Home » Life & Style » Horoscop Urania 8 – 14 ianuarie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Relații afective tulburi pentru acești nativi

Horoscop Urania 8 – 14 ianuarie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Relații afective tulburi pentru acești nativi

Cojocaru Cristian / 07.01.2022, 18:41
Horoscop Urania 8 – 14 ianuarie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Relații afective tulburi pentru acești nativi

Horoscop Urania 8 – 14 ianuarie 2022. Noile previziuni astrale ale săptămânii pentru fiecare zodie în parte au fost dezvăluite de astrologul Urania. Așadar, află ce îți rezervă astrele în perioada 8 – 14 ianuarie 2022 pentru a ști la ce anume situații să te aștepți în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie.

Horoscop Urania 8 – 14 ianuarie 2022. Principalele previziuni astrale

Urania a realizat principalele previziuni astrale ale săptămânii pentru fiecare zodie în parte. Descoperă cele mai importante previziuni astrale ale săptămânii realizate de Urania pentru Libertatea.

Horoscop Urania Berbec

În data de 8 ianuarie, nativii zodiei Berbec vor avea parte de o zi plină de liniște, meditație și odihnă. Între 8 ianuarie și 10 ianurie, Luna va traversa Berbecul dându-le acestora o motivație în plus față de încercările din timpul zilei și o dorință aparte de a se afirma. În perioada 10 – 13 ianuarie, starea de spirit a Berbecilor va fi modificată pe baza unor exagerări sau a unor informații eronate. Între 13 – 14 ianuarie, aceștia vor fi preocupați cu ceea ce presupune primirea și trimiterea unor documente.

Horoscop Urania Taur

În data de 8 ianuarie, Taurii vor avea parte de un context astral pozitiv dar cu o mică semnificație în ceea ce privește relațiile de prietenie. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie, aceștia vor simți o îngrijorare interioară din cauza faptului că se apropie de o confruntare neplăcută sau un dialog tensionat. Între 10 ianuarie și 13 ianuarie, Luna va străbate sectorul casei I, dându-le nativilor  stabilitate interioară. Din data de 13 ianuarie, Mercur va fi mai puțin activ în sectorul socio-profesional.

Horoscop Urania Gemeni

Pe 8 ianuarie, contextul astral cu privire la sectorul socio-profesional va fi unul atenuat. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie, relațiile de prietenie, unele dintre ele, vor avea o evoluție mai puțin armonioasă din cauza unui stres cauzat de activitățile de moment. Între 10 ianuarie și 13 ianuarie, noi informații vor neliniști nativii și vor avea o influență asupra credințelor personale. Între 13 – 14 ianuarie, Luna va tranzita sectorul zodiacal natal și le va da acestora o stare organică mai puțin plăcută pe baza tensiunilor unor conflicte din cadrul relațiilor de parteneriat.

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 8 ianuarie, Racii vor avea parte de calcule și analize ale unor situații cu privire la evoluția personală. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie vor apărea provocări pe plan profesional care vor genera situații incomode și care necesită urgentare. Între 10 – 13 ianuarie relația cu un prieten ar putea fi tulburată de ceea ce pare a fi o chestiune de natură financiară. După data de 13 ianuarie, cele două case ale sănătății pot fi tulburate de anumite trăiri și de primirea unor mesaje care nu vor fi pe înțelesul nativilor.

Horoscop Urania Leu

Context astral favorabil în data de 8 ianuarie pentru nativii zodiei Leu. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie, nativii vor duce lipsă de soluții pe termen scurt în ceea ce privește relațiile profesionale sau cele personale. Între 10 – 13 ianuarie nativul își va lua anumite angajamente care au legătură cu funcția pe care o ocupă. Între 13 ianuarie și 14 ianuarie, Leii ar putea întâmpina anumite neînțelegeri cu un prieten din cauza unor opinii diferite.

horoscop urania
Nativii zodiei Fecioara vor lamuri o situatie instabila in data de 8 ianuarie

