Home » Life & Style » Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Soarele în zodia Săgetătorului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Soarele în zodia Săgetătorului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Balan Daniel / 19.11.2021, 18:26
Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Soarele în zodia Săgetătorului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Află care sunt principalele previziuni astrale realizate de către Urania, ce îți rezervă astrele în perioada 20 – 26 noiembrie 2021 și la ce anume să te aștepți în acest interval.

Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Cele mai importante previziuni astrale au fost realizate de Urania, astfel că pentru săptămâna în curs vei putea observa ce îți rezervă astrele, înfuncție de semnul zodiacal sub care te afli. Un lucru important de reținut este faptul că în dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, astfel că va avea influențe asupra fiecărui nativ al zodiacului. Află care sunt influențele asupra zodiei tale și ce lucruri sunt dezvăluite în horoscopul realita de către Urania pentru Libertatea.

Horoscop Urania Berbec

În perioada 20 – 22 noiembrie, comunicarea nu va fi tocmai cea mai bună astfel că trebuie să îți alegi cu grijă momentul și inspirația pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine. Conversațiile în contradictoriu pot apărea cu funcționarii statului. În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și se va afla acolo până în data de 21 decembrie.

Acest lucru va veni cu influențe la nivelul conștiinței, al convingerilor dar și al relațiilor cu străinătatea. Pentru perioada 24 – 26 noiembrie, nativii tineri vor fi destul de implicați în ceea ce privește relații sentimentale, în timp ce cei mai maturi vor avea parte de lucruri care îi vor pune pe gânduri. În ziua de 24 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și se va afla acolo până pe 13 decembrie, astfel că vei simți o nevoie de comunicare mai mare.

Horoscop Urania Taur

Pentru perioada 20 – 22 noiembrie vei avea parte de lucruri neclare în ceea ce privește plățile la modul general, astfel că vei consulta mereu legea pentru a fi sigur ca respecți condițiile prevăzute. În dimineața zilei de 22 noiembrie, atunci când Soarele va intra în zodia Săgetătorului, străbâtând casa beneficiilor finaciare rezultate în urma înțelegerii cu instituțiile. Începând cu ziua de 24 noiembrie, în această zodie va intra și planeta Mercur, astfel că sunt presupuse consultări și dialoguri.

Între 22 noiembrie și 24 noiembrie, nativii acestei zodii vor fi rezervați în a-și formula opiniile și observațiile. Totodată, aceștia vor avea de-a face cu o lipsă de entuziasm și soluții în ceea ce privește latura profesională. Între 24 – 26 noiembrie, nativii zodiei se vor confrunta cu încurcături și amânări în ceea ce privesc activitățile casnice. Seara zilei de 26 noiembrie poate fi una cu un conflict în familie.

Horoscop Urania Gemeni

Între 20 și 22 noiembrie, Luna aflată în tranzit le va da nativilor acestei zodii o perspectivă mai amplă și vor beneficia de o adaptare față de situațiile întâlnite. Totodată, acest lucru îi va face mai indiferenți față de consecințele pe care le pot suporta, dând dovadă de superficialitate. În ceea ce privește dimineața zilei de 22 noiembrie, sectorul relațiilor va fi traversat, astfel că în cazul unor dispute, nativii din Gemeni vor trebui să țină cont de poziția acestora.

Începând cu 24 noiembrie, pentru că Mercur va intra în zodia Săgetătorului, va fi accentuată necesitatea dialogului între parteneri, astfel că vor fi abordate teme de conflict. Între 22 – 24 noiembrie, contextul astral va fi mai puțin semnificativ în ceea ce privește casa banilor și a câștigurilor. Între 24 – 26 noiembrie, siguranța de sine va reveni și astfel nativii zodiei vor aborda teme de interes colectiv.

