Home » Știri » Zodia Fecioară: perioadă, trăsături, cele mai bune compatibilități

Zodia Fecioară: perioadă, trăsături, cele mai bune compatibilități

Alexandru Cazacu / 10.12.2021, 16:24
Zodia Fecioară: perioadă, trăsături, cele mai bune compatibilități

Se știe că nativii din Fecioară sunt de obicei bine organizați și foarte atenți. Ba chiar mai mult de atât, dacă nu face totul perfect, nativului acestei zodii îi va rămâne un gol în suflet. Află în următoarele rânduri totul despre zodia Fecioară, detalii precum perioada, trăsături, precum și cele mai bune compatibilități.

 Perioadă, trăsături și cele mai bune compatibilități pentru zodia Fecioară

Zodia Fecioarei marchează sfârșitul verii, fiind ultima zodie din vară, fiind cunoscută și drept zodia Meșteșugului și a Roadelor.

Persoanele care se află în zodia Fecioarei sunt născute în perioada 23 august – 21 septembrie. Această zodie domină Casa a Șasea a zodiacului, Casa Muncii și Casa Sănătății.

Trăsăturile Zodiei Fecioară

Nativii Zodiei Fecioară au o serie de trăsături definitorii. Printre acestea se numără :

  • capacitatea mare de adaptare
  • conducerea vieții după reguli și criterii clare
  • ordine în viață
  • confort
  • echilibru.

Persoanele născute în Zodia Fecioarei au și lucruri care nu le sunt pe plac, cum ar fi surprizele, haosul, dezordinea, oamenii indeciși, precum și schimbările imprevizibile.

Zodia Fecioară – caracteristici specifice

Viața interioară a Fecioarelor este una bogată. Sentimentele îi domină și înainte de a acționa, pun accentul pe reflexie și gândire profundă.

Fiind un semn de Pământ, Fecioara este feminină, fiind extrem de sensibilă și responsabilă. Printre calitățile nativilor din Zodia Fecioarei se numără:

  • modești
  • meticuloși
  • buni organizatori
  • firi practice și analitice
  • muncitori.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Berbec

Între cele două zodii: Fecioară și Berbec nu ar fi imposibilă o relație, însă aceasta nu va fi una pasională, deoarece Fecioarele sunt reflexive, iar Berbecii sunt oameni de acțiune.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Taur

Între Fecioară și Taur se poate înfiripa un sentiment de dragoste. Nu este necesară o pasiune fierbinte încă de la început, deoarece dragostea poate crește cu timpul, pentru că cei doi au cam aceleași ambiții. Nativii celor două zodii se pot căsători, iar căsnicia poate fi una frumoasă și de durată.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Gemeni

Gemenii sunt firi prea aventuroase pentru Fecioare, chiar dacă la început par a fi parteneri sensibili, dispuși să facă sacrificii pentru persoana iubită.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Rac

Între zodia Fecioară și zodia Rac există o compatibilitate foarte mare. Aceștia pot avea o relație de iubire perfectă și se pot avea parte de înțelegere în treburile casnice. Singurele impedimente ar putea fi vizitele prea dese din partea rudelor Racului.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Leu

Dacă Leul știe să facă sacrificii, povestea de dragoste dintre cei doi, poate fi una de durată. Fecioara care nu este prea îndrăgostită de Leu, cel mai probabil va renunța repede.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Fecioară

Compatibilitatea dintre două persoane care aparțin Zodiei Fecioară nu este una bună. Deoarece sunt perfecționiste, acest aspect poate crea probleme mari. Posibilele conflicte de interese pot destrăma cuplul.

 Perioadă, trăsături și cele mai bune compatibilități pentru zodia Fecioară
Zodia Fecioară compatibilitate, trăsături, perioadă

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Balanță

Între Balanță și Fecioară nu se va naște pasiunea, dar aceste două zodii se înțeleg foarte bine. Fecioarele nu înțeleg nevoia de independență a Balanțelor.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Scorpion

Dacă au răbdare să se cunoască mai bine, Fecioara și Scorpionul pot forma o familie model, fiind priviți cu admirație de prieteni, datorită sentimentelor constante.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Săgetător

Fecioarele și Săgetătorii au șanse mici să fie împreună, deoarece spiritul explorator și aventurier ai Săgetătorului nu se pliază cu viața plină de reguli a Fecioarei.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Capricorn

Dacă reușesc să aibă încredere unul în altul, Fecioara și Capricornul pot forma familia perfectă, deoarece ambii sunt muncitori și dornici de ideea unui cămin fericit, fără pretenții exagerat unul față de celălalt.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Vărsător

Între cei doi vor apărea numeroase certuri, care le vor distruge relația în timp, din cauză că Vărsătorul fuge de rutină și obligații familiale, iar Fecioara este conservatoare și metodică.

Compatibilitățile Zodiei Fecioară: Pești

Dacă Fecioarele și Peștii se iubesc sincer, pot rămâne împreună toată viața. Peștii au abilitatea de a presimți schimbările din atitudinea Fecioarei, lucru care îi poate feri de momentele tensionate.