Home » Life & Style » Horoscop » Cum să cucerești bărbatul Pești și ce fel de lucruri îl atrag spre tine

Cum să cucerești bărbatul Pești și ce fel de lucruri îl atrag spre tine

Manolică Anca / 20.07.2021, 15:40
Cum să cucerești bărbatul Pești și ce fel de lucruri îl atrag spre tine

Te-ai îndrăgostit de un nativ în zodia Pești și nu știi ce și cum să faci pentru ca relația să meargă ca pe roate? Noi îți venim în ajutor cu o mulțime de sfatui și îți spunem tot ce trebuie să știi despre bărbatul Pești: cum să îl cucerești și ce fel de lucruri îl atrag spre tine. Iată cum poți ajunge la inima nativului în Pești!

Cum este bărbatul din zodia Pești

Bărbatul Pești este destul de precaut, așa că nu se va îndrăgosti la prima vedere. Vă încerca pentru început să te facă prietena lui și, dacă reușește acest lucru, va duce relația la următorul nivel. Este extrem de loial și fidel, grijuliu și iubitor, însă întâi trebuie să prindă încredere în tine.

Se îndrăgostește și iubește cu patimă de fiecare dată, este foarte romantic, implicat și va oferi totul femeii de lângă el, o va pune pe un piedestal și o va trata că pe o zeiță. Daca femeia de lângă el caută același lucru, atunci inima lui îi va aparține pe vecie. Este destul de impulsiv și spontan, așa că te va surprinde din când în când. De asemenea, bărbatul Pești destul de emotiv, dar și direct. Poate îi este greu să inițieze o relație, dar odată ajuns acolo îți va spune verde în față ce are de spus.

Cum să cucerești bărbatul din zodia Pești

Dacă dorești să ajungi la inima unui nativ Pești, trebuie să fii feminina, dar și jucăușă. Flirtează cu el, privește-l în ochi în jocul seducției, dar nu arunca banii pe haine foarte scumpe. Îl vei impresiona mai mult cu o ținută casual. Cere-i ajutorul ori de câte ori ai nevoie pentru că, fiind un cavaler în armură, nu va refuza niciodată să te ajute.

Cum să cucerești bărbatul din zodia Pești
Cum să cucerești bărbatul din zodia Pești

Este un tip foarte bun și plin de compasiune, așa că poți ajunge rapid la inima lui dacă îi arăți că ai nevoie de el Fii alături de el mereu, pentru că nu este tocmai cel mai încrezător semn zodiacal. Așadar, o vorbă bună, din când în când, va face minuni. Arata-i că apreciezi ceea ce face și crezi că este special și implicat. Nu pune presiune pe el, pentru că nu îl vei ajuta dacă te agăți de el sau dacă va simți că relația cu tine este fară ieșire.

Oferă-i spațiu încât să se poată relaxa și să înțeleagă că ești femeia potrivită pentru el. Joacă-te cu el, stimulează-i imaginația și lasă-l să se poarte că un copil. Îi va plăcea dacă mergeți într-un parc de distracții.

Cum arată partenera ideală a bărbatului Pești

Bărbatul Pești caută o femeie aflată în contact cu emoțiile ei, care să știe să își controleze impulsurile. Apreciază sinceritatea, simțul umorului, inteligența. Dacă ești o femeie independentă și puternică, o bună gospodină, atunci ai șanse mari să ajungi la inima bărbatului Pești.

În pat, bărbatul Pești este un amant care știe cum să își satisfacă partenera fară prea mari eforturi. Sensibilitatea și empatia îl ajută să o facă pe aceasta să ajungă pe culmile plăcerii. Însă, același lucru cere și el de la ea, pasiune combinată cu emoție, o rețetă perfectă pentru el.