Home » Life & Style » Horoscop Urania 23- 29 ianuarie 2022. Cum influențează Luna Plină în Leu zodiile. Previziuni astrale complete

Horoscop Urania 23- 29 ianuarie 2022. Cum influențează Luna Plină în Leu zodiile. Previziuni astrale complete

Cojocaru Cristian / 21.01.2022, 17:02
Horoscop Urania 23- 29 ianuarie 2022. Cum influențează Luna Plină în Leu zodiile. Previziuni astrale complete

Horoscop Urania 23- 29 ianuarie 2022. Noile previziuni astrale ale săptămânii pentru fiecare zodie în parte au fost dezvăluite de astrologul Urania. Așadar, află ce îți rezervă astrele în perioada 23- 29 ianuarie 2022 pentru a ști la ce anume situații să te aștepți având în vedere că Luna Plină va fi în zodia Leu.

Horoscop Urania 23- 29 ianuarie 2022. Principalele previziuni astrale

Urania a realizat principalele previziuni astrale ale săptămânii 23- 29 ianuarie 2022 pentru fiecare zodie în parte. Descoperă principalele previziuni astrale ale acestei săptămâni realizate de Urania pentru Libertatea și redate mai jos în contextul în care Luna Plină va fi în zodia Leului.

Horoscop Urania Berbec

În data de 23 ianuarie, nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu o stare de irascibilitate din cauza unor anumite penalizări. Între 23 ianuarie și 25 februarie, Berbecii vor lua legătura cu o persoană pentru a lămuri anumite lucruri, în cadrul unei comuncări lejere și sincere. Între 25 – 28 ianuarie, nativii vor întreprinde activități specifice casei, iar spre seara ultimei zile a intervalului, aceștia vor avea o stare de spirit competitivă. Luna Plină în Leu îi va determina să pună într-o situație dificilă relațiile cu cei din jur.

Horoscop Urania Taur

Începutul zilei de 23 ianuarie nu va fi unul tocmai strălucit în cazul nativilor din Taur din cauza unor stări organice, dar și sufletești apăsătoare. Între 23 – 25 ianuarie, nativii vor avea parte de dialoguri și consultări cu privire la finanțe. Între 25 – 28 ianuarie, Taurii vor da dovadă de o atitudine rezervată și o atenție sporită la detalii, lucru care îi va ajuta în a lua o decizie. Între 28 ianuarie și 29 ianuarie, forța Lunii Pline în Leu îi va determina pe nativi să ia anumite decizii pe plan profesional într-un context tensionat.

Horoscop Urania Gemeni

Starea de oboseală și lipsa chefului de muncă vor fi resimțite de către nativii zodiei Gemeni în data de 23 ianuarie. Între 23 ianuarie și 25 ianuarie, nativii vor simți voioșie și degajare datorită Lunii care va tranzita zodia Gemenilor. Între 25 – 28 ianuarie, aceștia vor trebui să acționeze cu prudență în ceea ce privește finanțele. Între 28 și 29 ianuarie, nativii vor încerca să lase o impresie bună, însă aceștia vor fi provocați.

Horoscop Urania Rac

Un accident al unui prieten sau o situație specială a acestuia i-ar putea afecta pe nativii zodiei Rac în data de 23 ianuarie. Între 23 – 25 ianuarie, aspectul astral va fi mai puțin semnificativ în cele două case ale sănătății. Între 25 – 28 ianuarie, Luna se va afla în tranzit în zodia Racului, lucru care va veni cu nenumărate beneficii pentru nativi. Între 28 – 29 ianuarie, Racii vor aborda ferm problemele cu privire la veniturile acestora din salarii.

Horoscop Urania Leu

Prima zi a perioadei vine cu confruntări într-un spațiu public pentru nativii zodiei Leu. Această situație nu va fi una deloc plăcută, având în vedere că se vor aborda lucruri care nu se pot rezolva fără a deranja pe cineva. Între 23 – 25 ianuarie, contextul astral cu privire la relațiile de cuplu va fi unul neutru. Între 25 – 28 ianuarie, nativii se pot confrunta cu o slăbiciune fizică, astfel că aceștia vor simți nevoia de o pauză. Între 28 – 29 ianuarie, toate resursele fizice și psihice vor fi puse la bătaie pe fondul provocării adresate de către Luna Plină în Leu.

