenerii de muncă.

Această atmosferă va lua amploare între 11 septembrie și 7 octombrie, cât timp planeta Venus se va afla în zodia Scorpionului. Perioada este caracterizată de sentimente apăsătoare, ostilitate, strategii incorecte.

Între 15 septembrie și 30 octombrie, când Marte se va afla în zodia Balanței, se va pune accent pe sectorul sănătății și sectorul muncii. Astfel spus totul se va face cu măsură, pentru a realiza un echilibru între muncă și sănătate.

În ultimele zile ale intervalului menționat se pot produce schimbări pentru Tauri în mod deosebit pe statul public, profesional.

Horoscop Urania, Gemeni

Nativii zodiei Gemeni încep săptămâna cu o dispoziție mai puțin plăcută. Aceștia se pot enerva foarte ușor, se pot simți triști ca urmare a unor provocări cotidiene.

Contextul astral care se formează pe 11 septembrie, când Venus întră în zodia Scorpionului, și ține până pe 7 octombrie, poate amplifica aceste trăiri, iar consecințele se vor resimți asupra stării de sănătate.

Sectorul afectiv continuă să fie accentuat și între 15 septembrie – 30 octombrie, când Marte se va afla în zodia Balanței. Gemenii pot manifesta trăiri intense, reacții pătimașe.

Între 16 și 17 septembrie, unii dintre nativii Gemeni se pot bucura de creativitate, conversații interesante, discuții speciale.

Horoscop Urania, Rac

Nativul Rac pune accent pe universul interior, lucru care va fi marcat în special când Venus se afla în zodia Scorpionului, de pe 11 septembrie până pe 7 octombrie.

Ei pot trece la extreme, de la bucurie la tristețe, dacă se agață de niște iluzii și interpretări greșite cu privire la relația cu o persoană sau la o anumită situație.

Pe 15 septembrie, planeta Marte intră în zodia Balanței, unde va rămâne până pe 30 octombrie, timp în care va traversa sectorul relațiilor de familie. Nativii se vor axa pe logică și rațiune în tot ceea ce vor iniția.

În ultimele zile ale intervalului, Racii pot găsi soluții inedite atunci când vine vorba de rezolvarea unei situații financiare,

Horoscop Urania, Leu

Unele lucruri nu sunt pe placul Leului, motiv pentru care acest nativ s-ar putea confrunta cu o stare de nemulțumire sau revoltă cu privire la o relație apropiată lui.

Pe 11 septembrie, Venus intră în zodia Scorpionului, unde va rămâne până pe 7 octombrie, timp în care va străbate sectorul relațiilor de familie. Leii se pot confrunta cu un registru emoțional complex, din care nu vor lipsi stări mai apăsătoare.

Cât timp Marte se va afla în zodia Balanței, de pe 15 septembrie până pe 30 octombrie, vor fi aspecte pozitive pe zona de comunicare. Nativii zodiei Leu dau dovadă de diplomație, temperanță, autocontrol.

Între 16 și 17 septembrie, nativii pot avea parte de surprize pe zona conjugală sau în sectorul relațiilor parteneriale, unde se pot produce evenimente mai puțin obișnuite.

Horoscop Urania, Fecioară

Nativii zodiei Fecioară nu se dovedesc deloc maleabili la începutul acestei săptămâni, când vor fi radicali cu privire la o situație sau persoană. Ei pur și simplu refuză să ia în calcul cele afirmate de persoanele cu care se întâlnesc.

Cu toate astea, Fecioarele vor încerca să păstreze cu partenerii de discuție o relație de fațadă, fără să-și arate adevăratele gânduri.

Reticențele pe care le manifestă nativii zodiei Fecioară vor fi consolidate de contextul astral planeta Venus- zodia Scorpion, care se va desfășura între 11 septembrie și 7 octombrie.

Pe plan financiar pot apărea în viața nativilor oportunități care să le aducă reechilibrări de ordin bănesc, pe fondul intrării planetei Marte în zodia Balanței, de pe 15 septembrie până pe 30 octombrie.

Între 16 și 17 septembrie, Fecioarele pot avea surprize majore la locul de muncă.

Horoscop Urania, Balanță

Pentru nativii Balanță se cere să fie precauți mai mult ca niciodată la începutul acestui interval. Să verifice și să se informeze corespunzător înainte de a face o achiziție pentru a elimina orice risc de a fi păcăliți.