Horoscop Urania Rac

Pentru perioada 20 – 22 noiembrie, Racii vor avea parte de schimbări ale stării de spirit dar și în ceea ce privește sănătatea. În dimineața zilei de 22 noiembrie, energia și forța fizică vor reveni pentru acețtia, dorind să ducă la bun sfârșit responsabilitățile personale și profesionale. Începând cu data de 24 noiembrie, nativi zodiei vor avea șansa de a aborda într-un mod corect o problemă de muncă, astfel că situația va fi rezolvată cu mai puțin stres.

Între 22 – 24 noiembrie, Luna se va afla în casa I a cerului de naștere, aducându-le un plus de sensibilitate. Astfel, emoțiile vor prima pentru Raci făcându-i să ia decizii cu privire la relațiile de familie, intervenind cu tandrețe și căldură. Între 24 – 26 noimebrie, racii vor avea o schimbare de atitudine față de latura finaciară, astfel că își vor impune noi principii pe care le vor respecta cu strictețe în ceea ce privesc cheltuielile.

Horoscop Urania Leu

Pentru perioada 20 – 22 noiembrie, relațiile cu unele persoane apropiate vor oscila, ceea ce va crea o oarecare dificultate pentru nativii zodiei în scopul de a desfășura activități comune. În diminața zilei de 22 noiembrie, sectorul relațiilor va fi primi o influență din partea Soarelui, dându-le acestora mai mult entuziasm și făcându-i să își arate interesul față de persoanele dragi.

În ziua de 24 noiembrie, progresul va cunoaște noi culmi datorită determinării cu privire la proiectele pe care nativii le au în domeniul creativ și al artei. Între 24 – 26 noiembrie, contextul astral va fi unul normal care nu îi va influența într-un mod semnificativ pe Lei. Între 24 – 26 noiembrie, Luna se va afla în tranzit în casa personalitîții, dându-le acestora mai multă energie și autoritate.

Horoscop Urania Fecioară

Între 20 – 22 noiembrie Fecioarele vor fi influențate de către astre în așa fel încât le va destabiliza, astfel că se vor confrunta cu sfaturi nu tocmai bine alese și manipulare. În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va influența relațiile de familie, aducând o oarecare disciplină dar și dăruie de sine către membrii acesteia.

În ziua de 24 noiembrie, atunci când Mercur își va începe tranzitul, acesta va susține discuțiile care vor rezolva anumite lucruri din familie care, în trecut, au creat o destabilizare. Între 22 – 24 noiembrie, relațiile de prietenie vor fi limitate din punct de vedere al contactului și al comunicării. Între 24 – 26 noiembrie, sectorul sănătății va necesita o atenție sporită, astfel că modul de viață va trebui regândit.

horoscop urania
Afla care sunt previziunile pentru zodia Balanta

Horoscop Urania Balanță

În perioada 20 – 22 noiembrie, nativii zodiei vor avea de-a face cu concluzii dezamăgitoare cu privire la gândirea superioară și educație, astfel că aceștia se vor confrunta cu deznădejde și lipsă de încredere. Datorită Soarelui, în data de 22 noiembrie, Balanțele vor acționa mai rațional, astfel că acțiunile acestora nu vor mai fi la voia întâmplîrii.

Începând cu 24 noiembrie, datorită planetei Mercur, nativii zodiei vor acorda o mai mare atenție dialogurilor și informațiilor pe care le primesc, ținând cont de ele. Între 22 – 24 noiembrie succesul pe planul profesional va fi cunoscut de aceștia, permițându-le să depășească un moment dificil, astfel că stima de sine va crește. Între 24 – 26 noiembrie hotărâri importante urmează a fi luate de Balanțe în ceea ce privește relațiile de prietenie.

Horoscop Urania Scorpion

Între 20 – 22 noiembrie, incertitudinea cu privire la luarea unei decizii va fi principala problemă a nativilor din Scorpion. Începând cu data de 24 noiembrie, Soarele va străbate casa banilor, astfel că nativii vor primi un ajutor un ceea ce înseamnă înțelegerea anumitor demersuri juridice.