Horoscop Urania Fecioară

Valorile morale ale Fecioarelor vor intra în conflict cu ideile din ultima perioadă asupra cărora au reflectat, în data de 23 ianuarie. Între 23 ianuarie și 25 ianuarie, Fecioarele vor avea un context astral modest cu privire la viața publică și carieră. Între 25 și 28 ianuarie, relațiile nativilor vor fi marcate de rezervă și prudență. Între 28 și 29 ianuarie, cele două case ale sănătății vor simți o puternică solicitare.

horoscop urania ianuarie
Nativii zodiei Balanta ar putea rezolva anumite lucuri care le pot aduce beneficii materiale

Horoscop Urania Balanță

Balanțele vor depune un efort în a debloca anumite proceduri în data de 23 ianuarie, proceduri care ulterior le va aduce acestora anumite beneficii materiale. Între 23 ianuarie și 25 ianuarie contextul astral cu privire la idei și convingeri va fi unul neutru, aducând un moment de respiro pentru nativi. Între 25 – 28  ianuarie, nativii vor simți nevoia să stea în umbră o perioadă până la momentul oportun în ceea ce privește cariera. Între 28 – 29 ianuarie, Luna Plină în Leu îi va obliga pe nativi să renunțe la politețe și să își impună punctul de vedere.

Horoscop Urania Scorpion

Mesaje, care vor fi greu de acceptat de către nativii Scorpionului, vor veni în data de 23 ianuarie. Între 23 – 25 ianuarie, sectorul financiar al nativilor prezintă un context astral neutru. Între 25 – 28 ianuarie, nativii vor adopta o atitudine conservatoare în ceea ce privește valorile lor pe care le-au dobândit până acum. Între 28 – 29 ianuarie, Luna Plină din Leu i-ar putea ajuta pe nativi să urce în ierarhia societății sau a locului de muncă.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor resimți o stare de spirit care îi va solicita fizic în data de 23 ianuarie. Între 23 – 25 ianuarie, nativii vor avea parte de un context astral neutru în ceea ce privește relațiile de parteneriat, însă acest context ar putea veni cu piedici pentru ambele părți. Între 25 – 28 ianuarie, Săgetătorii ar putea avea parte de o renegociere a condițiilor contractuale la locul de muncă. Între 28 și 29 ianuarie, anumite ipostaze i-ar putea solicita pe nativi.

Horoscop Urania Capricorn

Stările de spirit mai puțin plăcute s-ar putea prelungi și în data de 23 ianuarie, în cazul nativilor din Capricorn. Între 23 – 25 ianuarie, starea generală de sănătate va prezenta un context astral neutru, în timp ce relațiile de muncă vor evolua în mod normal. Între 25 – 28 ianuarie, atitudinea rigidă și intolerantă față de persoanele din jurul lor, prin prisma contextului Lunii Pline din Leu. Între 28 – 29 ianuarie, Soarele va face o conjuncție la grad perfect cu Jupiter în Vărsător, existând posibilitatea de a se contura o relație de lungă durată.

Horoscop Urania Vărsător

În data de 23 ianuarie, nativii zodiei Vărsător ar putea fi preocupați de treburile casei și ale familiei. Între 23 – 28 ianuarie, contextul astral va fi unul neutru în ceea ce privește relațiile sentimentate și partea emoțională a nativilor. Între 25 – 28 ianuarie, unii dintre nativii Vărsător se vor preocupa de ceea ce înseamnă alimentație, astfel că ar putea apela la un regim alimentar. Între 28 – 29 ianuarie, relațiile parteneriale se vor afla sub efectul Lunii Pline care le-ar putea oferi acestora surprize.

Horoscop Urania Pești

Răbdarea nativilor zodiei Pești va fi pusă la încercare prin prisma unor conversații care îi vor provoca pe aceștia în data de 23 ianuarie. Între 23 – 25 ianuarie, relațiile de familie și viața de acasă beneficiază de un context astral neutru. Între 25 – 28 ianuarie, contextul astral neutru îi va lăsa pe nativi să se bucure de viață așa cum știu mai bine. Între 28 – 29 ianuarie, cele două case ale sănătății se vor afla sub semnul Lunii Pline în Leu, lucru care va influența casa a VI-a, cea a bolilor de scurtă durată și a sănătății de zi cu zi.