Important e sa nu se lase entuziasmați de ambalaj sau de mesajul prin care este promovat acel produs.

Forță și determinare pot avea nativii ca urmare a intrării planetei Marte în zodia Balanței, ce va avea loc de pe 15 septembrie până pe 30 octombrie, context astral care se va axa în special asupra casei I a personalității Balanțelor.

Între 16 și 17 septembrie, nativii se pot confrunta cu tulburări afective, stres și diferite reacții temperamentale.

Horoscop Urania, Scorpion

Zbucium interior pentru Scorpioni la începutul acestui interval, generat cel mai probabil de unele situații și persoane din trecutul lor. În această săptămână, nativul Scorpion își poate clarifica anumite nelămuriri cu privire la o persoană apropiată lor, când un adevăr poate ieși la iveală.

Pe 15 septembrie, Marte intră în zodia Balanței, unde va rămâne până pe 30 octombrie, timp în care se va afla în sectorul aspectelor de viață secrete. iar unele situații, în special cele ce țin de partea de afecțiuni, se pot îmbunătăți.

Între 16 și 17 septembrie, se anunță surprize în cadrul relațiilor de familie.

Horoscop Urania, Săgetător

Pe Săgetători sau cel puțin pe o parte dintre ei noua săptămână își găsește morocănoși. Efectiv nu vor avea chef de nimic, nici de distracții, nici de odihnă. Anumite gânduri nu le dau pace.

Pe 11 septembrie, planeta Venus intră în zodia Scorpionului, unde va rămâne până pe 7 octombrie. Pentru Săgetători acest context astral va funcționa ca un Mic Benefic, oferindu-le nativilor șansa să descopere un secret care va face lumină într-un aspect important de viață pentru ei.

Pe 15 septembrie, Marte intră în zodia Balanței până pe 30 octombrie, iar vizat va fi sectorul relațiilor de prietenie. Săgetătorii vor face lucrurile cu măsură, nu vor exagera nici cu încrederea, dar nici cu exigența cu privire la persoanele apropiate lor.

Sfârșitul intervalului le poate aduce discuții în contradictoriu, în care pot avea loc reproșuri sau poate fi vorba de o revoltă.

Horoscop Urania, Capricorn

Nativii Capricorn pot lua decizia de a se îndepărta de o persoană apropiată lor, lucru accentuat de contextul astral care se produce pe 11 septembrie, când Venus intră în Scorpion.

Până pe 7 octombrie cât va dura acest eveniment astral, pot ieși la suprafață anumite elemente care au rolul de a schimba definitiv o relație.

Pe 15 septembrie, Marte intră în zodia Balanței, unde se va afla până pe 30 octombrie, iar vizată va fi casa a X-a a puterii. Capricornii au parte de un tranzit interesant, dobândesc abilitatea de a se afla printre oameni, care au interese și păreri diferite de ale lor.

Între 16 și 17 septembrie, mai surprize în plan financiar pentru Capricorni, informații importante pe plan profesional pentru ei.

Horoscop Urania, Vărsător

Important de știut este faptul că intrarea planetei Venus în zodia Scorpionului va funcționa ca un Mic Benefic pentru nativii Vărsător. Asta înseamnă că ei se vor bucura de protecție în fața unor conflicte sau situații neplăcute cu autoritățile.

Vărsătorii vor găsi puterea de a trece peste toate aceste situații fără ca ele să le destabilizeze statul socio-profesional.

Pe 15 septembrie, Marte intră în zodia Balanței, unde se va afla până pe 30 octombrie, iar vizat va fi sectorul gândurilor și al educației superioare.

În tot acest timp Vărsătorii pot descoperi ce mai au de făcut pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele majore.

Horoscop Urania, Pești

Nativii zodiei Pești pot debuta în noul interval cu o stare de dezamăgire referitor la compromisurile pe care le face o persoană dragă lor pentru imagine, bani sau putere.

Intrarea planetei Venus în zodia Scorpion, de pe 11 septembrie până pe 7 octombrie, îi ajută pe Pești să își descopere o activitate sau o știință pe care își doresc să o aprofundeze.

Între 15 septembrie și 30 octombrie, cât timp Marte se va afla în zodia Balanței, vizat va fi sectorul banilor obținuți cu ajutorul unor instituții sau al unor persoane, ceea ce le va oferi nativilor echilibru, onestitate și cumpătare.