Între 22 – 24 noiembrie nativii zodiei vor primi anumite oferte de a se alătura într-o cauză comună. Totuși, aceștia nu se vor grăbi pe baza scepticismului lor, astfel că deciziile le vor lua mai mult în detrimentul oamenilor decât în scopul cauzei respective. Între 24 – 26 noiembrie, aceștia vor avea de traversat o perioadă de dezechilibru profesional, cauzând rigiditate și autoritate din partea lor.

Horoscop Urania Săgetător

Între 20 – 22 noiembrie, relațiile de cuplu pe care nativii le au vor avea de traversat o perioadă de neîncredere. Toate aceste simțiri vor dispărea în dimineața zilei de 22 noiembrie, atunci când Soarele va tranzita casa personalității. Astfel, nativii zodiei vor da dovadă de energie și curaj, dându-le forță să rezolve ceea ce a rămas neterminat.

În data de 24 noiembrie, atunci când Mercur se va alătura Soarelui, le va da acestora și mai multă capacitate de a aborda corect anumite dialoguri în viața personală dar și cea profesională. Între 22 – 24 noiembrie vor apărea anumite relaxări financiare, chiar dacă acestea sunt de mici valori. După 24 noiembrie și până pe 26 noiembrie, atunci când vor fi provocați, nativii zodiei nu se vor ezita să își exprime dezacordul.

Horoscop Urania Capricorn

Între 20 – 22 noiembrie, starea de sănătate a nativilor va fi una bună, însă dispoziția interioară va suferi anumite modifică, astfel că va scădea rezistența la efort. Începând cu data de 22 noiembrie, Soarele va străbate casa a XII-lea, ceea ce îi va fi benefic pentru refacerea organismului.

Mercur va interveni la rândul său alături de Soare începând cu data de 24 noiembrie, astfel că va intesifica mecanismul gândirii și pe cel al comunicării, permițându-le Capricornilor să dezvolte o gândire mai constructivă și corectă. Între 22 – 24 noiembrie, aceștia vor observa cu relațile vor evolua fără entuziasm și cooperare. Între 24 – 26 noiembrie, situația financiară îi va determina pe nativi să acționeze într-un mod energic asupra lucrurilor .

Horoscop Urania Vărsător

Între 20 – 22 noiembrie, nativii zodiei Vărsător se vor detașa de lucrurile care le cauzează stres astfel că vor aborda lucrurile într-o manieră mai superficială. În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va străbate sectorul relațiilor de prietenie pe care Vărsătorii le tratează cu diferite convingeri morale, astfel că își vor revizui tipul de comunicare și atitudinile față de acestea.

Între 22 – 24 noiembrie, starea de sănătatea a acestora va fi una echilibrată și îi va determina pe Vărsători să continue acest echilibru fără a încerca să facă excese. Între 24 – 26 noiembrie, relațiile cu partenerii vor simți o atitudine autoritară față de soluțiile propuse de nativii zodiei celor cu care conviețuiesc, astfel că dacă nu va exista o colaborare, un conflict ar putea degenera.

Horoscop Urania Pești

În perioada 20 – 22 noiembrie, nativii din Pești vor resimți o stare de disconfort în ceea ce privește relațiile de familie, punându-i pe aceștia în dificultate. În dimineața zilei de 22 noiembrie, atunci când Soarele va tranzita sectorul carierei, având un rol important care îi iva mobiliza pe nativii zodiei.

Între 22 – 24 noiembrie, nativii sub acest semn zodiacal își vor cenzura emoțiile și sentimentele față de cei dragi sau membrii familiei. Aceștia își vor ocupa timpul cu activități artistice sau culturale. Între 24 – 26 noiembrie, marcajul astral pe axa caselor sănătății îi va determina pe nativii zodiei să își impună un regim de viață mai relaxat față de ei, astfel că aceștia își vor asculta organismul lăsându-l să se odihnească.