Horoscop Urania Fecioară

În data de 8 ianuarie, spre seară, nativii zodiei Fecioară ar putea avea parte de un dialog sau chiar o întâlnire în scopul de a lămuri o situație sau o neînțelegere. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie Fecioarele s-ar putea confrunta cu o situație dificilă ce are legătură cu un bun material sau un potențial câștig bănesc. Între 10 – 13 ianuarie nativii vor simți o nevoie de stabilitate pe plan emoțional, chiar dacă relația sentimentală actuală nu le aduce tocmai ceea ce au nevoie. După data de 13 ianuarie, Fecioarele vor avea de-a face cu situații nemulțumitoare pe plan profesional sau personal din cauza unor bârfe, ironii sau acuzații.

Horoscop Urania Balanță

În data de 8 ianuarie, nativii din Balanță nu vor avea parte de surprize în ceea ce privește sănătatea. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie, relațiile parteneriale vor fi influențate de tranzitele momentului, astfel că anumite reacții necontrolate care sunt născute din orgoliu îi vor determina pe nativi să se poziționeze mai departe de o împăcare. Între 10 – 13 ianuarie, Balanțele își vor face planuri cu privire la partea financiară. După 13 ianuarie, aceștia se pot confrunta cu confuzie pe fondul unor informații pe care Balanțele trebuie să le verifice.

Horoscop Urania Scorpion

În data de 8 ianuarie, Scorpionii vor avea parte de creativitate, imaginație și fantezie. Între 8  ianuarie și 10 ianuarie, nativii vor avea o stare organică mai puțin bună, fiind totodată și irascibili. Între 10 – 13 ianuarie, aceștia se vor stabiliza și vor cunoaște o perioadă caldă din punct de vedere al relațiilor parteneriale. După data de 13 ianuarie, planul financiar pare să sufere o destabilizare, care la rândul lor vor altera starea de bine a nativilor.

Horoscop Urania Săgetător

Data de 8 ianuarie reprezintă zi de odihnă pentru Săgetători, astfel că aceștia vor fi mai puțin solicitați, oferind mai mult timp casei și familiei. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie, nativii vor simți anumite motivații interioare care îi va determina să își dorească tot mai mult o poveste de dragoste. Între 10 – 13 ianuarie, organismul nativilor va da dovadă de o rezistență bună, iar la locul de muncă aceștia vor fi foarte harnici. Între 13-14 ianuarie nativii nu vor putea acorda prea mult timp întâlnirilor și dialogurilor.

Horoscop Urania Capricorn

Nativii din Capricorn se vor confrunta cu o dispoziție mai scăzută spre dialog în data de 8 ianuarie. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie Capricornii ar putea resimți oboseală sau plictiseală, lucru care îi va încărca într-o oarecare măsură. Între 10 – 13 ianuarie, nativii zodiei vor încerca să consolideze relația partenerială însă vor încerca să își impună propria viziune modernă și pragmatică. După data de 13 ianuarie, starea de sănătate va cunoaște o oarecare instabilitate, însă aceste indispoziții vor fi trecătoare.

Horoscop Urania Vărsător

În data de 8 ianuarie, contextul astral în sectorul financiar va fi mai puțin semnificativ. Între 8 ianuarie și 10 ianuarie nativii vor avea parte de stres în ceea ce privește comunicarea, astfel că vor simți iritare și instabilitate. Între 10 – 13 ianuarie viața de familie pare să fie cel mai stabil lucru din viața Vărsătorilor. După 13 ianuarie, viața afectivă a nativilor vor avea parte de momente confuze.

Horoscop Urania Pești

Refacerea fizică se anunță în cazul nativilor din zodia Pești în data de 8 ianuarie. În perioada 8 ianuarie – 10 ianuarie nativii vor simți o agitare în ceea ce privește partea financiară. Între 10 – 13 ianuarie, dialogurile cu prietenii și apropiații pot să le dea nativilor mai multe informații pe baza cărora aceștia pot ajunge la anumite concluzii. Între 13 ianuarie și 14 ianuarie, Peștii vor fi irascibili din cauza dezorganizării gospodărești care poate pleca de la o tulburare relațională.